FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UPS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UPS » 17 okt 2010, 18:29

KB-TM87 je napisao/la: Ti ne shvataš da je Grbavica građena u engleskom stilu...

Na jug kad dođes na Koševu, odaljeno i slabo se vidi, a vi kad ste na sjeveru na Grbavici, kvalitet gledanja je zavidan, a još pokrivena tribina, trebate biti sretni da nije veća cijena ...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mislim da je ona sve samo ne gradjena ;)

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 17 okt 2010, 18:31

ja samo govorim o onome sto imamo a volio bi i ja Eta gledati na Grbavici :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 17 okt 2010, 18:31

edit
Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 17 okt 2010, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 okt 2010, 18:31

Normalan je napisao/la:
djale je napisao/la:Kad nasa zadnja linija nabije loptu ,Lazo je prima i spusta i tako pocinje 90% nasih napada.Igraci iz ostalih linija imaju vremena da se prikljuce napadu. Al to lajicima nista ne znaci ;) .
I sa Lazarom znači pravimo više šansi u gostima nego što smo to danas uradili? Mistificiranje fudbala i prozivanje 99% realnih navijača laicima je jedini način da se pokuša odbraniti ono što "Lazo" pruža. Vjerovatno je vrijedan na treninzima, vjerovatno je Rovčanin bezobrazan, očito je da nemamo napadača itd... To su neki od razloga zašto Popović igra. Nikako to što je super koristan. ;) Da dušu ne griješim, bilo je nekoliko utakmica koje je odlično odigrao. Ipak, daleko više onih gdje nas je njegov amaterizam koštao.
Lazo kakv god da je igrac vise se trudi od Rovcanina jedno 80 % ... korisniji je za ekipu 100% pa nije bolan Amar lud nebi on forsiro Lazara da je RoWa bolji..
1921-2011

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 okt 2010, 18:32

Ti možeš da drkaš i da se diviš kad dođeš na Grbavicu ako te puste roditelji ...

A čuo sam da je UNIS iz Vogošće za jeftinu svotu novaca ponudio da otkupite zemljište pa da gradite svoj stadion ...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 18:33

samir_tm87 je napisao/la:
UPS je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la: Ti ne shvataš da je Grbavica građena u engleskom stilu...

Na jug kad dođes na Koševu, odaljeno i slabo se vidi, a vi kad ste na sjeveru na Grbavici, kvalitet gledanja je zavidan, a još pokrivena tribina, trebate biti sretni da nije veća cijena ...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mislim da je ona sve samo ne gradjena ;)

ja mislim da je ona bila linija

kad vi pocinjete sa gradnjom vaseg stadiona ??
imaju oni stadion. Pa znas im onu pjesmu koju su ukrali od grobara: stadion hakijaaa (mrso) fudbalski to je hram na njemu igra sarajvo...
G A Z I
Željo sve do pobjede

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 okt 2010, 18:34

Vise su mi se na **** popeli i Popovic i Rovcanin i price da je to najbolje sto imamo, nek idu u **** oboje, zar je tako tesko dovest napadaca il pruzit priliku nekome od mladih!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 17 okt 2010, 18:35

Lijepo bi bilo da je Željo pobijedio, ali nema veze, i dalje je Željo glavni kandidat za titulu...
slika
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 17 okt 2010, 18:47

Esii TM87 je napisao/la: Ti bas Gigantu paglu pravo...znaci ako je nama sjever 10 i vama ce biti cener...jug se nemoze porediti sa sjeverom jer su razlicite dvije tribine,pa tako je i cijena razlicita....kontas :?
Kao prvo ako ces normalno razgovarati onda razgovaraj, ako neces onda idi nastavi cuvati ovce, a ovdje ostavi ljude koji pokusavaju normalno razgovarati. Drugo, ne govorim samo za sjever vec i istok koji se apsolutno ne moze nazvati tribinom, a cijena je 8KM, znaci nisi upravu niti u jedom segmentu, poklopi se i suti...

Za KB-TM87 mislim da nisi u pravu, nije to jedini derbi gdje su nam karte bile 15KM...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 17 okt 2010, 18:52

Gigant je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la: Ti bas Gigantu paglu pravo...znaci ako je nama sjever 10 i vama ce biti cener...jug se nemoze porediti sa sjeverom jer su razlicite dvije tribine,pa tako je i cijena razlicita....kontas :?
Kao prvo ako ces normalno razgovarati onda razgovaraj, ako neces onda idi nastavi cuvati ovce, a ovdje ostavi ljude koji pokusavaju normalno razgovarati. Drugo, ne govorim samo za sjever vec i istok koji se apsolutno ne moze nazvati tribinom, a cijena je 8KM, znaci nisi upravu niti u jedom segmentu, poklopi se i suti...

Za KB-TM87 mislim da nisi u pravu, nije to jedini derbi gdje su nam karte bile 15KM...
E pa zašto se fino svi ne bi pobunili da nas ne levate?! Da ni vi ne plaćate istok bez stolica 8 KM??? Neće niko iz klubova da se pozove na zakon jer svi danas ili sutra zavrću na taj fazon. Slavija zavrće Manijake, Željo Pitare, Sarajevo Manijake itd. Nebitno. Jedini ko ispašta su navijači, dok klubovi hajruju. Istok na Grbavici MORA biti jeftiniji od juga, jer nema stolice. Levate nas ko ovce!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 okt 2010, 18:54

Gigant je napisao/la:

Mozes misliti Gigant trazi normalnu komunikaciju :o ,znaci zavrsio si danas sa stadom pa si dosao na temu championa da solis nekom pamet o cijeni ulaznica.
Kao prvo to dizanje i nabijanje cijene ulaznica je poceo vas presednik gracic i znamo kako je zavrsilo,kao drugo navedi ti jos jedan derby gdje je sjever bio 15 km :?: uvjek vam je cener ali ti pojma nemas.
1921-2011

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 okt 2010, 18:56

Porazi su sastavni dio svake igre, pa tako i fudbala. Odigrano je 10 kola i mis smo 3. sa 18 bodova, što je sasvim u redu. Mogli smo imati koji bod i više, ali i manje. Treba imati na umu da smo do sada samo 4 utakmice igrali na Grbavici, a 6 na strani. Ne znam da i jedna ekipa sa 4 domaće utakmice ima ovoliki broj bodova, zato bez sjekiracije idemo polako po titulu. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

stari_sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la stari_sarajlija » 17 okt 2010, 19:05

Sudija je pravo šiljio za njih..par naših starijih likova je istjerano uy koji šamar sa zapada (murija ništa) znaci starasno...
ŽELJEZNIČAR-ZA CIJELI ŽIVOT!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 okt 2010, 19:07

Sokolici izbacili danas parolu : "Jednom meni mama dala cenera i ja otisao kod tete Snjeze u granap i kupio sebi dva lizala" :lol: :thumbup:
1921-2011

stari_sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la stari_sarajlija » 17 okt 2010, 19:09

Esii TM87 je napisao/la:Sokolici izbacili danas parolu : "Jednom meni mama dala cenera i ja otisao kod tete Snjeze u granap i kupio sebi dva lizala" :lol: :thumbup:
tako nešta..i masu naciolističkih pjesama :cry: :evil: :evil:
ŽELJEZNIČAR-ZA CIJELI ŽIVOT!!!

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 17 okt 2010, 19:26

Jedino olaksavajuce je sinocnja tekma Borca, poprilicno tanki a ni pitari se nisu proslavili protiv Travnika, pa kako se mi nismo proslavili danas onda ce ova naredna dva meca biti po principu ko napravi manje gresaka a ne ko bude bolji. :D
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Ultra_Lukavica
Kontakt:

Post Postao/la Ultra_Lukavica » 17 okt 2010, 19:28

stari_sarajlija je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Sokolici izbacili danas parolu : "Jednom meni mama dala cenera i ja otisao kod tete Snjeze u granap i kupio sebi dva lizala" :lol: :thumbup:
tako nešta..i masu naciolističkih pjesama :cry: :evil: :evil:
Msm ipak da ste skontali tu parolu , a sto se tice neacionalistickih to je samo vraceno vasim navijacicama dok su pjevali 500 godina nije malo :D pravo smjesno :D
? нас је - ? ' говна !!!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 19:33

samo sreca bilo vas je dovoljno da drzite tu parolu. :D
G A Z I
Željo sve do pobjede

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 okt 2010, 19:34

jel to zayebancija il fkt su podigli tu parolu dala meni mama 10 km itd .....
Za zivot cijeli!

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 17 okt 2010, 19:34

osime napusi se ti k ite
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.