Zatucani u akciji
To il je glupo ili se pravi glupo da ne zna zbog čega je stadion prazan i nema ljudi.Žalosno...
Šteta za prosuta 2 boda, nadam se da to neće utjecati na ekipu pred dvoboj s Portomdubrava je napisao/la:Nevjerojatno je koliko Osijek ima sreće. I protiv Hajduka i sad protiv Dinama su trebali popit tricu, ali bunkerom do boda u oba slučaja. Negledljivo, ali cilj opravdava sredstvo iz njihovog kuta gledanja.
Nije ni čudo da imaju 5 neriješenih u 8 utakmica..
Mozda je tebi smijesno, ali u ovom tekstu ima itekako istine. Taj tekst sam procitao od pocetka do kraja za razliku od onog sto si stavio link sa stranice Boysa. Odgovor zasto je to tako lezi na kraju teksta sa dinamove stranice, a glasi 'I zamislite, napisao sam toliko odlomaka, riječi i slova o Dinamu, a nijednom nisam spomenuo Zdravka Mamića.' Svima nam je vise dosadio taj Mamic i price protiv i za njega. Medijski natpisi o njemu tjeraju ljude s tribina, kao i sve negativno pisano protiv Dinama. Eto ti jucer Medvescak, koliko su jadni i uzasni da sam prebacio program nakon prve trecine, prelose igraju, a poslije natpisi 'Spektakl u pulskoj Areni', 'Navijaci zadovoljni unatoc porazu' i slicno. To je ta moc medija i zbog toga ce Medvescak opet igrat pred punim tribinama, a dal se podje pisat o uzasnoj igri i losim stvarima vidjeli bi posjete. Ovako pisu o spektaklima i ljudi dodju da vise show, a Dinamo nista ne priusti i odmah nema ni ljudi. A kad Dinamo oce pravit show onda je to 'ocajnicki potez da se privuku navijaci'. A ti ljudi iz Medvescaka kao ne rade na privlacenju navijaca? Samo je eto prijeko potrebno ubacit tu rijec 'ocajnicki' kad se radi o Dinamo i tako sve popljuvat. Medvescak podijeli besplatne ulaznice jer utakmica kasni i to se nagradi pljeskom, Medvescak nakon tekme dijeli svim navijacima hamburgere u McDonalsu i to se nagradi pljeskom, dijele se jos kojekakvi kuponi, bacaju majice na tribine nakon tekme, dijele ulaznice za Cibonu i jos milijun lijepih promotivnih akcija koje sam dozivio na tim utakmicama ili vidio na TV-u, procitao na netu i sve se to poprati kako i prilici. A kad Dinamo dijeli kape i salove, dresove, majice i slicno, onda se pljuje. Danas je bas moderno pljuvat po Dinamo i gade mi se svi koji se nazivaju navijacima i pljuju po Dinamo. Na*ijem ja vasu ljubav prema klubu ako ju je uspio unistit jedan covjekSiamoNoi je napisao/la:http://www.gnkdinamo.hr/je-li-moguce-da ... tml#anchor
Zatucani u akciji![]()
To il je glupo ili se pravi glupo da ne zna zbog čega je stadion prazan i nema ljudi.Žalosno...
Ljude ne tjeraju natpisi protiv Mamića,ljude tjera to što on radi klubu ( i to ne 1,2,3 godine nego preko 5 godina i svima je dopizdilo više),blago rečeno sprda se s njim.Jack777Pott je napisao/la:Mozda je tebi smijesno, ali u ovom tekstu ima itekako istine. Taj tekst sam procitao od pocetka do kraja za razliku od onog sto si stavio link sa stranice Boysa. Odgovor zasto je to tako lezi na kraju teksta sa dinamove stranice, a glasi 'I zamislite, napisao sam toliko odlomaka, riječi i slova o Dinamu, a nijednom nisam spomenuo Zdravka Mamića.' Svima nam je vise dosadio taj Mamic i price protiv i za njega. Medijski natpisi o njemu tjeraju ljude s tribina, kao i sve negativno pisano protiv Dinama. Eto ti jucer Medvescak, koliko su jadni i uzasni da sam prebacio program nakon prve trecine, prelose igraju, a poslije natpisi 'Spektakl u pulskoj Areni', 'Navijaci zadovoljni unatoc porazu' i slicno. To je ta moc medija i zbog toga ce Medvescak opet igrat pred punim tribinama, a dal se podje pisat o uzasnoj igri i losim stvarima vidjeli bi posjete. Ovako pisu o spektaklima i ljudi dodju da vise show, a Dinamo nista ne priusti i odmah nema ni ljudi. A kad Dinamo oce pravit show onda je to 'ocajnicki potez da se privuku navijaci'. A ti ljudi iz Medvescaka kao ne rade na privlacenju navijaca? Samo je eto prijeko potrebno ubacit tu rijec 'ocajnicki' kad se radi o Dinamo i tako sve popljuvat. Medvescak podijeli besplatne ulaznice jer utakmica kasni i to se nagradi pljeskom, Medvescak nakon tekme dijeli svim navijacima hamburgere u McDonalsu i to se nagradi pljeskom, dijele se jos kojekakvi kuponi, bacaju majice na tribine nakon tekme, dijele ulaznice za Cibonu i jos milijun lijepih promotivnih akcija koje sam dozivio na tim utakmicama ili vidio na TV-u, procitao na netu i sve se to poprati kako i prilici. A kad Dinamo dijeli kape i salove, dresove, majice i slicno, onda se pljuje. Danas je bas moderno pljuvat po Dinamo i gade mi se svi koji se nazivaju navijacima i pljuju po Dinamo. Na*ijem ja vasu ljubav prema klubu ako ju je uspio unistit jedan covjekSiamoNoi je napisao/la:http://www.gnkdinamo.hr/je-li-moguce-da ... tml#anchor
Zatucani u akciji![]()
Slažem se s ovim.Konstantno traže neku priču,skandal i slično umjesto da ga jednostavno ignoriraju.Jack777Pott je napisao/la:Pitam se zasto mediji ne prestanu pisat o Mamicu, jer ce on konacno shvatit da nije zanimljiv i odstupit ce, al on manipulira njima. On bojkotuje njih i kad sazove sjednicu pojavi se masa novinara, umjesto da oni njega bojkotuju, ali ti novinari su takvi, zato ih i ne volim, jer oni vole zabadat svugdje nos i zanimljivo im je sve lose i kad podju pljuvat onda tesko staju, jednostavno se navuku na to i ljudi citaju i puse te price. Ja se kladim da kad bi novinari bojkotirali Mamica, dakle ni rijec o njemu u medijima, ni jedna izjava, nit ista, a isto tako i Boysi prestali s vrijedjanjem njega, on bi za pola godine - godinu odstupio. Mozda bi pricao kako mu je lijepo tako, al to mu nitko nebi prenjeo. Javlja se jedino problem Olivarija i kompanije koji pisu po Mamicevu nalogu, tako da se njega tesko mice iz medija, uvijek ce ovi njegovi placenici pisat. Al nek pise tko koliko oce, briga me, volit cu Dinamo uvijek, jer nisam kao oni danasnji navijaci Barce koji navijaju samo zato jer je Barca dobra i sve dobro funkcionira. Navijam za Dinamo zbog Dinama, a ne rezultata, uprave, igraca i svega ostalog.

Mogao si se i ti potruditi doć na utakmicu a ne samo sra.ti po internetu. Ja ću biti u Maksimiru i bodrite Dinamo iz svega glasabadblueboylivno je napisao/la:Eto vam sad... samo nastavite podržavati najbolju upravu na svijetu i sra'ti po onima koji žele promjene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.