pa po cemu ce davat nagradu za najboljeg trenera ako nece na osnovu osvojenih trofeja bgt ???geoxx je napisao/la:eh, fazon ti je sto oni dijele te nagrade na osnovu osvojenih trofeja , sto mi se licno ne dopada , klopp ce tesko osvojiti LP, brko nema sta osvojiti tako da se ne bih iznenadio da nagrada ode villanovi , na kraju ce se ispostaviti covjek najbolji trener na svijetuM4kaveli je napisao/la:Ispade da se jos borim za nekakvu pravdu.![]()
Pa diskutujemo normalno i samo mi je cudno to za glasove.
Ja da se pitam, Kloppu bi dao nagradu za trenera 2012/13 godine.
Del Bosque na 2. mjestu a Mourinho na 3.
da nece mozda po tome ko je vise medijski popracen il ko je najinteresantniji trener ccc
pa sta ako ode villanovi,to nece znacit da je najbolji strucnjak i trener na svijetu nego samo ove godine 2013. sta tu ima cudno ,nije izbor za najboljeg trenera svih vremena il nezz ti ja sta nego samo ko se najvise dokazo u jednoj godini i nor. villanova ako osvoji tu nagradu nece znaciti odma da je bolji trener od hiddinka ,capella i ostalih.
dortmund ako osvoji LP npr normalno da ce veliki kandidat biti klop da osvoji tu nagradu
Uglavnom ove godine ko osvoji LP proglasen ce biti najboljm trenerom u 2013.
del boske je normalno vise nego zasluzeno proglasen trenerom godine (2012) ,trofej sa spanskom reprezentacijom ne moze se mjeriti ni sa jedni trofejom ,mourinho da je osvojio i lp prosle sezone e onda bi i mogo bit proglasen trenerom godine. ovako samo sa osvojenom primerom naspram evropskog prvenstva normalno da ce bit donji . i moze se on zaliti koliko hoce 1,2 il 3 covjeka sto su mu rekla da su glasala za njega ne bi mu ni oni pomogli jer je del boske imao veliku vecinu glasova ne bi mu pomoglo ni jos 20 ljudi da su glasali za njega.
izjava del boskea u vezi mourinhovih optuzbi :
"to su za mene djecija posla ,imam vaznu utakmicu za 48 sati i ne pada mi na pamet da odgovaram i trosim energiju na to "