FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 27 jan 2014, 00:46

@Stefan Effenberg: Ti imaš konjske živce i boriš se s vjetrenjačama..... :D A teško je pričat s ljudima koji svoje vlastito mišljenje ili mišljenje svoje sredine (uskog kruga ljudi, hajmo reći užeg) predstavljaju kao mišljenje cijele Evrope i svijeta (a što je najžalosnije takvima se još primjeti da su uopšte malo od takve Evrope opšte vidjeli).
Ja bi takvima uvijek organizovao predavanje pred jednom internacionalnom skupinom ljudi, pa neka ispričaju šta žele (pa kad se isprosipaju) onda će valjda nešto i naučiti u životu.... :D
Hvala Bogu zbog nekih da postoji forum da dožive malo svoje slave..... :D

A nije opšte problem ovdje da se napadaju ljudi zbog drugačijeg mišljenja. Demokratsko društvo, pa demokratija i na forumu, pa svako ima pravo iznijeti svoje mišljenje. Ali po meni su uvijek ljudi opasni po društvo, koji svoje mišljenje predstavljaju kao mišljenje većine.... :D Tu je onda problem dubok. Ali eto srećom ovo je ovdje forum, pa svako ima pravo da piše.....
A eto ima ljudi koji još žive u osamdesetim ili 70-tim godinama, pa misle da je danas takav sistem da na silu igrača možeš natjerat da produži ugovor (što je čovjek s kojim diskutuješ od prilike iznosio na temi Dortmunda).
A isto tako taj je tvrdio da u prošloj sezoni Bayern nema šanse protiv Barce i Reala.
Isto tako je sezonu prije, kada je Bayern izbacio Reala tvrdio da će Real razvalit Bayerna. Znamo kako je i to završilo.
Čovjek se ljuti kada mu se kaže da ne voli Bayern, a on je sam rekao da baš ne gaji simpatije prema Bayernu.
Ne znam sada, ako neko više puta nije bio u pravu , a neće da prizna greške, jel vrijedan diskusije? :D
Čovjek je upadljiv po tome što slijedi pravopis Vuka Karadžića (nije ovo sad mana, samo jedna od upadljivih odlika :D ), ponavlja iste fraze, više puta, više puta do beskonačnosti (valjda ubjeđujuči sam sebe, iako je iskusan čovjek pun samopouzdanja :lol: ) te često kada ga neko kulturno načepi glumi uvrijeđenu mladu (a obično ističe da je forum razonoda i da ima ozbiljniji stvari u životu :D , ako ih zaista ima zašto li se onda dotični uvijek nađe uvrijeđen i pogođen.... :) ).
A ako ima šta pozitivno kod njega, onda je to da je pismen, hajmo reću određenim segmentima načitan, zrelija osoba, ali s pravim dječijim odlikama dokazivanja nečega što opšte i nije relevantno itd... :)
Neki ljudi s malo riječi, nekad puno o sebi kažu, iako su skriveni iza nicka ili ti pseudonima..... :)
A u dalje detalje bi mogao ulazit, ali neću..... :D

Što se Kroosa tiče, siguran sam da će tu doći do produženja. Možda on malo serenda oko para, ali na koje bolje mjesto da ode. :) A s druge strane i sam treba da zna da nije Muller, Neuer, Schweini, Lahm...... :)
Al jeste kvalitetan, vrijedi i treba tu da ostane a ne da pojačava evropsku konkurenciju.
Jest vala i da poguramo tu istu konkurenciju s nekim igračem, opet ne bi bili na našem nivou.... :D :D :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 27 jan 2014, 01:05

Mogao si da napises kakav protuargument na njegovu tezu da je barca najbolji tim ikad umjesto sto se pravis pametan i pises kilometarsku psiho analizu. Najlakse je napisati da on pise gluposti :roll: Slazem se u svemu sa valenciom i to misljenje nemamo samo mi nego i mnogi strucnjaci ukljucujuci i fergusona. Tim koji ima najbolji vezni duo ikad potencijalnog goata ove igre i savrsen sistem je po meni ispred bayerna , ne toliko ali ispred.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 27 jan 2014, 10:43

Ahonen je napisao/la:Mogao si da napises kakav protuargument na njegovu tezu da je barca najbolji tim ikad umjesto sto se pravis pametan i pises kilometarsku psiho analizu. Najlakse je napisati da on pise gluposti :roll: Slazem se u svemu sa valenciom i to misljenje nemamo samo mi nego i mnogi strucnjaci ukljucujuci i fergusona. Tim koji ima najbolji vezni duo ikad potencijalnog goata ove igre i savrsen sistem je po meni ispred bayerna , ne toliko ali ispred.
nije mala stvar dijeliti isto misljenje sa fergusonom ,a narocito valenciom,svaka cast :)
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 jan 2014, 11:02

Hare_BvB je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Inace prema pisanju BILD-a UH je kroz berzu izgubio 119 miliona €. :o :o
:lol:

To samo potvrdjuje ovdje prisutnu mitomaniju o Enesu kao uberbiznismenu. 8-) Zijaniti 120 milki - to je vec jedan ozbiljan poduhvat. :lol:

Važno je da Uli diže prihode Bayernu a za ostalo nas nije briga.
slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 27 jan 2014, 13:21

@effe svaka ti dala. :lol: ali džabe vam je šta got vi pisali, valenciju ništa ne sprečava da ponavlja svoju mantru. za njega je najbolji lijek totalni ignore.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 27 jan 2014, 14:58

nego momci recite mi imal kaki naznaka da bi robery mogao zaigrati protiv svaba.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jan 2014, 16:16

PEP je napisao/la:nego momci recite mi imal kaki naznaka da bi robery mogao zaigrati protiv svaba.
Obojica treniraju i obojica ce biti spremni. Do trenera je da li ce ih uvrstiti odmah od prve minute ili ce dobiti sansu u drugom poluvremenu.

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/311 ... Paging,P:1" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 27 jan 2014, 17:16

evo sada i svajni ide u jeinstvo na nljeto prema neki portalima :lol: :lol: :lol: ,jebote ko da je bayern port posle osvojene LP pa da nam pouzimaju sve igrace,dr.timovi.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 jan 2014, 18:52

Nedavno sam pisao o ovome.http://www.tportal.hr/sport/nogomet/310 ... ojsku.html" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 jan 2014, 21:07

Valencia je napisao/la:Aj sad zdra'o! :mrgreen:
Falim te Boze :P
Odavno cekam kada ces ispariti s teme Bayerna 8-)

PS. Na pitanje o novom ugovoru za Kroosa,isti je rekao da je "sve moguce".

Valjda mu daju kolko trazi,on je dijete Bayerna,i svakako buducnost naseg kluba 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jan 2014, 14:28

Prema rijecima Rummenigea, nema prodaje Mandze, barem ne u januaru.
Svi igraci nam trebaju :!:

Sutra protiv Svaba uz vjerujem novu pobjedu pa slavlje polako moze poceti. :mrgreen:

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

orionFCB
Kontakt:

Post Postao/la orionFCB » 28 jan 2014, 15:19

Tim 18. kola. :lol:

slika

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 28 jan 2014, 15:36

Posto mi LP fali i kako se blize termini frtalj-finalnih utakmica, bacih malo pogled na Arsenalov raspored utakmica u tom periodu i nesto se ko malo i obradova. Prikaz je sljedeci:
slika

Prije prve utakmice igraju dvije "relativno" teske utakmice. Prva je s Jedinstvom i sve zavisi koliko ce biti nadahnuti povratkom Van Persija i Rooneya. Druga je u FA Kupu protiv Loserpoola i posto je kup utakmica, ocekujem mijesani sastav.
Poslije uzvrata igraju Londonski kup protiv Tottenhama i Celskija i na kraju Shity. Znaci, imaju gust i tezak raspored i mislim da ce to ici na nasu stranu, jer ipak nemaju toliko jaku klupu i sirinu.
SO, LET THE GAMES BEGIN :)
Sent from my Philips Smart TV.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 jan 2014, 15:39

orionFCB je napisao/la:Tim 18. kola. :lol:

slika
Čiji je ovo izbor kojeg lista možda je trebao još neko biti iz Schalkea možda Huntelar

Ako je ovolika dominacija kuda dalje 8-) :lol:
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 28 jan 2014, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 jan 2014, 15:40

Mi smo prolazak osigurali onog trenutka kad smo izvukli MKO za protivnika.
Šta nas i briga za rezultat sad, imamo posjed 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 jan 2014, 15:42

Centre forward je napisao/la:Mi smo prolazak osigurali onog trenutka kad smo izvukli MKO za protivnika.
Čij MKO :lol: :lol: najjači si MKO mikroFIN, Prizma, Panter :lol:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 jan 2014, 15:46

Centre forward je napisao/la:Mi smo prolazak osigurali onog trenutka kad smo izvukli MKO za protivnika.

Navodno MKO je spremna napravitiponudo za boatenga. :D :lol:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 jan 2014, 15:53

PEP je napisao/la:

Navodno MKO je spremna napravitiponudo za boatenga. :D :lol:
Ma kakav Boateng, 'ta će on :D .Sad će njima Puma dovest' Aguera, Fabregasa, Balotelija i Rojsa, da se MKO oproba i na sportskom planu (osim finansijskom) i da pokušaju da osvoje Miki Maus kup. Bayo ako sebi u dvomeču LP dozvoli da mu računovođe ošutaju u okvir gola, biću jako razočaran slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jan 2014, 16:06

Dafug! :twisted:
Sad cete navuci mikrokreditere pa se valja opet ubjedjivati u nesto sto svi znaju sta ih ceka, samo oni ne. :lol:
Taman su se smirili malo. 8-)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 jan 2014, 16:07

PEP je napisao/la:Navodno MKO je spremna napravitiponudo za boatenga. :D :lol:
Jedini igrac kojeg oni mogu dovesti iz Bayerna je Diego Armando Contento 8-)
Siguran sam da bi bio ogromno pojacanje za njih :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.