FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Gdje su oni što su govorili da će biti 2000 na sjeveru i 3 000 na zapadu
.
Dobrodošli natrag ! 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
premještaj temu bolannnnnnnnnnnn
Bice ovo mnogima gostovanje za izbjec' 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Kažu pojedine informacije 9000 danas na Tušnju.NKMramor je napisao/la:Ako je istina da Tušanj može primiti 10000 navijača, nije nerealno očekivati i tu brojku.
Sto se mene tice ja zadovoljan sa nekim mjestom od 3 do 8 mjesta tamam da budemo tu negdje u vrhu skinemo skalp sto vise ovim jacim klubovima i naravno sto vise da organizacijono ojacamo
- badblueboylivno
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako budemo isli na kvalitet, a Azmir ide tako mi idemo care u Evropu.TRUST je napisao/la:Sto se mene tice ja zadovoljan sa nekim mjestom od 3 do 8 mjesta tamam da budemo tu negdje u vrhu skinemo skalp sto vise ovim jacim klubovima i naravno sto vise da organizacijono ojacamo
Godinama smo bili dominantni kuci, u gostima taraba. Sada ocekujem da ekipa i na strani uzima dosta bodova..sto nije karakteristicno, istina nova neka Sloboda ce to biti. Bez provlacenja i supljih prica kao sto je to bilo od pocetka 21 vijeka
-
wienultras
- Kontakt:
ciro 99 posto ostaje u slobodi,ocekujte extra pojacanja,jer ce ih biti azmir ima plan,i on ce ga ostvariti,ako mu ciro kaze titula...bice igraci za titulu 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
razumijem te, nedostajat' ćemo ti, a i ja tebibadblueboylivno je napisao/la:Neću još.Chinaglia je napisao/la:premještaj temu bolannnnnnnnnnnn
- badblueboylivno
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:razumijem te, nedostajat' ćemo ti, a i ja tebibadblueboylivno je napisao/la:Neću još.Chinaglia je napisao/la:premještaj temu bolannnnnnnnnnnn
I hoćete jer vas ima par zanimljivih likova, a i nećete, više sam puta otvorio prijave na ovoj temi i na temi Jedinstva nego sve stranice na ovom forumu u ove četiri godine.
Hayley <3
Idemo u LP...wienultras je napisao/la:ciro 99 posto ostaje u slobodi,ocekujte extra pojacanja,jer ce ih biti azmir ima plan,i on ce ga ostvariti,ako mu ciro kaze titula...bice igraci za titulu
Da napišem koju dok se nisam onesvjestio
evo na tkv snimak i to bakljada...ludnica bila danas na stadionu i na trgu. Momak je ok
Danas opet gužva sa pivom u PM, nemoš doć do svog koferčića
Špic je bio kad Sulju uze mikrofon i povede navijanje
Nema više druga liga sad ide premier liga
Danas opet gužva sa pivom u PM, nemoš doć do svog koferčića
Nema više druga liga sad ide premier liga
Brzi do sutra da pokušava, ne bi zabio
Mujka nije bio na nivou, Mehidić je mnogo falio .. sreća Hadžija skida ono na početku, inače bi bilo gutavo 
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Polako s tom euforijom, liga u koju se vraćate nije ni slična onoj iz koje ste ispali. Samo me zanima zbog čega većina vas misli da ćete se prošetati ligom, šta to vi imate što nema niko drugi? Hajde nek' mi neko objasni molim vas.NKMramor je napisao/la:Idemo u LP...wienultras je napisao/la:ciro 99 posto ostaje u slobodi,ocekujte extra pojacanja,jer ce ih biti azmir ima plan,i on ce ga ostvariti,ako mu ciro kaze titula...bice igraci za tituluZašto da ne, svi želimo Evropu na Tušnju, i možemo to, samo da se ne zalijećemo puno, idemo korak po korak. Najgore smo prošli, posle ovoga sve ide lakše. Pojedini igrači su me danas iznenadili, naročito Mićo, raznio je golmana na golu i pokazao Ćiri da bi mu trebao dati veću minutažu. Mislim da svi sada čekamo prve špekulacije o novim pojačanjima, da vidimo ko će braniti svete boje tuzlanske Slobode!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
zeza se momak, ne pali se 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Razumijemo se kolegabadblueboylivno je napisao/la: I hoćete jer vas ima par zanimljivih likova, a i nećete, više sam puta otvorio prijave na ovoj temi i na temi Jedinstva nego sve stranice na ovom forumu u ove četiri godine.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Čestitam na osvojenom naslovu i ulasku u PL!!!
PS.Znate onu od TBF-a "tko visoko leti nisko pada"...zato laganini
PS.Znate onu od TBF-a "tko visoko leti nisko pada"...zato laganini
Godine prolaze jubav ostaje...
[youtube][/youtube]

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moze li hitno broj Husicevog dilera? Hvala 
Cestitam na ulasku u drustvo najboljih...
Cestitam na ulasku u drustvo najboljih...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.