Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nerkolfc
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la nerkolfc » 03 okt 2013, 00:32

Edine vadim te iz Fantasya . Pa covjek igra neprimjetno , nema njemu tu nego cekati prilike protiv poluekipa iz Engleske i Liga Kup . Negredo ako zabije par utakmica zaredom nema ga dok se ovaj ne povrijedi .

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 03 okt 2013, 00:35

pisac je napisao/la:
ennis je napisao/la:Edin nije bas 100% u utakmicama u zadnje vrijeme,nije to losa forma nego je "odsutan" negdje..
Veceras me iznenadio bas vecim dijelom igre,kad uopste nije bio zainteresovan za ganjanje,presing..

I sad da se ponovim po ne znam koji put,dok jos nije kasno (mada je davno vrijeme bilo) Edin mora ici iz Citya da spassi karijeru,nemojte mi sad prica osvojio je ovo ono,njegove najbolje igracke godine prolaze poluigrajuci pored umisljenih zvjezdica,nije on za toga...
A po tebi, gdje da ode?
Ima jos dvije godine ugovora koji nigdje drugo nece dobiti.
Bi li ti otisao?
Sta je njemu cilj? Zlatnu loptu nece ganjati sigurno, znaci naj bitnije je dobro zaraditi, a to ima u Cityu.
Bio bi najveca budala da na ustrb ugovora ode sad u neku prosjecnu ekipu.
Njemu ni u Cityu nije ni malo lose. Odigrat ce sigurno izmedju 40-50 utakmica ove sezone.
Generalano sta mu fali?
Prije bi City trebao gledati njega da se rijesi nego on Citya.
U bolju ekipu ne moze otici u ovom trenutku.
Opet prica o lovi :D
Zaradjivace on dobro i negdje drugo,ne brini se ti za to
Nego stvar je u tome da ode u klub gdje ce biti cijenjen,postovaniji od saigraca,gdje ga treneri nece izvoditi na pluvremenu i trenirati strogocu na njemu,gdje ce igrati tekme zaredom cak i kad nesto losije odira...nije sve u parama
SLOBODA NAVIJAČIMA

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 okt 2013, 00:39

Saurman je napisao/la:Džeko se nije vidio i jednostavno pored Negreda ne može imati prednost, Španac čim je ušao unio je živost u napad i na kraju postigao majstorki gol.
Nije se ni Negredo vidio dok nisu usli Milner I Silva, a da je igrao mijesto Dzeke onih 55 minuta, nista bolji nebi bio. S onakvom igrom veznog reda = krompir.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 03 okt 2013, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 okt 2013, 00:39

Dzeko je sam dozvolio da se gazi po njemu u Manchesteru skoro 3 godine...ljudi se ponasaju prema tebi kako im dozvolis..ali zato Dzeko dobija money money
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 okt 2013, 00:41

Pauk je napisao/la:Dzeko je sam dozvolio da se gazi po njemu u Manchesteru skoro 3 godine...ljudi se ponasaju prema tebi kako im dozvolis..ali zato Dzeko dobija money money
Nisi mi odgovorio na pitanje koje sam ti postavio skoro.Ponovit ću ga.
Je li tebi stalo do novca ?
DRUG NEBI TI PUNCA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 okt 2013, 00:42

alemsa je napisao/la:Nije se ni Negredo vidio dok nisu usli Milner I Silva, a da je igrao mijesto Dzeke onih 55 minuta, nista bolji nebi bio. S onakvom igrom veznog reda = krompir.
druže, nemoj se uvrijediti, ali to je glupa priča, iako je istina to što si rekao .. čovjek je ušao i zabio gol .. ko te šta pita?! čovjek odradio svoj posao :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 03 okt 2013, 00:45

realno, zna on igrat, al je lijen, nekakav je trom, nema više žilavosti iz wolfsburga.. ono da prođe nekog il slično, ma gdje bi on to :D baš ga je prije krasilo što je imao i visinu i tehniku, sjetite se onog jednog gola kad je uzeo loptu kod auta, prošao dvojicu, trojicu i zabio ga.. nekako mi sad previše ovisi od sredine terena, il je to razlika između njemacke i engleske.. iako više mislim da je postao trom i ukočeniji nego prije..

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 okt 2013, 00:53

Bayern je veceras izdominirao na sredini terena. Napadaci protivnickog tima u takvoj situaciji setaju po terenu beskorisno. Pep igrao bez napadaca i ocigledno se isplatilo.
City sa 4 4 2 formacijom nije mogao parirati. Silva je trebao uci ranije a izaci neko od napadaca, Aguero ili Dzeko. Rat se gubio na sredini terena a ne u napadu.

I naravno, Bayern je ja mislim jos uvijek najjaci tim u Evropi. Robben i Ribery su dva jaka prodorna igraca, malo ko to moze zaustaviti. Vidjeli smo sta su uradili Barceloni.

City je veceras poceo igrati kad se Bayern zasitio. To je cinjenica. Sve drugo je presipanje iz supljeg u prazno, kao i obicno.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 03 okt 2013, 00:57

Džeku ba još drže sihire portugalskih crnomagijaša, davno je to Mevludin Duvančić skonto, još od baraža!
Spas je u Mevludinu!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 03 okt 2013, 00:58

ennis je napisao/la:
pisac je napisao/la:
ennis je napisao/la:Edin nije bas 100% u utakmicama u zadnje vrijeme,nije to losa forma nego je "odsutan" negdje..
Veceras me iznenadio bas vecim dijelom igre,kad uopste nije bio zainteresovan za ganjanje,presing..

I sad da se ponovim po ne znam koji put,dok jos nije kasno (mada je davno vrijeme bilo) Edin mora ici iz Citya da spassi karijeru,nemojte mi sad prica osvojio je ovo ono,njegove najbolje igracke godine prolaze poluigrajuci pored umisljenih zvjezdica,nije on za toga...
A po tebi, gdje da ode?
Ima jos dvije godine ugovora koji nigdje drugo nece dobiti.
Bi li ti otisao?
Sta je njemu cilj? Zlatnu loptu nece ganjati sigurno, znaci naj bitnije je dobro zaraditi, a to ima u Cityu.
Bio bi najveca budala da na ustrb ugovora ode sad u neku prosjecnu ekipu.
Njemu ni u Cityu nije ni malo lose. Odigrat ce sigurno izmedju 40-50 utakmica ove sezone.
Generalano sta mu fali?
Prije bi City trebao gledati njega da se rijesi nego on Citya.
U bolju ekipu ne moze otici u ovom trenutku.
Opet prica o lovi :D
Zaradjivace on dobro i negdje drugo,ne brini se ti za to
Nego stvar je u tome da ode u klub gdje ce biti cijenjen,postovaniji od saigraca,gdje ga treneri nece izvoditi na pluvremenu i trenirati strogocu na njemu,gdje ce igrati tekme zaredom cak i kad nesto losije odira...nije sve u parama

Koji je to klub?
U rangu Citya sigurno nije. Jedino mozda posrnulu milanski dvojac, mada sumnjam da bi ga sad i tamo htjeli.
Jedino da ide u Tursku ili Rusiju.
Idemo redom:
Njemacka: nema mjesta ni u Bayernu ni u Borusiji (koja placa igrace kako placa, znaci morao bi igrati za vise od duplo manju platu).
Spanija: Real, Barcelona, Atletico, nema sanse nigdje. Pa Atletico ne bi dao Diega Costu za Dzeku + pare.
Italija: hmmmm, mozda. Jedino tamo bih ga nekako mogao vidjeti da ima mjesta. I to opet Juve prije ostalih.
MIlan ima Balotelia koji im je alfa i omega u ovom trenutku.
Inter je totalno promijenio politiku, rijesili su se svih igraca sa primanjima iznad 4 miliona eura po sezoni.
Napoli, vec je popunjen boljim igracem od njega.
Roma, mozda mada tesko.
U svakoj od tih ekipa morao bi pristati na znatno manju platu.
Engleska, eventualno Totenhem i to je to, mada u ovom trenutku Soldado je potentniji napadac od njega.

A kad je o parama rijec, naravno da su bitne. Nije isto 3 miliona i 7 miliona.
On i onako jos 4,5 godina ima vrhunskog fudbala. Naravno da mu je cilj zaraditi sto vise do tad. Ja to u potpunosti razumijem. Zaboli njega sto se neko od nas nervira da li on igra ili ne.
Ponavlja, siguno mu nije cilj osvojiti zlatnu loptu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 okt 2013, 01:07

Uh odlican gol Negreda. Moram priznat da je dosta bolji nego sto sam imao utisak od njega iz Spanije. Mislio sam da ce bit cista rezerva Dzeki i Agueru, ali lik je odlican.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 03 okt 2013, 01:07

Nije ni Aguero odigrao večeras ništa bolje, ali na njega neće niko svaliti ništa jer se momak makar bori i trči. Edin nije uopšte pokazao neku volju večeras. Presing Citya ako se već radi treba da ide upravo od Džeke a on to ne može. Meni se čini da je on sa snagom skroz tanak. Večeras je dobio veliku šansu od Pelea i sigurno je da je Pele razočaran njegovim nastupom večeras i ne treba se ljutiti ako Negredo u skorijoj budućnosti zacementira svoje mjesto. Također u duelima nula. 17% dobijenih zračnih duela na 192 cm visine sve govori. Mora to puno bolje Džeksone, makar ako ništa to zalaganje taj njihov work rate da bude na nivou ako ništa drugo ne možeš.
Mes Que Un Club

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 03 okt 2013, 01:24

Sa koliko je "napadaca" veceras bayern igrao?
Niti sa jednim.
Svi igraju sve. Imas Robena, imas Riberia, Milera iza, radi cega ce ti Gomez u spici da stoji i ceka loptu? Samo smeta.
E upravo radi toga je i prodat.
Vrhunska ekipa ne smije sebi dozvoliti luksuz da ima igraca koj iskljucivo zavisi od drugih.
Cijela ekipa napada i cijela ekipa se brani. To je fudbal danas.
Proslo je vrijeme centarfora kakvi su bili Vieri, Suker, Klaivert i slicni.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 03 okt 2013, 01:24

Ovi što govore da Edin nije imao dosta lopti prema naprijed jer im je vezni red bio odsječen što se ne zapitaju zašto Edin nije se vračao u sredinu terena da pomogne tom veznom redu?

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 03 okt 2013, 01:59

Ma Edin je jednostavno psihicki dotakao dno. Morate shvatiti da je on nekada trcao i u odbranu da se dokaze pa su opet svi pricali protiv njega. To je bilo kad je tek dosao. Mancini ga je mjenjao neovisno o igri.
Htio je otici iz kluba ali mu Pelegrini prodao pricu da vjeruje u njega i da ce biti nezamjnjiv ako bude stari Dzeko, onaj iz Wolfsburga. Sjecate se bio je taj intervju. Na pripremama Dzeko razvaljivao. Pocela sezona protiv Newcastela dominirao ali Pelegrini vec prica kako mu je on potrebniji da daje golove. U toj utakmici je nosio tim. Sljedeca tekma vec on prva izmjena i mic po mic ponovo je klonuo duhom. Tacno je postao bezvoljan kao i na kraju prosle sezone kad je ocekivao transfer preko ljeta. Mene samo brine sto to njegovo raspolozenje polako prenosi i u reprezentaciju.
Zadnja izmjena: delija, dana/u 03 okt 2013, 03:32, ukupno mijenjano 2 puta.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 03 okt 2013, 02:01

Saurman je napisao/la:Džeko se nije vidio i jednostavno pored Negreda ne može imati prednost, Španac čim je ušao unio je živost u napad i na kraju postigao majstorki gol.
jarane moj pa cijela ekipa citija se nije vidjela

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 03 okt 2013, 02:35

Goalgetter je napisao/la:U reprezentaciji ja za njega ne brinem. Zapne kad zatreba, i potrci, jer u reprezentaciji ima motiv vise, sto se i vidi. Ali u Cityu to nekad pravo slabo izgleda.
Zatrebo nam je pravo protiv Slovacke. Pogotovo onu drugu kad nam je karta za Brazil bila u pitanju. Ali bio je medju najgorim na terenu dok nas Hajrovic nije izvuko.

Koji god razlog da je: Klub, trener, Edin sam, cinjenica je da je on imao jednu dobru utakmicu ove sezone u svim takmicenjima (klub ili repka): Ona prva Citijeva protiv Newcastela.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 03 okt 2013, 06:33

Nema potrebe se nervirati vise Zbog tih njegovih nebuloza na terenu. Jednostavno ne trci jer mu fali kondicije. A za tu se mora sam pobrinuti, a ne
dobre guzove ima Belma

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 03 okt 2013, 06:36

A ne odmori ljeti a breaking bad veceri danas. Nego jarane spinning biciklo.
dobre guzove ima Belma

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 03 okt 2013, 06:44

Gledao sam nekih 20-ak minuta prvog poluvremena danas na poslu i sto se tice Dzeke, ja sam vidio mozda 3-4 kontakta sa loptom da je imao. Ne zaboravimo da je taj isto Bayern prije par mjeseci uvalio 7 komada Barseloni, sto ne opravdava totalno losu igru City-a. Svako podbaci nekad i ima los dan kao klub, ali ovaj City je jedan od klubova koji je sve osim konstantan i odigraju nekad tako lose da se covijek zapita je li ih klub tek doveo sa ulice, dok nekad tako pozitivno iznenade. Zao mi je zbog Edina jer bi mi svi volili da zabija golove, ali neznam je li i imao ikakvu sansu danas. Jednostavno lopte nisu bile tu za nekih sansi dok sam ja gledao.

Sto se tice Bayerna, momci melju sve ispred sebe i nebi me cudilo da opet osvoje titulu. Ipak se nadam da ce biti Arsenalova ovaj put :D
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Confiance, Edincapitano, Sheyi, StevieG8 i 27 gostiju.