2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: 2017 NBA Playoffs
LeBron namjerno izgubio jednu. Neka Ratnici imaju pritisak nepobijedjene ekipe u plejofu
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- TheTruth34
- Kontakt:
Fenomenalna utakmica, tu je ta borbenost koja se trazila od ekipe...Svaka vsm cast.
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lebron ima dušu, smilovao nam se i uzeo godišnji sinoć, hvala mu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Lebroneeee
sta kazu GOAT 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- BernardBarnjak
- Kontakt:
GOAT ili eventualno No2 svih vremenaBIHfan je napisao/la:Lebroneeee![]()
sta kazu GOAT

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
LeBron produžio seriju kako bi Cleveland bio u što boljem ritmu za finale.
Cavsi više ovise od trice nego Dubsi jer igraju lošiju odbranu. Sasvim logično.
Cavsi više ovise od trice nego Dubsi jer igraju lošiju odbranu. Sasvim logično.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Ne do Bog da su Dubsi prokockali 20 razlike, vec bi bilo ispisano 5 stranica.
Btw sta se ovo napokon javljaju Bulls fanovi da ismijavaju Brona ? Nije im dosta sto ih je lik traumatizirao sve ove silne godine ?
Btw sta se ovo napokon javljaju Bulls fanovi da ismijavaju Brona ? Nije im dosta sto ih je lik traumatizirao sve ove silne godine ?

Moras li ti svakom loncu biti poklopac? Ja tebe nisam prozivao, zasto ti moras nas?Epidaurus je napisao/la:Ne do Bog da su Dubsi prokockali 20 razlike, vec bi bilo ispisano 5 stranica.
Naravno da se javljam, jer ovdje neki likovi pisu da je isti Lechoke neki GOAT ispred MR. Aira?
Strasne traume, nema sta, imao pokraj sebe dreamteam i bilo mu veoma tesko nas pobjedit. Nek se zahvali Bogu da onu generaciju Bullsa nisu povrede unistile.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja zaboravi skroz na ovo tek sad vidio Celticsi dobili i to nakon sto su gubili 20 razlike
Lebron odigrao valjda najgoru partiju jos od finala 2011.
Sljedece 2 kombinirano ce zavrsiti oko 50 razlike za Cavse

Lebron odigrao valjda najgoru partiju jos od finala 2011.
Sljedece 2 kombinirano ce zavrsiti oko 50 razlike za Cavse
Nisam gledao. Na koju su ih foru dobili? I kad je snimak na sk
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dan te yebo covjek pravi djecu tokom cijele sezone i odigra jednu nebitnu tekmu lose, i to sigurno nekom kalkulacijom jer mi nije jasno da ga ybni crowder ili neko slican moze limitirati na 11 poena, a ss forumasi odmah svrsavaju i nazivaju ga lechoke.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
21:00 SK1DANTES je napisao/la:I kad je snimak na sk
16:40 SK2
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
drago mi je da si docekao slabu pratiju,znaci cujemo se opet za dvije godineBIHfan je napisao/la:Moras li ti svakom loncu biti poklopac? Ja tebe nisam prozivao, zasto ti moras nas?Epidaurus je napisao/la:Ne do Bog da su Dubsi prokockali 20 razlike, vec bi bilo ispisano 5 stranica.
Naravno da se javljam, jer ovdje neki likovi pisu da je isti Lechoke neki GOAT ispred MR. Aira?
Strasne traume, nema sta, imao pokraj sebe dreamteam i bilo mu veoma tesko nas pobjedit. Nek se zahvali Bogu da onu generaciju Bullsa nisu povrede unistile.

Kad je plej of utakmica postala nebitna? I to finale istoka? Šta je onda bitno?Kaunas je napisao/la:Dan te yebo covjek pravi djecu tokom cijele sezone i odigra jednu nebitnu tekmu lose,
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam ni ja gledao, ali pretpostavljam da činjenica da Cavsi ovaj puta nisu imali priliku konstantno eksploatisati prisustvo najgoreg odbrambenog igrača u ligi ima veze s tim.DANTES je napisao/la:Nisam gledao. Na koju su ih foru dobili? I kad je snimak na sk
Hejter si. Imali su vodstvo od 20 poena.Donnie Darko je napisao/la:Nisam ni ja gledao, ali pretpostavljam da činjenica da Cavsi ovaj puta nisu imali priliku konstantno eksploatisati prisustvo najgoreg odbrambenog igrača u ligi ima veze s tim.DANTES je napisao/la:Nisam gledao. Na koju su ih foru dobili? I kad je snimak na sk
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vrlo moguće..Donnie Darko je napisao/la:Nisam ni ja gledao, ali pretpostavljam da činjenica da Cavsi ovaj puta nisu imali priliku konstantno eksploatisati prisustvo najgoreg odbrambenog igrača u ligi ima veze s tim.DANTES je napisao/la:Nisam gledao. Na koju su ih foru dobili? I kad je snimak na sk
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: AW: RE: Re: 2017 NBA Playoffs
Cucemo se mi kad ih Warriorsi isprase u finalu. Koje po redu izgubljeno finale za Kinga ce ono biti? Not 1, not 2.....lumani je napisao/la:drago mi je da si docekao slabu pratiju,znaci cujemo se opet za dvije godineBIHfan je napisao/la:Moras li ti svakom loncu biti poklopac? Ja tebe nisam prozivao, zasto ti moras nas?Epidaurus je napisao/la:Ne do Bog da su Dubsi prokockali 20 razlike, vec bi bilo ispisano 5 stranica.
Strasne traume, nema sta, imao pokraj sebe dreamteam i bilo mu veoma tesko nas pobjedit. Nek se zahvali Bogu da onu generaciju Bullsa nisu povrede unistile.![]()
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Meni je smijesno sto ljudi pocnu likovati nakon jedne utakmice
A i ne vidim sto bi bilo cudno da izgubi seriju protiv GSW.. ekipa sa 4 superstara u petorci. Vece bi mi iznenadjenje bilo da uzme prsten nego da ostane bez njega.
Sto se tice Bostona, vrhunski je da je uzeta i ova jedna pobjeda.. ocigledno su proradili inat i ponos. Sto se mene tice, moze sada zavrsiti i 4-1.

A i ne vidim sto bi bilo cudno da izgubi seriju protiv GSW.. ekipa sa 4 superstara u petorci. Vece bi mi iznenadjenje bilo da uzme prsten nego da ostane bez njega.
Sto se tice Bostona, vrhunski je da je uzeta i ova jedna pobjeda.. ocigledno su proradili inat i ponos. Sto se mene tice, moze sada zavrsiti i 4-1.
Ova tekma je slučaj za Effea.
Viša sila NBA produžava "finale" ako se tako može nazvat. Sve same metle, a njima financijski gledano to ne donosi pare. Treba probat Spurse večeras kolika god kvota da bude. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.