Jesmo kreativni

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Jesi to sam smislio
Sto se tice lige, sasvim zasluzeno ali bi situacija bila totalno drugacija da Realu nije falila cijela odbrana tokom veceg dijela sezone.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 19:45Čekamo @Jefthu još uvijek da napiše svoj osvrt na utakmicu i sezonu u ligi. Biće haman da je i tu Barcelona imala najlakši ždrijeb.
Ima i tamo lokala gdje je situacija bliža forumskim culesimaTonySosa je napisao/la: ↑02 jun 2025, 00:18Sto se tice lige, sasvim zasluzeno ali bi situacija bila totalno drugacija da Realu nije falila cijela odbrana tokom veceg dijela sezone.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 19:45Čekamo @Jefthu još uvijek da napiše svoj osvrt na utakmicu i sezonu u ligi. Biće haman da je i tu Barcelona imala najlakši ždrijeb.
Sto se tice utakmice, El Clasico sam gledao u po Barcelone. Normala ljudi za razliku od ovih pacijenata ovdje.![]()
Jedino su se opravdano zalili na ruku Tchouamenija, ostalo su i oni sami svjesni da je sve po pravilima.
Malo sam procitao ovo oko penala za Mbappeom, nevjerovatno koliki nemaci pojma ovdje obitavaju...
Ferminov poništen gol nije po pravilima.TonySosa je napisao/la: ↑02 jun 2025, 00:18Sto se tice lige, sasvim zasluzeno ali bi situacija bila totalno drugacija da Realu nije falila cijela odbrana tokom veceg dijela sezone.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 19:45Čekamo @Jefthu još uvijek da napiše svoj osvrt na utakmicu i sezonu u ligi. Biće haman da je i tu Barcelona imala najlakši ždrijeb.
Sto se tice utakmice, El Clasico sam gledao u po Barcelone. Normala ljudi za razliku od ovih pacijenata ovdje.![]()
Jedino su se opravdano zalili na ruku Tchouamenija, ostalo su i oni sami svjesni da je sve po pravilima.
Malo sam procitao ovo oko penala za Mbappeom, nevjerovatno koliki nemaci pojma ovdje obitavaju...
Bitno je da si ti tu da nam pojasnis i to sve iz Barcelone.TonySosa je napisao/la: ↑02 jun 2025, 00:18Sto se tice lige, sasvim zasluzeno ali bi situacija bila totalno drugacija da Realu nije falila cijela odbrana tokom veceg dijela sezone.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 19:45Čekamo @Jefthu još uvijek da napiše svoj osvrt na utakmicu i sezonu u ligi. Biće haman da je i tu Barcelona imala najlakši ždrijeb.
Sve dok budete primali 4 komada po utakmicu u direktnim duelima, dzaba vam sudije, penali, izmisljene afere, spinovanja, neregularni golovi, i na kraju dzaba vam predsjednik fudbalskog saveza.
Jbg nisu toliko primili u sezoni prije ove npr kad ih je Madrid odlucio od fudbala u svim medjusobnim utakmicama.
Ma odbrana reala je **** i kad su potpuno spremni, potrošeni igraci i par prosjeka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.