RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 08 maj 2015, 23:07

@Pastrmka buraz ,dzaba se normalno ponasati i pozivati na neku finu pricu kad ima govana da ti zivot zgade.Jest me magarac uvrijedio do bola,vjeruj nakon evo vise od godinu dana na ovom forumu prvi put da sam syeban .Jos se sve pokusavam kontrolisati ,ono znam pojedinac poseri ga ,al dzaba buraz,nokautiro me balo.
Iako smo sutra dobro oslabljeni neigranjem dvojce ponajboljih igraca ovog Proljeca ,nadam se da ce ostali momci dati sve od sebe da ih pobjedimo makar pola-nula.Svi znate da protiv njih nisam nikad rijeci napisao ,imam svoje razloge za to,cak mi je bilo sve jedno za sutrasnji rezultat ali nakon onog morbidno-bolesnog posta molim dragog Boga da nam sutra podari pobjedu
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 maj 2015, 23:15

rodjenisa je napisao/la:@Pastrmka buraz ,dzaba se normalno ponasati i pozivati na neku finu pricu kad ima govana da ti zivot zgade.Jest me magarac uvrijedio do bola,vjeruj nakon evo vise od godinu dana na ovom forumu prvi put da sam syeban .Jos se sve pokusavam kontrolisati ,ono znam pojedinac poseri ga ,al dzaba buraz,nokautiro me balo.
Iako smo sutra dobro oslabljeni neigranjem dvojce ponajboljih igraca ovog Proljeca ,nadam se da ce ostali momci dati sve od sebe da ih pobjedimo makar pola-nula.Svi znate da protiv njih nisam nikad rijeci napisao ,imam svoje razloge za to,cak mi je bilo sve jedno za sutrasnji rezultat ali nakon onog morbidno-bolesnog posta molim dragog Boga da nam sutra podari pobjedu
Ma brato ko yebe mater brnji iz Hotonja. Mene ne moze uvrijedit jer znam da je on samo jedna prljava kap u predivnom plavom moru. Buraz nemoj da te to sekira. Ja ga zimgu ima dvi ipo godine pa je postao malo istraumatiziran :urnebes: :urnebes: idemo sutra po pobjedu. FORZAA
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 maj 2015, 23:23

Ja buraz volim Velez do bola,nemogu ti to opisati ,plako stotinu puta i radovo se broja nema uz Rodjene ,nasu prvu ljubav .Velez je buraz personifikacija nase domovine ,rusen,ranjen,progonjen ,raskomadan ,negiran ...a mi i dalje tu uprkos svim neprijateljima i na radost svih prijatelja

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 08 maj 2015, 23:28

Dugo nisam vidio da je neko toliko frustriran radi poraza ko pojedini navijači Želje. Bit će željo qrac šampion to je čisto navijačko podjebavanje a ono što su oni pjevali na Grbavici i u Vrapčićima prošlu utakmicu nek im je na čast, ali nema veze.
Moraju se pomiriti s tim da Velež igra za svoje navijače i da nas ne zanima ko će bit prvak ako to ne možemo biti mi, naše je da pokušamo dobit svakog protivnika. I poserem se ja na titulu ako je osvojena kupovanjem utakmica, raznim puštanjima i slično.. Ako ste toliko dobri i ako mislite da ste zaslužili da budete prvaci, dođite sutra pa nas pobjedite pošteno.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 maj 2015, 23:33

Ama sta ce mo mi kome u ovoj jadnoj ligi objasnjavati za koga igramo i kome cemo to mi poagati racune ...kome :?:
Nek nas za qrac svi povuku redom ,sve i jedan klub
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 09 maj 2015, 00:07

rodjenisa je napisao/la:Ama sta ce mo mi kome u ovoj jadnoj ligi objasnjavati za koga igramo i kome cemo to mi poagati racune ...kome :?:
Nek nas za qrac svi povuku redom ,sve i jedan klub
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA
Brato ljubav znaci samo ljubav prema Rođenim. Popišam se ja na svakoga kome je mržnja rivala veca od ljubavi prema svom klubu. Sto kaze nas @rodjak bola kad igramo protiv juniora natezem da ginu i da dobiju. Ne kontaju to neki kad te dedo ili stari na ramenima unosi na stadion sa 2-3-4 godine. Ma nebi se na to posrao brato prije bi se zapalio. Respect svakome ali mi smo Rođeni i samo nas pobjede naseg kluba zanimaju. Vi pice kad budete u tom polozaju navijajte protiv svog kluba da vam rival ne bude sampion. Smijesno do bola
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 maj 2015, 00:31

Citav zivot svjedocim jadu i bjedi ljudskog roda,teorijama koje govore kako je dobro da i komsiji "crkne krava,kad je i moja crkla".Isto tako i u ovom jadnom da jadniji ne moze biti BH fudbalu jedan mali isprdak za kojeg je 1000 puta bolje bilo da ga je stari izdrko nego sto se kopile okotilo,gledam bolesno-retardirana ismijavanja muke mojih sunarodnika koji su sa naseg stadiona odvodjeni u smrt i logore,a kasnije protjerani sirom dunjaluka.Yebo mu Boban i Tudzman nanu mrtvu

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 maj 2015, 01:20

Rodjenisa ko te je to zijetio da mu klempu opalim.Ne dozvoli sebi da te neko nazijeti jer ovdje ima svakakvog olosa,spusti mu kulturno i odyebi ga(nije vrijedan paznje)

U BiH je narod naviknut da se sve nesto tajno sredjuje iza kulisa pa i nogomet.Pa i ono nesto sto bude posteno ljudi ne mogu da kontaju zasto posteno kad moze iza kulisa dogovorom :crazy: .Dok je takvo razmisljanje i svijest ljudi nece nam nogomet nikad na zelenu granu.I ne znam kako neko ima strasti i zelje da slavi popbjedu koju svi znaju da je poklonjena.Popisam ti takve pobjede,ne moramo nista osvojiti ako ce nam neko nesto davati.Kad je ispadanje iz lige u pitanju e tu bih jedino pripazio malo prijatelje(ne svakoga) i ako nama ni za sta ne treba,ne bi mi bilo mrsko da se prijatelj malo pogura u nezgodnoj situaciji(ali i to je ono bas krajnja varijanta)

Trebaju svi navijaci ovako poceti razmisljati i probati forsirati svoje klubove da igraju posteno na svakoj utakmici(bez obzira jesu li mu potrebni bodovi ili ne) jer je to jedini put za ozdravljenje nase lige i za prosperitet.Kaze neko ako recimo dobijes Zelju prvak ce biti recimo zrinjski ili neko treci.To nas ne interesuje,zasto ga Zeljo nije sprijecio da bude prvak,nego su izgubili kuci i sada mi trebamo njima pustiti.Respektujem Zelju kao BH velikana kao i njegove navijace i nikad nisam nista ruzno reko ni protiv Zelje ni protiv Manijaca,ali to ne znaci da cu se nazigu i da cu lagano dati zelji pobjedu :nene: .Majstore je li se ti boris za prvaka,jesam.E onda to izvoli pokazi na terenu u fer igri i postenom sudjenju.Ako u takvoj borbi uspijes pobjediti,prvi cu cestitati pozeliti osvajanje sampionske titule.Bola nosi mi vise talova i stela.Hajmo posteno biti sampioni pa ce i radost navijaca Zelje(u tom slucaju) biti puno veca.

Gledao sam Zelju dosta puta ove godine i mislim da nemaju kvalitet za prvaka,u dosta utakmica su se provukli i pored slabije igre osvajali su bodove.Skidam im kapu da su sa dosta svoje djece i ovo uspijeli ,nek budu zadovoljni sa plasmanom u Evropi.
Sutra Velez igra istu igru kao i protiv ostalih rivala iz vrha i misli donosi ubjedljivu pobjedu od recimo 3:1.Zeljo ce morati dodatne bodove za Evropu potraziti negdje drugo,sutra 90% gube.Usput pozdrav za sve Manijace :wave:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 maj 2015, 01:37

@rodjak nosi ovo sve u pm ,yebo bolan i loptu i sport i sve ...
Pa ako ima klub na svijetu da je masakriran kao Velez neka mi ga neko pokaze.Pa protjeran,zapaljen ,njegovi navijaci masovno protjerani i poubijani i niko nam nista nije dao.Igramo na livadi izvan svog grada,valjda da nas ponize do maximuma ,sta li drugo ,kad nas nisu pustili u Sjeverni logor haman u sred grada.Takav extremni fasizam nije zabiljezan u svijetu sporta,drzava nas nije zastitila,NSBIH nas nije zastitio,UEFA nas nije zastitila ,evo godinama izmedju sebe navijaci skupljuju pare da poguraju klub itd i ono opet dodje i laje na nas ,kao treba nekog pustiti,kao igramo za nekog,kao mi duzni voditi interes o nekom kome drzava davala i sakom i kapom kroz razna drzavna preduzeca od telekoma,elektroprivrede,bosnalijeka ,fabrike duhana sarajevi i sto drugih mutnih radnji.I kaze daj mu ,prece je njemu nego meni puuuuuuuuuuuuuuuuu kretenu retardirani
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 maj 2015, 02:08

rodjenisa je napisao/la:@rodjak nosi ovo sve u pm ,yebo bolan i loptu i sport i sve ...
Pa ako ima klub na svijetu da je masakriran kao Velez neka mi ga neko pokaze.Pa protjeran,zapaljen ,njegovi navijaci masovno protjerani i poubijani i niko nam nista nije dao.Igramo na livadi izvan svog grada,valjda da nas ponize do maximuma ,sta li drugo ,kad nas nisu pustili u Sjeverni logor haman u sred grada.Takav extremni fasizam nije zabiljezan u svijetu sporta,drzava nas nije zastitila,NSBIH nas nije zastitio,UEFA nas nije zastitila ,evo godinama izmedju sebe navijaci skupljuju pare da poguraju klub itd i ono opet dodje i laje na nas ,kao treba nekog pustiti,kao igramo za nekog,kao mi duzni voditi interes o nekom kome drzava davala i sakom i kapom kroz razna drzavna preduzeca od telekoma,elektroprivrede,bosnalijeka ,fabrike duhana sarajevi i sto drugih mutnih radnji.I kaze daj mu ,prece je njemu nego meni puuuuuuuuuuuuuuuuu kretenu retardirani
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
bola nemas se sta kome pravdati,ovi malo stariji navijaci(drugih klubova) sve to znaju,a ovi mladji ne znaju jesu li posli ili dosli pa baljezgaju

Ovo gore sto si naveo sve je tako samo sto tu treba dodati da su nas dobro nazigu i "nasi" politicari koji qrcem nisu mrdnuli za Velez a takva je nepravda njemu ucinjena.Zamisli samo da smo mi zrinjsko ovo uradili pa od HDZ -a i hrvatskih politicara ne bi mogo ostati kakva bi se hajka napravila.I jos jedna stvar,1995 g. su bili dosli bageri i kamiioni u Sjeverni da se pocne graditi neki novi Velezov stadion ali su radovi stopirani i nakon nekoliko dana je recono da se tu ne moze praviti vec je data livada u Vrapcicima da se tu gradi privremeni stadion dok ne budr taj neki novi ili dok se ne vratimo pod BB :crazy: .Nasi su nas srozili skoro isto ko i fashisticka politika na desnoj obali.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 maj 2015, 03:10

rodjenisa je napisao/la:Citav zivot svjedocim jadu i bjedi ljudskog roda,teorijama koje govore kako je dobro da i komsiji "crkne krava,kad je i moja crkla".Isto tako i u ovom jadnom da jadniji ne moze biti BH fudbalu jedan mali isprdak za kojeg je 1000 puta bolje bilo da ga je stari izdrko nego sto se kopile okotilo,gledam bolesno-retardirana ismijavanja muke mojih sunarodnika koji su sa naseg stadiona odvodjeni u smrt i logore,a kasnije protjerani sirom dunjaluka.Yebo mu Boban i Tudzman nanu mrtvu
jbo to bola .. samo zapjevaj

" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvala upravi i igracima na super sezoni , sportski duh i sve ostalo. Sutra ce da da bude slag na tortu kada opet poderemo velikoglavce .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 maj 2015, 12:04

Ima li ko stariji da je bio na tekmi Zeljo -Velez 2-4 nije jos ni sjeverna tribina bila gotova.Baka tad rasurio mi mu navijamo pjesme za zenu a on zavali go i tako redom.Eh onaj Velez je bio strah i trepet.Ja vas razumijem i znam sta ste sve izgubili od stadiona pa ostalog.ja sam za pravdu tako i ako danas pobjedite to je meni sasvim normalno jer igrate za sebe a ne za druge.E sad je poenta a znate koja.Kad bi svi bili takvi.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 maj 2015, 12:55

Sve ovo što se dešavalo i dešava Veležu kao i u uvijek naletiće na jednu veliku karinu.
Svako malo zalete se divlji kojima smeta svaki oblik civilizacije pa kreću u rušilačke pohode.Da ponovim,mogu se zalijetati,ali kita ih čeka.
Idemo! :bih:

[youtube][/youtube]

I da!

[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 09 maj 2015, 13:25

tepsija je napisao/la:Sve ovo što se dešavalo i dešava Veležu kao i u uvijek naletiće na jednu veliku karinu.
Svako malo zalete se divlji kojima smeta svaki oblik civilizacije pa kreću u rušilačke pohode.Da ponovim,mogu se zalijetati,ali kita ih čeka.
Idemo! :bih:

[youtube][/youtube]

I da!

[youtube][/youtube]
SMRT FAŠIZMU I FORZZZA ROĐENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 09 maj 2015, 15:27

FEBRUARI TOPLO DIŠU S PTICAMA IZNAD VODE ŠTO PO NEBU KRILOM PIŠU IME SUNCA I SLOBODE
[youtube][/youtube]

Raja sretan praznik oslobođenja od fašizma. Nikad pokoreni

Još malo pa na tekmu do pobjede. FORZA

JURIIIIIIIIIIIŠ
From father to son

zoranblagojevic1205
Kontakt:

Post Postao/la zoranblagojevic1205 » 09 maj 2015, 16:17

Pozdrav Rodjeni, ima li prenos, ima li neko link???
NAPRED RODJENI!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 maj 2015, 16:36

9 maj.

Dan napada na Mostar.
Dan kada je Veležu otet stadion pod Bijelim Brijegom.

Dan kada se trebamo podsjetiti da nema stajanja dok Velež ne bude svoj na svom.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 09 maj 2015, 17:18

POZDRAV CRVENOJ BRAĆI IMAL NEKO LINK

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 09 maj 2015, 19:15

Brato syeban do bola jer je za mene ovo pravi bh derbi kakav svinjski i pm. Nasi slabi do bola bez ideje borbe i pameti. Brzinski sam usao na temu Zelje i mislio cestitati ali nakon bljuvotina sam odlucio da necu. Ljudi nas posteno namlatili i yebat mu mater idemo dalje. Tuzan dan za mene koji cu morati utapati u alkoholu. Posto ja nisam papak pozelit cu im mnogo srece kao i Sarajevu pa nek se muski pobiju u derbiju i dostojno predstave nasu zemlju. Iskreno jedan od ova dva kluba je po igrama i zasluzio titulu. Pozdrav svim normala manijacima. Ostali neka me zaobidju :salut:
From father to son

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 maj 2015, 19:39

Zašto uvijek nama ovakve sudije :puke:
Ovaj je duplo gori od Živkovića, nadam se da ga čeka ista kazna bar :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.