Brate dodao bih na ovaj komentar da sad Velez nema nista i da u istom radi jedna manja skupina ljudi-homosapijensa koja ne znaju od nosa do usta i da gledaju samo svoj interes u novcu.emil02in je napisao/la:@rodjenisa nas najveci problem je sto ljudi u upravi nikome ne polazu racune,niti imaju odgovornost prema nekome.Sami sebi pisu ciljeve,i sami sebe hvale.A kad zapne onda pomagajte RAja.
Velez je uvijek bio veliki jer je imao velike i sposobne ljude u upravi,imao dobre trenere koji su znali i od prosjecnog igraca izvuci maksimum,Velez je imao i vrhunske fudbalere i navijace.A STA IMA VELEZ SAD?
Nikakve vizije i strategije oni nemaju nego se sve radi adhok. Napomenuo bih da uopste nisam optimista u pogledu sljedece utakmice protiv Zvijezde-/koja je definitivno otpisana iz premijer lige/, a siguran sam da ce iduceg vikenda zapeti ko bikovi zajedno sa Fejom da nas pobjede kako bi se sutra hvalili da su nadigrali veliki Velez.
Ako se kojim slucajem nedaj bože, dese oba poraza Veleza u zadnja dva kola /i protiv Borca/, onda treba dobro nadegenečit sve redom iz uprave, Velagica i Muharemovica, a nakon toga na Skupstini legalno vratiti ljude poput Dzubura ili njemu slicnih, pa ako treba i Ibru Rahimica ili Acu dovest za trenera kako bi od ljeta-iduce sezone krenuli u jednom pozitivnom ambijentu.
Ne bi da me dozivljavate ko crnog gavrana, ali braco ovo mi sve lici na dobro poznate scenarije u stilu "ko yebe Veleza, neka ga u Federalnoj".
Nemojte dozvoliti da nam se to dogode takve stvari i ocekujem punu mobilizaciju Rodjenih iz Mostara,istinskih prijatelja Veleza pa ako treba eto i nas iz Sarajeva da se razracunamo sa pojedinim šupcima.
Forza Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii