Ja bi takvima uvijek organizovao predavanje pred jednom internacionalnom skupinom ljudi, pa neka ispričaju šta žele (pa kad se isprosipaju) onda će valjda nešto i naučiti u životu....
Hvala Bogu zbog nekih da postoji forum da dožive malo svoje slave.....
A nije opšte problem ovdje da se napadaju ljudi zbog drugačijeg mišljenja. Demokratsko društvo, pa demokratija i na forumu, pa svako ima pravo iznijeti svoje mišljenje. Ali po meni su uvijek ljudi opasni po društvo, koji svoje mišljenje predstavljaju kao mišljenje većine....
A eto ima ljudi koji još žive u osamdesetim ili 70-tim godinama, pa misle da je danas takav sistem da na silu igrača možeš natjerat da produži ugovor (što je čovjek s kojim diskutuješ od prilike iznosio na temi Dortmunda).
A isto tako taj je tvrdio da u prošloj sezoni Bayern nema šanse protiv Barce i Reala.
Isto tako je sezonu prije, kada je Bayern izbacio Reala tvrdio da će Real razvalit Bayerna. Znamo kako je i to završilo.
Čovjek se ljuti kada mu se kaže da ne voli Bayern, a on je sam rekao da baš ne gaji simpatije prema Bayernu.
Ne znam sada, ako neko više puta nije bio u pravu , a neće da prizna greške, jel vrijedan diskusije?
Čovjek je upadljiv po tome što slijedi pravopis Vuka Karadžića (nije ovo sad mana, samo jedna od upadljivih odlika
A ako ima šta pozitivno kod njega, onda je to da je pismen, hajmo reću određenim segmentima načitan, zrelija osoba, ali s pravim dječijim odlikama dokazivanja nečega što opšte i nije relevantno itd...
Neki ljudi s malo riječi, nekad puno o sebi kažu, iako su skriveni iza nicka ili ti pseudonima.....
A u dalje detalje bi mogao ulazit, ali neću.....
Što se Kroosa tiče, siguran sam da će tu doći do produženja. Možda on malo serenda oko para, ali na koje bolje mjesto da ode.
Al jeste kvalitetan, vrijedi i treba tu da ostane a ne da pojačava evropsku konkurenciju.
Jest vala i da poguramo tu istu konkurenciju s nekim igračem, opet ne bi bili na našem nivou....