La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Šta onda reci za Barcelonin trojac ? 24 gola vise u ligi.
Ko li će to uhvatiti?
Ko li će to uhvatiti?
Oj slozili video od sat vremena

Znaci imam plan za veceras

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Prošle sezone Barsa imala brdo povreda I bila zakinuta mali milion puta pa su opet povrijeđene dame našle vremena za trolanje i sprdnju a sad traže milost. Prihvatite poraz muški!
Itekako moze bolje. Evo sad su trosili i na odbranu napokon. Ali nema tog tima koji bi nadomjesitio 4-5 povrijedjenih igraca u odbrani. Valjda bude boljeenobarca je napisao/la: ↑02 jun 2025, 15:44Ma odbrana reala je **** i kad su potpuno spremni, potrošeni igraci i par prosjeka.
Nije ni Barcelona nista bolja naravno, mrtvi inter im dao 7 komada, pa to ni u najgorim snovima nema. Flick tu ima veliki minus kod mene, ne moze se liga prvaka igrati kao i liga, u ligi imas pravo na vise kikseva i ako par utakmica odbrana ispada yebat je ali ovamo jedna utakmica losa i ispadas pa nek ti odbrana i dalje stoji na centru.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Hajd realno, ozljeda ce uvijek biti. Mora toga biti u svakom klubu i to svake sezone. Zato imaju preko 20 igraca u svojim rosterima.
Barca je ove sezone odigrala svoje kljuce utakmice bez oba beka i bez Lewata, koji je prvi strijelac kluba i drugi strijelac lige. Tri prvotimca van stroja kad se lomi sezona. Meni je muka bilo kad sam protiv Intera u uzvratu, u tako bitnoj utakmici kao sto je polufinale LP morao gledati yebenog Gerarda Martina i Garciju na bekovskim pozicijama

U prvom EC su igrala trojica od četvorice standardnih molera u odbrani, a branio golman, koji ih je doveo lani finala UCL. Fasovali 4 gola.
To su momci zaboravili.
Ove godine neka se ti isti momci zadovolje činjenicom, da imaju pičića.
Đe se nije kukalo ?let3 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 22:24Hajd realno, ozljeda ce uvijek biti. Mora toga biti u svakom klubu i to svake sezone. Zato imaju preko 20 igraca u svojim rosterima.
Barca je ove sezone odirala sve svoje kljuce utakmice bez oba beka i bez Lewata, koji je prvi strijelac kluba i drugi strijelac lige. Tri prvotimca van stroja kad se lomi sezona. Meni je muka bilo kad sam protiv Intera u uzvratu, u tako bitnoj utakmici kao sto je polufinale LP morao gledati yebenog Gerarda Martina i Garciju na bekovskim pozicijamaPa se nije kukalo sto ih nema, vec se skrpila sa onim sta ima i izgurala sezona do kraja.
Spominjao se onaj lijevi bek kao da je Roberto Carlos licno.
Ja sam pisao i prije, samo su sebi krivi. Ok povrede ali imali su cijeli januar da nesto smisle ali jok. Njihova stvar, kalkulisali zayebali se i jbg.
Ali da iko moze predvidjeti van ekipe cijelu odbranu i to nadomjestit tesko vala.
Kako god, Barsa je bila bolja kroz sezonu i zasluzeno su prvaci.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Balde i jest Carlos za Martinagodrina je napisao/la: ↑02 jun 2025, 22:29Đe se nije kukalo ?let3 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 22:24Hajd realno, ozljeda ce uvijek biti. Mora toga biti u svakom klubu i to svake sezone. Zato imaju preko 20 igraca u svojim rosterima.
Barca je ove sezone odirala sve svoje kljuce utakmice bez oba beka i bez Lewata, koji je prvi strijelac kluba i drugi strijelac lige. Tri prvotimca van stroja kad se lomi sezona. Meni je muka bilo kad sam protiv Intera u uzvratu, u tako bitnoj utakmici kao sto je polufinale LP morao gledati yebenog Gerarda Martina i Garciju na bekovskim pozicijamaPa se nije kukalo sto ih nema, vec se skrpila sa onim sta ima i izgurala sezona do kraja.
Spominjao se onaj lijevi bek kao da je Roberto Carlos licno.
Ja sam pisao i prije, samo su sebi krivi. Ok povrede ali imali su cijeli januar da nesto smisle ali jok. Njihova stvar, kalkulisali zayebali se i jbg.
Ali da iko moze predvidjeti van ekipe cijelu odbranu i to nadomjestit tesko vala.
Kako god, Barsa je bila bolja kroz sezonu i zasluzeno su prvaci.

Imala je i Barca dosta problema sa ozljedama, to je bila poenta.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Frankovci nisu mogli odoliti kad su mu procitali ime
- DinGospo21
- Kontakt:
Dobri stari dani spanskog nogometa ,kad je Di Stefano jedino smio potpisati za frankove ljubimce.
Ili ono kad se igralo Copa del Generalísimo ,Madrid gubi 0-1 pa pobjede 11-1 na kraju.
Svi ovdje smo svjedoci tog vremena 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- DinGospo21
- Kontakt:
Jedino je smio potpisati, ajahajhahahaDonRamiz je napisao/la: ↑06 jun 2025, 14:36Dobri stari dani spanskog nogometa ,kad je Di Stefano jedino smio potpisati za frankove ljubimce.
Ili ono kad se igralo Copa del Generalísimo ,Madrid gubi 0-1 pa pobjede 11-1 na kraju.

[/quote]
Dobri stari dani spanskog nogometa ,kad je Di Stefano jedino smio potpisati za frankove ljubimce.
[/quote]
Tako je Ramke moj dobri. Potpisao za Barcelonu. Pa onda promjena zakona da moze samo za frankovce igrati. Sramota. Haj ti ovoj djeci to objasni.
[/quote]
Tako je Ramke moj dobri. Potpisao za Barcelonu. Pa onda promjena zakona da moze samo za frankovce igrati. Sramota. Haj ti ovoj djeci to objasni.
- DinGospo21
- Kontakt:
[/quote]
[/quote]
Potpisao al u kurcu.
Molimo djecu da se pristojno ponašaju. Bez vulgarnih riječi.
- DinGospo21
- Kontakt:
Ovih danasnjih Frankista. Stvarno nemaju mjeru ccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.