[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Kako ćeš recimo u Argentini platiti navijače Rivera i Boce koji na gostovanja ide po 10 hiljada, kući da ne pričam, evo recimo River Plate ima drugu najveću posjetu u Južnoj Americi iza navijača Sao Paola, a u kopu ih kući bude 20 hiljada, znači da im jezgro ima preko 1000 ljudi ako ne i dvije milje!To su karine od navijaca. Nista vise. Covjeka na podu ne treba udarati, sreca pa opet ima i prisebnih inace bi ovo zavrsilo tragicno. Ali oni su ista **** kao i Argentinci, nema tu navijaca, to su samo placenici. Isto k'o kad ovi Brazilci idu na gostovanja pa neko puca na njih.

vjerovatno onaj sto su ga sutali u glavu i doslovno gazili po stomaku, druze zamisli koliko je tu unutrasnjih krvarenja bilo, vani samo posjekotina mozda i koja modrica a unutra slabo sta da je ostalo citavoGorki je napisao/la:Čitam maloprije,jedan navijač Vaska mrtav?
Mislim da na slici i videu sto gaze ovog to je atletica navijac a ne vaska. Vidi se po dresovima. Upravo citam da je onaj navijac sto je pao na utakmici lige prvaka u amsterdamu u stabilnom stanju iako se provukla vijset bila da je preminuo.LenBias je napisao/la:vjerovatno onaj sto su ga sutali u glavu i doslovno gazili po stomaku, druze zamisli koliko je tu unutrasnjih krvarenja bilo, vani samo posjekotina mozda i koja modrica a unutra slabo sta da je ostalo citavoGorki je napisao/la:Čitam maloprije,jedan navijač Vaska mrtav?inace ovakve osobe koje u coporima napadaju jednog covjeka za meni su najveci sljam i kukavicluk koji hoda zemljom
nebitno ciji je, osobu koja nije svjesna sebe i lezi na podu grupno sutati u glavu i gaziti po stomaku, bubrezima, jetri, to mogu samo najvece moguce kukavice na svijetuterabajt je napisao/la:Mislim da na slici i videu sto gaze ovog to je atletica navijac a ne vaska. Vidi se po dresovima. Upravo citam da je onaj navijac sto je pao na utakmici lige prvaka u amsterdamu u stabilnom stanju iako se provukla vijset bila da je preminuo.LenBias je napisao/la:vjerovatno onaj sto su ga sutali u glavu i doslovno gazili po stomaku, druze zamisli koliko je tu unutrasnjih krvarenja bilo, vani samo posjekotina mozda i koja modrica a unutra slabo sta da je ostalo citavoGorki je napisao/la:Čitam maloprije,jedan navijač Vaska mrtav?inace ovakve osobe koje u coporima napadaju jednog covjeka za meni su najveci sljam i kukavicluk koji hoda zemljom

LenBias je napisao/la:vjerovatno onaj sto su ga sutali u glavu i doslovno gazili po stomaku, druze zamisli koliko je tu unutrasnjih krvarenja bilo, vani samo posjekotina mozda i koja modrica a unutra slabo sta da je ostalo citavoGorki je napisao/la:Čitam maloprije,jedan navijač Vaska mrtav?inace ovakve osobe koje u coporima napadaju jednog covjeka za meni su najveci sljam i kukavicluk koji hoda zemljom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.