RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

LeBronfan
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la LeBronfan » 18 apr 2015, 14:16

MortemHz je napisao/la:Sto ne bi ? a ti HSK zagreb,siroki i ostalo bolje prestani pricati da se ne bi sakrivao po 10 dana opet kao prosli put
ja se od nikoga ne sakrivam i nikog se ne bojim, samo istinu pišem a ona boli, zar ne?
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 apr 2015, 14:22

Istina nije kad govoris sve protiv Sarajeva i da ti covjek dodje u stan i nacrta i usput prilozi dokaze ti opet ne bi prihvatio...to nije istina to je bolestan mozak druze...javljas se meni ka'e fol joj ovih pitara,jes ja ovih pitara sta cemo sad? opet se javljas a kad ti sastavim jednu opet ces sakriti negdje na desetak dana...odj3bi dosado bozija vise i svoj ti pos'o a bolesni mozak ne treba ispoljavati...zadnje moje javljanje da ne trujem tudju temu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 18 apr 2015, 14:24

MortemHz je napisao/la:Istina nije kad govoris sve protiv Sarajeva i da ti covjek dodje u stan i nacrta i usput prilozi dokaze ti opet ne bi prihvatio...to nije istina to je bolestan mozak druze...javljas se meni ka'e fol joj ovih pitara,jes ja ovih pitara sta cemo sad? opet se javljas a kad ti sastavim jednu opet ces sakriti negdje na desetak dana...odj3bi dosado bozija vise i svoj ti pos'o a bolesni mozak ne treba ispoljavati...zadnje moje javljanje da ne trujem tudju temu
zadnje i moje javljanje, odo put Vrapčića, nadam se dobroj tekmi i našoj pobjedi naravno
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 apr 2015, 15:36

Danas pola drzave za nas navija :lol: :lol: a nama svejedno :mrgreen:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 18 apr 2015, 16:35

Pa nema ni preko 150 ljudi na stadionu ? :o :o

1bmw1
Kontakt:

Post Postao/la 1bmw1 » 18 apr 2015, 16:37

mozel link

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 18 apr 2015, 17:17

Bravo Rodjeni ! :kralj:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 apr 2015, 17:30

Ponovo rodjeni ostavljaju srce na terenu i sasvim zasluzeno vode.Prava je steta sto nismo ove sezone nista konkrentno uradili u gostima,ali definitivno po ko zna koji put se pokazuje tacnom uzrecica ne bije boj oruzje nego srce u junaka
Bravo rodjeni moji :njanjanja: :njanjanja:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 18 apr 2015, 18:46

Surealna scena danas. Stadion sablasan, a na terenu 11 gladijatora koji igraju za ime ponos i prestiz. Ni sanjao nisam da cu opet gledati jednog ovakvog Veleza. Momci i uprava kupili ste me za narednih mjeseci , sve vam oprastam. Brza igra , pritisak sikronizovan, klizeci , borba , gestikulacija ,igra jedan za drugog ..ona kontra kao iz engleske PL ... Nabrijaani Bobic .. Avdine izjave ..sve cista 10-ka ...

Sa ovim postenim igrama i pobjedama digli smo ovu ligu na neki veci nivo a tko ce ako ne mi pitam se .... golemo golemo golemo .... :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Kad bi jos kone napunili ...j.ebo evropu skinut ove ekipe sa vrha u postenoj borbi i tekmama pod moranje ..to je meni STATEMENT !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 apr 2015, 19:07

Prvo da se nayebem majke svim derbi navijacima koji su danas ostali kuci da gledaju tekmu preko tv-a(ne odnosi se na one koji zive van Mostara) . Usta vam se poserem picke jedne nemojte vise nikad na utakmicu doc. Ima nas 300-400 koji ne gledaju protivnika nego su tu radi jedine ljubavi. Puuu gamad jedna. O utakmici :tokralju: :tokralju: kapa do poda za borbu i za sveti mostarski crveni dres. Onako se bori za petokraku ljubi vas pastrmka pa i Reljica koji me odusevio danas. Svi brato do jednog. Isto da se nayebem majke svima onima koji sunnjaju u postenje Veleza. Napusite nam se qurca i znajte da cemo vas sve izyebat kad nam dođete na megdan. Igranje tecno brzo pozrtvovano i facom na kopacku. Ponosan brato do bola. Rang rođenja djeteta. Hvala vam Rođeni i idemo do kraja pošteno. Nama stranka ne naređuje kako da igramo. Mi igramo za mostarsku RAju. FORZAAAA
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 apr 2015, 19:16

Cernica je napisao/la:Prvo da se nayebem majke svim derbi navijacima koji su danas ostali kuci da gledaju tekmu preko tv-a(ne odnosi se na one koji zive van Mostara) . Usta vam se poserem picke jedne nemojte vise nikad na utakmicu doc. Ima nas 300-400 koji ne gledaju protivnika nego su tu radi jedine ljubavi. Puuu gamad jedna. O utakmici :tokralju: :tokralju: kapa do poda za borbu i za sveti mostarski crveni dres. Onako se bori za petokraku ljubi vas pastrmka pa i Reljica koji me odusevio danas. Svi brato do jednog. Isto da se nayebem majke svima onima koji sunnjaju u postenje Veleza. Napusite nam se qurca i znajte da cemo vas sve izyebat kad nam dođete na megdan. Igranje tecno brzo pozrtvovano i facom na kopacku. Ponosan brato do bola. Rang rođenja djeteta. Hvala vam Rođeni i idemo do kraja pošteno. Nama stranka ne naređuje kako da igramo. Mi igramo za mostarsku RAju. FORZAAAA
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Velez je i danas po ko zna koji put dokazao kako se srcem moze razbiti floskula o kvalitetnim ekipama PL
Srce na teren i 90% posla si odradio,ocigledno nam je godila promjena trenera i nadam se da cemo nesto i u gostima uraditi do kraja,cisto radi renomea kojeg imamo.
A ove derbi navijace koje i ja usput nabijem na neku stvar,pozivam da se okane naseg Veleza...nemojte majke vam dolaziti vise na tekme,svakako vise stete donesete nego koristi
FORZA VELEZ

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 apr 2015, 19:40

Brato tako je usta im se popišam. Valjda kontali izgubit cemo,prodano,kisa,ima na tv-u. Neopisivo kad onih 300-400 najvjernijih na kraju pa i dede od 70 godina zapjevaju ALEEE ALEEE VI STE NAŠA PRVA LJUBAV ROĐENI ALEE ALEE

Ma brato dok mognem puzat ici cu pa da smo sesta liga.

FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 apr 2015, 19:52

Tebi brate svaka cast,a ja sam davno pisao kako ce nas kad-tad kostati negativna atmosfera koja se u gradu gradi godinama.Ja sam drug uvjek protiv mahalskih prica bio,a one su nas dovele dovde.Sjeti se samo raznih prica koje su smisljane protiv pojedinaca iz Veleza,a da zlo bude vece ,te price i ti negativci su jos zivi.Govorio sam kako je pred nama tezak zadatak da vratimo RAju na stadion i kako tu akciju treba voditi mlada generacija RA a uz njih naravno i starija ekipa,rekao bih najbolja u BIH.Znas da nas je na gostovanjima bilo bruka starije raje a o domacim necu ni pricati.Sad brate placamo cijenu negativnih prica koje su najcesce supci izmisljali a naravno treba dodati nase rezultate koji nemogu zadovoljiti nas starije koji smo navikli na Veleza koji hara.
Iskreno se nadam da cemo napraviti zaokret u tom pogledu,uz to sam spreman licnim angazmanom pomoci jer znam kakav potencijal imamo po tom pitanju.Mi moramo cupati stvar,nesmijemo se predati,to nam ne dozvoljava prpadnost,nas Velez je jednostavno prica....i ona se mora nastaviti pricati

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 apr 2015, 19:57

Svaka cast rodjeni na pobijedi, apsolutno zasluzeno. Nadigrali ste sirokog.
Onaj Haurdic :tokralju:
Da se i one nase balerine bore za SVETI GRB ko vasi...
Opet ste nam otvorili puteve ka tituli, i opet sve na nama.
Krivo mi je sto vi ove godine necete u evropu , bas bi vas volio gledati.
Sretno u nastavku :thumbup: :thumbup:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 apr 2015, 20:05

RuleHz je napisao/la:Svaka cast rodjeni na pobijedi, apsolutno zasluzeno. Nadigrali ste sirokog.
Brato dolaze nam i Zeljo i zrinsky a vama dolaze ova dva plus Široki gdje ste u najboljoj poziciji. Vas je problem pritisak navijaca na igrace kad odigraju nulu a ne da izgube. Samo podrška i skinite taj teret s njih garantujem ti da cete poderat sve do kraja
From father to son

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 apr 2015, 20:11

Cernica je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:Svaka cast rodjeni na pobijedi, apsolutno zasluzeno. Nadigrali ste sirokog.
Brato dolaze nam i Zeljo i zrinsky a vama dolaze ova dva plus Široki gdje ste u najboljoj poziciji. Vas je problem pritisak navijaca na igrace kad odigraju nulu a ne da izgube. Samo podrška i skinite taj teret s njih garantujem ti da cete poderat sve do kraja
Brate oprostio im se Borac 1:2 kada smo izgubili , plate redovne i najvece u ligi , imaju sta pozele , a mi hocemo samo rezultate , vazda se u Sarajevu igralo pod pritiskom , sad ko to ne moze izdrzati nek odma ide iz SEHERA !
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 18 apr 2015, 20:58

kapa do poda i za pobjedu a i za pristup vasih igraca :tokralju:

maksuz pozdrav za pastrmku :salut:

i halalite sto pisem na ovoj temi :D
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 apr 2015, 21:07

Cestitke na pobjedi :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 18 apr 2015, 21:12

Svaka čast! Nema puno klubova kao što ste vi, fakat. Ne treba vam ni za šta i u 2 utakmice vi mlatnete dva prva favorita za titulu. Nemam šta drugo reći osim bravo na tome. Kada bi vam igrači bili motivisani svaki meč kao što su motivisani kada igraju protiv favorita, u najmanju ruku se ne bi znalo do zadnjeg kola da li će u evropu ili ne. :bih:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []