U dvomeču Sommeru zabio isti broj golova kao jedan Puzigaća. Golemo.JayCatwright je napisao/la: ↑06 maj 2025, 23:55Sta god ti pomaze da lakse zaspes

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
U dvomeču Sommeru zabio isti broj golova kao jedan Puzigaća. Golemo.JayCatwright je napisao/la: ↑06 maj 2025, 23:55Sta god ti pomaze da lakse zaspes
I svih 7 skoro motokultivatorski golovi,pa barcina odbrana je poklonila interu najmanje 6 golova,
Buksna je planulaJayCatwright je napisao/la: ↑06 maj 2025, 23:55Sta god ti pomaze da lakse zaspes
Treba mu dati da vodi neku ekipu koja moze ulagati i ne mora da se krpi matorcima koji su na zalasku karijere.
Arsenal ce voditi 2 - 0, mozda i Pariz da gol ali Arso prolazi.TommyHilfiger je napisao/la: ↑06 maj 2025, 21:58kontam odigrati da ce pariz zabit dva ili vise. nema sanse arsenal![]()
Ma ja, ne mogu potrcati a zabili 4 komada. Onako cajnuslu, garantRomariooo je napisao/la: ↑06 maj 2025, 23:57
Pa inter je veceras od 50. Minute motokultivatorski se kretao,ljudi hodaju ne mogu potrcat, nije da sam nerealan,al ja u zadnjih 30 godina nisam vidio nespremniju ekipu na ovom levelu polifinala lige prvaka, a glupost barcine odbrane je za izucavanja na oxfordu
Ugledah xG mislio brokulin post…
Poceo si se na brokulu furati
Romariooo je napisao/la: ↑17 apr 2025, 00:20Ta ce Inter , manite mi tih žabara budite ozbiljni ,
pomest cemo ih ko i borusijju jos u prvoj utakmici,nasa je ekipa dosta brza,tehnicki potkovanija , nece oni prezivjeti kanonadu nasih napada i stradat ce jos u prvom poluvremenu prve utakmice ,sabit cemo ih u 16 metara i nece preci centra zapamtite
Ne bi da pretjerujem,al ova barca je za klasu potentnija i jaca ekipa od intera i ovi sto pisu sanse 50 50 neka se ne iznenade ako raspemo intera i nakantamo ga momacki. Flik ne kalkulise,nije to guardiola da filozofira i da zbog te filozofije ispadamo glupo ko onomad od intera, flik ce postavit ekipu napadacku i napasti od prve minute, a spora interova ekipa kad krene kanonada napada i golova nece znati sta ih je snaslo
Romariooo je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:05Smijesno je govlriti o procentima 50 50, realno je 80 20, barca je izrasla u paklenu mashinu u paklenoj formi, vidjeli smo kako otresaju bajerna reala u vise navrata,atletico madrida, borusiju su pomeli a nista slabija borusija nije previse od intera barem kad se napale u ligi prvaka
Sabijanje u rupu žabara i nakantavanje je jedina realnost ovog dvomeca,zivi bili pa vidjeli
Romariooo je napisao/la: ↑18 apr 2025, 22:57Barcina paklena i brza mašina je svemirski brod za interov motokultivator
Zaboravljam imena tim nekim interovim igracima jer su onako mrtvi prosjek ,taj darmian npr ili mihtarijan se godinama pomijaju po raznim klubovima i uvijek neki mrtvi prosjek
To sto je inter najjaca ekipa u italiji je zato sto je ta liga propala ko kauč, a i inace je kvalitet fudbala opao globalno
Romariooo je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:40Nista ja ne pretjerujem,situacija je takva kakva jeste,dosta smo kvalitetnija ekipa i u sjajnoj atmosferi i formi docekujemo slabiju ekipu koja je u lošem momentumu i sasvim je realno ocekivati da se prolaz rijesi u prvoj utakmici,uvijek se nesto moze zalomiti, al da imamo vrlo realnu mogucnost da pobijedimo dva tri razlike imamo sigurno bez ikakvog pretjerivanja i potcjenjivanja.
Kao sto bi bila grehota i sramota ispustiti prvenstvo spanije kad se sve ljjepo poklopilo i otvorilo, jos veca grahota i sramota bi bila ne izboriti finale lige prvaka kad nas je zrijeb tako lijepo pomazio i do polufinala i u polufinalu, u svakoj fazi smo dobijali najslabije protivnike, a i u polufinalu sad ako poredimo ovaj trenutni inter s arsenalom ili parizom, razlika je nebo i zemlja,da smo njih izvukli ne bi ja ovako pricao sigurno
Ma kakav ba inter, da je barca igrala ovako kako je igrala protiv pariza npr odgovorno tvrdim da bi primili najmanje 10 golovalet3 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 23:59Ma ja, ne mogu potrcati a zabili 4 komada. Onako cajnuslu, garantRomariooo je napisao/la: ↑06 maj 2025, 23:57
Pa inter je veceras od 50. Minute motokultivatorski se kretao,ljudi hodaju ne mogu potrcat, nije da sam nerealan,al ja u zadnjih 30 godina nisam vidio nespremniju ekipu na ovom levelu polifinala lige prvaka, a glupost barcine odbrane je za izucavanja na oxfordu![]()
Sta bi bilo da su potrcali koji put ? uvalili 8 ?
Ma medijska sranja i napuhivanja.JayCatwright je napisao/la: ↑07 maj 2025, 00:05Ma jok. Strasan igrac i bit ce jos bolji, ali mi je smijesno ovo najbolji igrac svijeta.
Romario stari jinxerMogli je napisao/la: ↑07 maj 2025, 00:07Yebo vas je Romario. Kao sto uvijek dodje ono sto ja napisem, tako i bude uvijek suprotno od onoga sto on.![]()