RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

solinas
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la solinas » 15 maj 2015, 22:23

anel81m je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Skahic,Haurdic,Hebibovic i navodno Jankovic i Blagojevic. 5 najboljih igraca nam fali sutra. Sta je ovo grob te yebo ko ce igrat. Ma gurnut 5 juniora nek se kale
Mislim da nas nažalost ova petorka napušta na kraju sezone.Škahića smo izgradili u možda najprespektivnijeg stopera lige i sad će nekome doći ko kec na desetku. :evil:
ko kec na triling keceva. :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 maj 2015, 22:32

@solinas ,znam da dugo vec prizivate Skahica kod vas za iducu sezonu,ali ja stvarno mislim da on ima jos jednu godinu ugovora sa nama.Osim toga jos se nista ne zna kakvi cemo mi izgledati za iducu sezonu,mozda bude i dobro ,ima nekih indicija.I jos nesto ,nisam siguran za tog momka nekad je dobar a nekad zna i podbaciti,jos mi je nedefinisan ...neznam ,nisam pametan mada je vjerovatno vise dobar nego los
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 22:47

Skahic je mlad stoper pravo ali vidi se da ima potencijala. Ostaje on kod nas 100% jer mu ugovor traje jos godinu. Nego sta sutra 90 minuta gledati Zvonica sa ne prirodnim pokretima tijela i sutevima ko da mu je krampa umjesto noge
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 maj 2015, 22:51

Cernica je napisao/la:Skahic je mlad stoper pravo ali vidi se da ima potencijala. Ostaje on kod nas 100% jer mu ugovor traje jos godinu. Nego sta sutra 90 minuta gledati Zvonica sa ne prirodnim pokretima tijela i sutevima ko da mu je krampa umjesto noge
:facepalm: Zvonke je ocajan
Ubio me na kupu protiv kona :oops: ali i bez toga je definitivno za neku drugu ekipu,za nas nije

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 23:02

Brato znas li da je Zvonketova pozicija koju je igrao u omladinskom pogonu napadac i da je dok je igrao tu poziciju zabio gomilu golova. Za rubriku vjerovali ili ne
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 23:08

Treba odma kontaktirat Subica Stokica Ordagica mozda i zeta pokusat vratit. Hajde Dželo nema čekanja neka odriješi uprava kesu. Lezi im na kosti yebem im pleme
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 maj 2015, 23:11

Cernica je napisao/la:Brato znas li da je Zvonketova pozicija koju je igrao u omladinskom pogonu napadac i da je dok je igrao tu poziciju zabio gomilu golova. Za rubriku vjerovali ili ne
Prvi put cujem ,nemam pojma ali onda jos vece cudjenje za onaj promasaj u kupu puuuuuuuuuuuu
U svakom slucaju necu suze liti ako nas napusti

EDIT
ma nista :lol:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 23:14

rodjenisa je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Brato znas li da je Zvonketova pozicija koju je igrao u omladinskom pogonu napadac i da je dok je igrao tu poziciju zabio gomilu golova. Za rubriku vjerovali ili ne
Prvi put cujem ,nemam pojma ali onda jos vece cudjenje za onaj promasaj u kupu puuuuuuuuuuuu
U svakom slucaju necu suze liti ako nas napusti

EDIT
ma nista :lol:
Ma brato okreno kontra krampu. Udario špicastim dijelom umjesto pljosnatim :urnebes: :urnebes:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 23:21

Ne zajebanciju na stranu. Ukazano je povjerenje Dželi koji treba vec od sada skenirat kojim igracima isticu ugovori da se na vrijeme dovedu. Ako ga uprava ne ispostuje u tome neka sam ode i javno iznese radi cega je otisao. Nemoj samo da cekamo 5 do 12 kad od slobodnih igraca ostanu Genjac iz visocke Bosne i Čardaklija iz bihackog Jedinstva
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 maj 2015, 23:31

Nego jeli neko veceras gledao face to face Senada Hadzifezovica sa onom dvojicom pitara i manijaka ?
kaze Senad na kraju ;ne naginjem ni za kog ...Mostar u srcu Velez do groba ; i udari se sakom u prsa :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 maj 2015, 23:31

Divi Sene Hadžifejzovića na Face-u :tokralju:

Starmo u srcu Ležve do bagro! :bow:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 23:37

rodjenisa je napisao/la:Nego jeli neko veceras gledao face to face Senada Hadzifezovica sa onom dvojicom pitara i manijaka ?
kaze Senad na kraju ;ne naginjem ni za kog ...Mostar u srcu Velez do groba ; i udari se sakom u prsa :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Objasnio davno :tokralju: :tokralju:
[youtube][/youtube]
From father to son

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 15 maj 2015, 23:44

Ne sirite dezinformacije i nemojte paniku stvarat,Skahic i Haurdic imaju ugovor jos godinu,za Jankovica je receno da je samo pitanje vremena kad ce potpisat novi ugovor,Celo doktor se jos konta nadam se da ce ostat,a za Hebibovica sve znamo.
#musvdg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 maj 2015, 23:45

1922VFC1981 je napisao/la:Ne sirite dezinformacije i nemojte paniku stvarat,Skahic i Haurdic imaju ugovor jos godinu,za Jankovica je receno da je samo pitanje vremena kad ce potpisat novi ugovor,Celo doktor se jos konta nadam se da ce ostat,a za Hebibovica sve znamo.
Baci mi pp za Anija ,ja pojma nemam :?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 maj 2015, 00:24

Jednom zauvijek: Aniju, Blagojeviću i Jankoviću ističe ugovor na kraju sezone. Ostali su pod ugovorm, pa tako i Škahić i Haurdić. Pustite dezinformacije ljudi moji. :roll: :crazy:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 maj 2015, 00:45

AlemC85 je napisao/la:Jednom zauvijek: Aniju, Blagojeviću i Jankoviću ističe ugovor na kraju sezone. Ostali su pod ugovorm, pa tako i Škahić i Haurdić. Pustite dezinformacije ljudi moji. :roll: :crazy:
+Maleticu :) :)
#musvdg

'ta će on
Kontakt:

Post Postao/la 'ta će on » 16 maj 2015, 00:49

21:36 :thumbup: :clap: :tokralju:

Znamo da mu nije prvi put. Strasan je marketing kad ti u ovakvoj gledanoj emisiji najjaci voditelj, urednik u drzavi, onako baš navijacki izrekne slogan kojim glorifikuje tvoj klub, grad. Jos kad bi ove neznalice iz uprave znale cijeniti (citaj iskoristiti :D ) ovakve geste...Ali kako ce neznalice znati, samo po sebi kontradiktorno. :(

Forza Velez, idemo dalje...

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 16 maj 2015, 06:14

Doveo ih tata dvojicu pustio da malo pricaju i onda gospodskim manirom uz saku na srcu za kraj
slika
:rol: :tokralju:
From father to son

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 maj 2015, 10:46

Što ti je moć medija. Sad se i sarajevski mediji furaju na neke fazone, vječiti, ovo ono, lafo.
Bola jedan je Velež, i jedan je Mostar. Ima jedan veliki derbi danas, igra se također, između dva tima koja su gajila najljepši nogomet u bivšoj državi, a to su naš Velež i tuzlanska radnička Sloboda.

A vi sa vašim pogrešno postavljenim sistemom vrijednosti, otpepajte lagano. :bow:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 16 maj 2015, 15:04

zizu1991 je napisao/la:Što ti je moć medija. Sad se i sarajevski mediji furaju na neke fazone, vječiti, ovo ono, lafo.
Bola jedan je Velež, i jedan je Mostar. Ima jedan veliki derbi danas, igra se također, između dva tima koja su gajila najljepši nogomet u bivšoj državi, a to su naš Velež i tuzlanska radnička Sloboda.

A vi sa vašim pogrešno postavljenim sistemom vrijednosti, otpepajte lagano. :bow:
Svaka caste zizu :thumbup: hvala tebra na respectu...nek bude dan fudbala prije svega,nek pobijedi boljii danas....vozdra do iduce sezone aBd da budemo u vrhu i da konacno napravimo iskorake i mi i vi.Dosta je vise kvazi klubova koji ma se za istoriju ne zna :salut:

Izvinite sto sam "upao" na temu...vozdra
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []