Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

M4kaveli
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la M4kaveli » 20 mar 2013, 22:54

Ne radi se tu o najboljem treneru.
Oni vjerovatno idu sistemom ko je vise i znacajnije trofeje osvojio ..
U ovom slucaju Brkino EP je presudilo.
A ionako je jedan od najboljih.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 20 mar 2013, 23:00

M4kaveli je napisao/la:Ispade da se jos borim za nekakvu pravdu. :mrgreen:
Pa diskutujemo normalno i samo mi je cudno to za glasove.

Ja da se pitam, Kloppu bi dao nagradu za trenera 2012/13 godine.
Del Bosque na 2. mjestu a Mourinho na 3.
Kad 12 kola prije kraja u jadnoj ligi zaostaješ 20 bodova za prvoplasiranim ne možeš biti najbolji da ga ****. A tu imaš još ispadanje iz Kupa i realno ispadanje iz Lige prvaka.

0 trofeja = trener godine

Srećom, ti se ne pitaš.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 mar 2013, 23:03

RealMoudrid je napisao/la:

Kad 12 kola prije kraja u jadnoj ligi zaostaješ 20 bodova za prvoplasiranim ne možeš biti najbolji da ga ****. A tu imaš još ispadanje iz Kupa i realno ispadanje iz Lige prvaka.

0 trofeja = trener godine

Srećom, ti se ne pitaš.
Mislio sam za proslu sezonu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 20 mar 2013, 23:07

Nemere to biti 2012/2013.
2012/2013

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 mar 2013, 23:15

RealMoudrid je napisao/la:Nemere to biti 2012/2013.
Razumijemo se. :P

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 21 mar 2013, 10:41

geoxx je napisao/la:

eh, fazon ti je sto oni dijele te nagrade na osnovu osvojenih trofeja , sto mi se licno ne dopada , klopp ce tesko osvojiti LP, brko nema sta osvojiti tako da se ne bih iznenadio da nagrada ode villanovi , na kraju ce se ispostaviti covjek najbolji trener na svijetu
pa po cemu ce davat nagradu za najboljeg trenera ako nece na osnovu osvojenih trofeja bgt ???
da nece mozda po tome ko je vise medijski popracen il ko je najinteresantniji trener ccc

pa sta ako ode villanovi,to nece znacit da je najbolji strucnjak i trener na svijetu nego samo ove godine 2013. sta tu ima cudno ,nije izbor za najboljeg trenera svih vremena il nezz ti ja sta nego samo ko se najvise dokazo u jednoj godini i nor. villanova ako osvoji tu nagradu nece znaciti odma da je bolji trener od hiddinka ,capella i ostalih.
dortmund ako osvoji LP npr normalno da ce veliki kandidat biti klop da osvoji tu nagradu
Uglavnom ove godine ko osvoji LP proglasen ce biti najboljm trenerom u 2013.

del boske je normalno vise nego zasluzeno proglasen trenerom godine (2012) ,trofej sa spanskom reprezentacijom ne moze se mjeriti ni sa jedni trofejom ,mourinho da je osvojio i lp prosle sezone e onda bi i mogo bit proglasen trenerom godine. ovako samo sa osvojenom primerom naspram evropskog prvenstva normalno da ce bit donji . i moze se on zaliti koliko hoce 1,2 il 3 covjeka sto su mu rekla da su glasala za njega ne bi mu ni oni pomogli jer je del boske imao veliku vecinu glasova ne bi mu pomoglo ni jos 20 ljudi da su glasali za njega.

izjava del boskea u vezi mourinhovih optuzbi :
"to su za mene djecija posla ,imam vaznu utakmicu za 48 sati i ne pada mi na pamet da odgovaram i trosim energiju na to "
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 mar 2013, 12:09

Ovdje se priča o tome da napokon isplivavaju dokazi o namještanju koje je počelo od kada je smrad platini preuzeo uefu.Ne sjećam se do prije 4-5 godina da je ikada osporena i jedna zlatna lopta do ovih koje je platini naštelio gnomu ili da su sudije gurale i pomagale ikoga do ove ere platinija i časovnik fudbala.
Francusku smrad je najveća štetočina u europskom fudbalu danas i garantujem da će u dogledno vrijeme završit u zatvoru gdje mu je i mjesto.Kad se samo sjetim smradovih izjava nakon što je francuska igrala sa BiH kako on nije ni gledao tekmu,pizzda francuska.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 21 mar 2013, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 21 mar 2013, 12:10

zato je snajder osvojio više trofeja od messija, pa je opet messi osvojio zlatnu loptu. Znamo se.
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 mar 2013, 13:05

yaya toure i real madrid? :) ne bi bilo lose nikako :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 21 mar 2013, 13:58

Kako ste vi samo jadni s tim zavjeravama. Domanović - Vođa,svijumi

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 21 mar 2013, 15:15

PatrickBateman je napisao/la:Kako ste vi samo jadni s tim zavjeravama. Domanović - Vođa,svijumi
ti si inače jadan, mi smo makar samo sa zavjerama
naprijed rejal

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 mar 2013, 15:42

Mourinhov intervju koji će razbjesniti navijače Real Madrida!

Na društvenim mrežama ovih dana se pojavio intervju Josea Mourinha iz vremena dok je bio pomoćnik Bobbyju Robsonu u Barceloni...

U intervjuu za El Mundo Deportivo, koji datira iz 1996., Mourinho je izrekao, gledajući iz današnje perspektive, nekoliko „inkriminirajućih“ rečenica koje sasvim sigurno neće dobro leći navijačima Reala. Na pitanje očekuje li da će jednog dana postati prvi trener Barcelone, odgovorio je: „Ne. Potrebno je puno iskustva da biste postali trener Barcelone.“

Jeste li svjesni koje su sve veličine prodefilirale Camp Nouom?
„Naravno da jesam. Nakon Barcelone, sve drugo je malo“, kazao je Mourinho koji već treću sezonu zaredom sjedi na klupi Real Madrida.
Ima toga još. Mourinho je sam sebe definirao kao „ambicioznog, organiziranog, spontanog čovjeka i najgoreg gubitnika na svijetu“ te je priznao: „Na utakmici ne bih oklijevao udariti niti vlastitog oca.“
Portugalac je sam sebe nazvao „Cruyffovim fanom“, a za Pepa Guardiolu je rekao da je po umijeću s loptom najbolji na svijetu. I tada je bio kritičan prema nogometašima koje je trenirao: „U Barci postaje igrači koji ne posvećuju dovoljno važnosti taktici.“
U odgovoru na posljednje pitanje mogla se nazrijeti i nota „proizvođača nevolja“ koja će ga pratiti do današnjih dana.
Ima li igrača koji se dovoljno zalažu na terenu?
„Nema!“
Neki ce reci da je istina, neki ce reci mladost, ludost...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 mar 2013, 16:16

- Pepe napravio Twitter account - https://twitter.com/officialpepe" onclick="window.open(this.href);return false;

- Xabi Alonso istegao mišić i nije mogao juče da završi trening sa reprezentacijom, te će najverovatnije propustiti utakmicu protiv Finske.

- Ramos u intervjuu sa ABC:
"Jose Mourinho je najbolji trener"
"Nadam se da će Cristiano Ronaldo ostati još dugo u Real Madridu. On je najbolji na svetu i on obara sve rekorde."
"Od prvog dana sam imao odličan odnos s Ozilom, postali smo komšije a sada smo kao braća"

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 21 mar 2013, 16:19

RealMoudrid je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Melloo i @LBJ MVP će odmoriti od foruma. Tema "Film i kinematografija" je na podforumu diskusije.
A Cautinho neće za njegovo vrijeđanje i nazivanje drugih kretenima, idiotima i sl.?
A sta cemo s Lenonom?
JohnLennon je napisao/la:U zelji da ispadnes pametan, potpuno si sjebao stvar. Osim sto si prvo izbrisao post koji si napisao, te ga nisi znao editovati. Sad, ipak trebas znati da i te kako si naveo "curice", spadaju u neku od tih podgrupa koje je naveo Sveti te da ih ne mozes svrstavati u posebnu kategoriju. Promaseno, u potpunosti idiotska konstatacija.
JohnLennon je napisao/la: 41 gol u Primeri ove sezone. Toliko puta smo od tebe procitali tu recenicu. Monotonost, neoriginalnost. Postajes dosadan.
Ajdera sad jedno tri "lola", pa da zavrsimo ovo. 8-)
JohnLennon je napisao/la: Ma ti si prijatelju glup. Ovo ti najozbiljnije kazem. Ne mislim glup kao glup, ali zatucan apsolutno. Ti zivis u nekom svom svijetu i gledas na stvari sa nekim Barca-naocalama te ti sve to nedozovljava da realno sagledas stvari. Znaci ja prosto ne mogu shvatiti da ti pricas takve gluposti i vezes toliko nepotrebnih hvalospijeva o Barci i njezinim igracima. Nakon sto je Madrid na proste faktore rastavio Barcu u sred Barcelone, na Nou jeebenom Campu. Gdje smo u 80. minuti gledali poluprazan stadion ti pricas o nekakvoj dominaciji Barce na toj utakmici?! Prije nego sto predjem na glavni dio, shvati znacenje rijeci "kompleks", prije nego je upotrijebis.

Ti vjerovatno imas nekakvu drugaciju percepciju gledanja utakmica i samog poimanja rijeci "dominacija" nego mi ostali. U utakmici gdje tvoj tim dva puta udari na gol protivnika, u utakmici gdje ti protivnik stvori pet cistih sansi za gol. Gdje protivnik iznudi tri puta vise kornera nego ti, gdje protivnik pet puta vise sutira na gol, gdje izgubis 20 lopti vise od protivnika. U utakmici gdje ne stvoris nijedne prilike za gol. U utakmici u kojoj izgubis 1-3. Povrh svega, samo sto imas posjed - ipak dominiras?!

I na kraju ces opet samo ti biti realan, i samo ces ti ubjedljivo odbraniti titulu kante foruma. Zasto? Zato sto si glup! Zato sto ne mozes shvatiti da uvijek postoje dvije strane, da nekada treba nageti i na drugu stranu, zato sto gledas samo u jednom smjeru, kao kad konju stave branike na oci, zato sto ne znas stati, zato sto pretjerujes kao nitko drugi. Zato sto si stvorio u svojoj glavi viziju da mora biti sve onako kako ti mislis, da nitko drugi sem tebe ne moze imati pravo. I da. Barca nije utjelovljenje skupine svetaca predvodjene Bogom. Sto prije ovo shvatis i podjes se lagano mijenjati bolje za tebe. Nece valjati ako docekas Romarioove godine sa onakvom pamecu. Ovo je dobronamjeran savjet da das povoda cijelom forumskom puku da te prestane ismijavati. Pogledaj kolege oko sebe, barca87, Mandrak, Mandrax i ostali. Svi su culesi, ali nitko nema status poput tebe, zato sto nisu predmet sprdnje i znaju sta je zajebancija, sta stvarnost i za normalan nacin rasprave i komunikacije.
Bonus je napisao/la: :lol: :lol: a jel tako, e pa onda daBog da vas naš Roki (ili neki anonimus poput njega) sa klupe vodio jedno 3 mjeseca, eto...da Bogda ga morali trpiti i igrati bitne mečeve, a Jozo u americi...jel pošteno :mrgreen: ...pa nema gore kletve ni najgorem dušmanu poput vas :P
Pa brat bratu. Kad sastavis Jozunov broj suspenzija, taman dobijes vremenski period koliko vas Susic vodi :lol:
Mi nikada odustati necemo...

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 21 mar 2013, 17:02

Zašto mene citiraš i pitaš, ja niti banujem niti određujem ko će biti banovan.
2012/2013

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 21 mar 2013, 19:38

RealMoudrid je napisao/la:Zašto mene citiraš i pitaš, ja niti banujem niti određujem ko će biti banovan.
Ali trazis ban pa te zato pitam sta cemo sa ovim Lenonom?
Mi nikada odustati necemo...

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 21 mar 2013, 19:40

Sta cemo s tobom? U pravilima foruma jasno pise da se na avatare ne smiju stavljati osobe koje imaju veze sa politikom. Imam i ja Chaveza, samo da se zna da ih obojica krsimo.

I ja nisam nikoga nazvao idiotom i glupim nego njihove konstatacije, sto nije isto dakako.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 mar 2013, 22:51

slika

najbolji fudbaler svih vremena Zinedin Yazid Zidane.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 21 mar 2013, 23:38

Cudo Prirode!
slika
Joj Boze smiluj se nama obicnim smrtnicima :!:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 22 mar 2013, 01:16

Gledam ovaj video za Varanea, kompilaciju, šta radi i kako igra, strašan je. Ne sjećam se kad je neki stoper Reala ovako dominirao protiv Barce izuzev Carvalha u finalu Kupa kralja kada je ionako bio najbolji igrač na terenu. Bedemi obojica. Mislim da će neko u odbrani biti žrtvovan, a sve su prilike da će to biti Pepe jer je Arbeloa i unatoč lošoj igri u napadu i dalje nedodirljiv kod Mourinha.

Ne znam samo koji je gluplji - Ramos ili Pepe... obojica glupe faulove prave, često crvene dobiju, ostavljaju ekipu na cjedilu (pogotovo Ramos), puno griješe, krivi su za previše golova. Ne znam kad su bili konstantni zadnji put.
madridist je napisao/la:slika

najbolji fudbaler svih vremena Zinedin Yazid Zidane.
Nope, kažu navijači Barcelone da je Ronaldinho bolji od Zizoua.
2012/2013

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []