FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 15 feb 2014, 12:47

Omerbavarac je napisao/la:Ma @effe od pocetka ne gotivi Lewu, iz kojeg razloga ne znam bas. Mozda sto dolazi od ljutih rivala ali mi smetnje pravi Gotze kojeg suprotno Poljaku na svakom drugom koraku hvali. :mrgreen:
Ne vidim ga toliko kvalitetnim koliko ga vi vidite, evo i u prethodnom postu sam pojasnio zašto me on ne dovodi do ekstaze. Dobar napadač, ali za njim nismo imali potrebu. Po meni bi neki drugi napadači digli kvalitet, da je taj neko drugi u pitanju ja bi rekao super, sada dobivamo nešto novo.
A igrača poput Goetzea Bayern mora kupiti, to je vanserijiski talenat, fenomen od igrača a uz to Nijemac. To je za Bayern muss. Njega je ljepota gledat, a kod Lewe neću imati toliki užitak. Jedino ako ljutim rivalima i evropskim konkurentima zašilji po neki gol, onda ću ga možda zavolit.... :)
Svrhe Goetzevog i Lewinog transfera su sasvim različite, to morate shvatit. Ovaj drugi transfer je bio više ono, hajd da malo još žuto-crnima zadamo udarac, da nas teže mogu stići i parirat. Sve je to legitimno, ali nekako ako je samo to svrha, onda me to ne uzbuđuje.

A kada se dovodio Martinez, to mi je bilo FANTASTIČNO, kada je finaliziran transfer Goetzea, opet FANTASTIČNO, jer ti ti igrači daju nešto novo, neku novu dimenziju, ti igrači dovode do ekstaze. :) Ja eto poštujem što ste vi zadovoljni s transferom Lewe, samo se ja ne slažem da je to neki boom za Bayern...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 feb 2014, 12:48

@ Effe
Nije ni Juvetova odbrana toliko dobra, to se najbolje pokazalo u CL protiv iole ozbiljnijih protivnika, a bogami i protiv onih manje ozbiljnih tipa Nordsjeland, Kopenhagen etc.. Nemaju oni toliko dobru odbranu koliko je Serie A pala u kvalitetu, pa im gotovo niko ne moze parirati.
Sto se tice Elfa, oni su uvijek lose igrali protiv Italijana neovisno o odbrani te reprezentacije.
Lewa je po meni bolji od Mandze mada ne preferiram puno Dortmundove igrace jer Bayo moze i bez njih.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 feb 2014, 12:53

Bundesliga je napisao/la:@ Effe
Nije ni Juvetova odbrana toliko dobra, to se najbolje pokazalo u CL protiv iole ozbiljnijih protivnika, a bogami i protiv onih manje ozbiljnih tipa Nordsjeland, Kopenhagen etc.. Nemaju oni toliko dobru odbranu koliko je Serie A pala u kvalitetu, pa im gotovo niko ne moze parirati.
Nemoj poredit Juve iz ove, s onim iz prošle sezone. Prošle sezone su bili itekako kompaktni i pozada je bio beton. Mnoge ekipe su prije tog duela s nama, na njihovoj odbrani slomile zube. A neke bi isto slomile, da Juve nije naletio na Bayern.
Bundesliga je napisao/la:Sto se tice Elfa, oni su uvijek lose igrali protiv Italijana neovisno o odbrani te reprezentacije.
Lewa je po meni bolji od Mandze mada ne preferiram puno Dortmundove igrace jer Bayo moze i bez njih.
Ma poznata je tradicija, ali generalno je ta talijanska odbrana s Chiellinijem stajala odlično na EURO-u te poslije ta postavka (a i prije) odlično kod Juvea funkcionisala.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 feb 2014, 12:54

slika

Biće dosta rotacija. :)

Lewa je top 5 sigurno,već tri sezone igra na visokom nivou.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 feb 2014, 12:58

Saurman je napisao/la:slika

Biće dosta rotacija. :)

Lewa je top 5 sigurno,već tri sezone igra na visokom nivou.

mislim da ce ipak svajni startovati ,ostalo manje vise ocekivano.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 feb 2014, 13:00

Jedva cekam da vidim Contenta danas,i njegovo neumorno probijanje protivnicke odbrane.
Nadam se da ce biti u pocetnih 11.
Lewa je medju najbolja 3 napadaca danasnjice, u to nema sumnje.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 feb 2014, 13:01

Vidim, svi glavni igraci odmaraju. Ne cudi me, moze tako u smijuriji od lige.
Veliki problem za engleske klubove i odnosu na ostale jeste nemogucnost odmaranja i stvaranje umora.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 feb 2014, 13:03

Greivis je napisao/la:Vidim, svi glavni igraci odmaraju. Ne cudi me, moze tako u smijuriji od lige.
Veliki problem za engleske klubove i odnosu na ostale jeste nemogucnost odmaranja i stvaranje umora.
Pa i Wenger odmara igrače protiv manji timova, a sutra igraju sa Liverpoolom tako da nema odmora dok traje obnova. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 feb 2014, 13:03

Greivis je napisao/la:Vidim, svi glavni igraci odmaraju. Ne cudi me, moze tako u smijuriji od lige.

Pa mozete i vi odmarat igrace tj mogli ste da ste toliko dobri kao mi pa da imate bar 10-tak bodova vise,nije do lige nego do cluba ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 feb 2014, 13:04

Greivis je napisao/la: Veliki problem za engleske klubove i odnosu na ostale jeste nemogucnost odmaranja i stvaranje umora.
Vec se trazi alibi za poraz, tako sam i mislio. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 feb 2014, 13:05

Nemojte momci odgovarati na te jeftine provokacije, sad ce nam zaspamati temu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 feb 2014, 13:08

van gall je napisao/la:

Pa mozete i vi odmarat igrace tj mogli ste da ste toliko dobri kao mi pa da imate bar 10-tak bodova vise,nije do lige nego do cluba ;)
Ne budi smijesan. Arsenal bi bio ubjedljivo prvi u Bundesligi da je na mjestu Bauerna. Valjda barem to mozete priznati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 feb 2014, 13:10

Arsenal ne moze da bude prvi u fa cupu a da bude u bundesligi,zanimljivo :lol: :lol: :lol:
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 feb 2014, 13:12

Greivis je napisao/la:Ne budi smijesan. Arsenal bi bio ubjedljivo prvi u Bundesligi da je na mjestu Bauerna. Valjda barem to mozete priznati.
Dobro kanto priznajemo, u pravu si.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 feb 2014, 13:14

anelbavarac je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Ne budi smijesan. Arsenal bi bio ubjedljivo prvi u Bundesligi da je na mjestu Bauerna. Valjda barem to mozete priznati.
Dobro kanto priznajemo, u pravu si.
Dostojanstveno priznajes. To cijenim.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 feb 2014, 13:16

Nemojmo zaboravit činjenicu da je Arsenal bio ubjedljivo prvi ispred BVB-a u grupi u ovoj sezoni LP...... :lol: :lol:
A u srijedu će opet sudije biti krive..... :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 15 feb 2014, 13:17

arsić je bio u lp iza bvb-a, a lani iza schalkea. ovaj trol fakat počima zamarati istom pričom.

@effe prije nekih 15g predsjednik perugije je želio dovesti (mislim) b. prinz, ali mu nisu dali. dakle ništa od pitchoke koja meće. :)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 15 feb 2014, 13:19

Izgovori za neminovni poraz vec su poceli.
Iskreno,cudi me sto vam je i ovoliko trebalo da pocnete pisati ovako nesto.

Novi poraz od Liverpoola i poraz od Bayerna (ispadanje iz LP),uh,kakav boost samopouzdanja ce to biti za nastavak sezone.
#miasanmia

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 feb 2014, 13:19

ok, iznio si neke argumente i ja to postujem. sta da kazem, pred nama je, pa cemo aBd vidjeti.
koga bi moja malenkost voljela u bajinom dresu :?
ne znam... recimo da se top igraci ne mogu dovesti tj. vezani su dugorocnim ugovorima.
sad, mozemo mastati, jelte. :D
suarez, falkao, runi - sve klasa i igrce koje bi moja malenkost rado gledala u bayi.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 feb 2014, 13:20

greva buraz ta smjurija koja je izdominrala tu "smijuriju"od lige ,a tek kako ligu prvaka ,ta smijurija je uz bayern dobila ekipu Bvb koja je takodje do samoga final mnogim ocitala lekciju kako se igra fudbal a zadnja demonstracija je bila na 9 prvaku Evrope.Dalje nisu mogli jer su naisli na alfu i omegu evropskog nogometa mocni bayern.

uz to spominje se necete vjeroavti da bi ezil mogao zavristi u bayernu naljeto jer se nije bas najbolje snasao u londonu MKO spominje jedan engleski portal.Prvo draxler ,a sad mozda i ezil :lol: :lol:

http://www.newsnow.co.uk/A/696288581?-10538:1329" onclick="window.open(this.href);return false; intervju sa kapitano lahmom gdje potencijalno vreba navjeca opaskost u mecu sa Arsicem.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 15 feb 2014, 13:42, ukupno mijenjano 3 puta.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.