Vraga sucne, sad sam slusao prognozu kazu kisa posljepodne ...pile87 je napisao/la:Evo i sunca bice lijepo na Grbavici danas

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vraga sucne, sad sam slusao prognozu kazu kisa posljepodne ...pile87 je napisao/la:Evo i sunca bice lijepo na Grbavici danas
Nek padaju ćuskije 3:1 je za nas,Elegant je napisao/la:Vraga sucne, sad sam slusao prognozu kazu kisa posljepodne ...pile87 je napisao/la:Evo i sunca bice lijepo na Grbavici danas
Nek padaju ćuskije 3:1 je za nas,
Znaci objasnio si sve sto se moze objasnit...čamac je napisao/la:Slušaj UPS (Uninterruptible power supply)
Jesi li ti ikad bio na utakmici polufinala Kupa UEFA. Nisi ni ti ćeš ikad biti. E vidiš ja jesam i još preko 20 milja ljudi, a sjevera nije bilo. Kako je to moguće? Nađi na youtube-u tu tekmu pa malo pogledaj šta je jug i šta je najveća navijačka tribina u državi. Na Grbavicu uvijek i vazda može stati cvaja, sa sjeverom, bez njega, sa stolicama i bez njih, sa šumom ili bez nje ali treba imati publiku. Vi ni na Zunabdan niste sjever napunili i sva ova vaša balavurdija što smara po forumima nikad nije doživila pun sjever. Vama je plafon kad vas se skupi tri milje i glumite trubadure, svršajete na nekakvu nazovi atmosferu. Nema krova nema zvuka. Ako ovako nastavite opet će se pita dijeliti po Koševu kao nekad. Prošlo je vaše vrijeme i vrijeme kad se na Koševu moralo biti viđen da bi se stan dobio ili ženu zaposlilo.
Jači od ratova, režima i partija
Nek ppada sta hoce ja sam i onako na tribini koje ima krovElegant je napisao/la:Vraga sucne, sad sam slusao prognozu kazu kisa posljepodne ...pile87 je napisao/la:Evo i sunca bice lijepo na Grbavici danas
[youtube][/youtube]čamac je napisao/la:Slušaj UPS (Uninterruptible power supply)
Jesi li ti ikad bio na utakmici polufinala Kupa UEFA. Nisi ni ti ćeš ikad biti. E vidiš ja jesam i još preko 20 milja ljudi, a sjevera nije bilo. Kako je to moguće? Nađi na youtube-u tu tekmu pa malo pogledaj šta je jug i šta je najveća navijačka tribina u državi. Na Grbavicu uvijek i vazda može stati cvaja, sa sjeverom, bez njega, sa stolicama i bez njih, sa šumom ili bez nje ali treba imati publiku. Vi ni na Zunabdan niste sjever napunili i sva ova vaša balavurdija što smara po forumima nikad nije doživila pun sjever. Vama je plafon kad vas se skupi tri milje i glumite trubadure, svršajete na nekakvu nazovi atmosferu. Nema krova nema zvuka. Ako ovako nastavite opet će se pita dijeliti po Koševu kao nekad. Prošlo je vaše vrijeme i vrijeme kad se na Koševu moralo biti viđen da bi se stan dobio ili ženu zaposlilo.
Jači od ratova, režima i partija
ma nek bacaChWilla je napisao/la:parola je super, samo previše baca na bodirogu
[youtube][/youtube]radebl je napisao/la:e ovako sumari jedni iz doline....negde sam procitao da da neko prognozira 3-1?pa realno, borac nije primio gol u zadnjih 9 utakmica od toga 4 na strani i sad od vas da primi 3... jedina sansa - jeste glavni sudija dominkovic i vi to znate..zato tisu i ni jedne!
Vrijeme: Padala kisa sinoc, mokro je, al evo maloprije i sunce se probija....blrs je napisao/la:kakvo je vrijeme,atmosfera pred tekmu?nemoj da cujem da je neko lesinare krivo pogledao
Trenutno korisnika/ca: b00t, darkangel4, ritam21 i 64 gosta.