FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lottdogg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lottdogg » 21 okt 2010, 14:02

eno pise da je moguce povecanje cjene ulaznica za derbi , volio bih vise neg hljeb :mrgreen:

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 21 okt 2010, 14:06

Sudjenje Dominkovica jucer je svima islo na zivce, to je sigurno. Al sad nesto kontam, kad se sve sabere i oduzme, na utakmici nije bilo ni jednog grubo faula (barem ja ne mogu da se sjetim ijednog), a teren je bio izuzetno klizav i opasan po igrace kada na njih uklizava protivnicki igrac.

E sad, mozda je to samo do igraca koji nisu igrali grubo, a mozda je upravo do "kosarkaskog sudije" koji je odmah pokazao da je lagan na sviranju... U svakom slucaju, grube igre nije bilo.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 okt 2010, 14:06

Gledao sam skoro sve utakmice pitara kao domaćina na RTV Vogošća i ono što sam do sada vidio uopće me nije dojmilo. Igraju na ho-ruk sa pojačanom sredinom i neprestanim ubacivanjima lopte u šesneasterac protivnika. Kada imaju negativan rezultat, zadnja linija im je skoro na centru. U svakoj domaćoj utakmici su imali naklonost sudija, naročito protiv Borca i Olimpica. Veliku pomoć imaju i od pomoćnika i zbog toga im je zadnja linija vjerovatno tako visoko, jer su ubijeđeni da će im pomoćnici mahati, bez obzira da li se utakmica igra pred TV-e auditorijumom ili ne. Često pokušavaju i sa distanci, naročito Hamzagić i Džakmić. Sve u svemu prosječna igra i za takvu igru odlični rezultati, uzevši u obzir i obilatu pomoć sudija. Na strani ih nisam gledao, a i odigrali su čini mi se 2-3 van Sarajeva u ovom dijelu sezone. Uz korektno suđenje, trebali bi ih rutinski dobiti, a ako budemo igrali punom snagom i razvaliti. Bez sjekiracije, znaju oni dobro koje šampion, a odlično znaju i kako su do sada osvajali bodove. Jedino se plašim da nakon što uvide da su nedorastao protivnik, hordezle ne počnu praviti svinjarije s ciljem prekidanja susreta. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 okt 2010, 14:19

avlami97 je napisao/la:Gledao sam skoro sve utakmice pitara kao domaćina na RTV Vogošća i ono što sam do sada vidio uopće me nije dojmilo. Igraju na ho-ruk sa pojačanom sredinom i neprestanim ubacivanjima lopte u šesneasterac protivnika. Kada imaju negativan rezultat, zadnja linija im je skoro na centru. U svakoj domaćoj utakmici su imali naklonost sudija, naročito protiv Borca i Olimpica. Veliku pomoć imaju i od pomoćnika i zbog toga im je zadnja linija vjerovatno tako visoko, jer su ubijeđeni da će im pomoćnici mahati, bez obzira da li se utakmica igra pred TV-e auditorijumom ili ne. Često pokušavaju i sa distanci, naročito Hamzagić i Džakmić. Sve u svemu prosječna igra i za takvu igru odlični rezultati, uzevši u obzir i obilatu pomoć sudija. Na strani ih nisam gledao, a i odigrali su čini mi se 2-3 van Sarajeva u ovom dijelu sezone. Uz korektno suđenje, trebali bi ih rutinski dobiti, a ako budemo igrali punom snagom i razvaliti. Bez sjekiracije, znaju oni dobro koje šampion, a odlično znaju i kako su do sada osvajali bodove. Jedino se plašim da nakon što uvide da su nedorastao protivnik, hordezle ne počnu praviti svinjarije s ciljem prekidanja susreta. Željo je šampion.
da inace mi ganjamo nozevima igrace zelje huh (fijnica)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

HORDAŠ-SAQQ
Kontakt:

Post Postao/la HORDAŠ-SAQQ » 21 okt 2010, 14:23

KAKO MALI KLUBOVI HOCE DA ZARADE NA VELIKIM PA POVEĆAJVAJU CIJENE,ALI NEMA VEZE KOLIKO GOD BUDU KARTE SJEVER ĆE PO OBIĆAJU BITI PUN I GRBAVICOM ĆE DA ORI PJESMA HORDI.
JA VOLIM,VOLIM,VOLIM SAMO TEBE....

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 okt 2010, 14:24

HORDAŠ-SAQQ je napisao/la:KAKO MALI KLUBOVI HOCE DA ZARADE NA VELIKIM PA POVEĆAJVAJU CIJENE,ALI NEMA VEZE KOLIKO GOD BUDU KARTE SJEVER ĆE PO OBIĆAJU BITI PUN I GRBAVICOM ĆE DA ORI PJESMA HORDI.
uz to kako bi obecanje jednog COVJEKA...ako nam budu dali samo onaj jadni dio tribine na kosevu ce utakmicu gledati bas kao i mi ...mali cosak juga od 1000 mjesta,sa cijenom kao nama ... BUJRUM ...oko za oko
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 okt 2010, 14:30

johnnyHZ je napisao/la:
HORDAŠ-SAQQ je napisao/la:KAKO MALI KLUBOVI HOCE DA ZARADE NA VELIKIM PA POVEĆAJVAJU CIJENE,ALI NEMA VEZE KOLIKO GOD BUDU KARTE SJEVER ĆE PO OBIĆAJU BITI PUN I GRBAVICOM ĆE DA ORI PJESMA HORDI.
uz to kako bi obecanje jednog COVJEKA...ako nam budu dali samo onaj jadni dio tribine na kosevu ce utakmicu gledati bas kao i mi ...mali cosak juga od 1000 mjesta,sa cijenom kao nama ... BUJRUM ...oko za oko
hahahahahahahahahah imacemo cijeli jug uvjek, e ba pojedi se sad cete dobiti cosak slijedeci put cete gledat sa betonskog igalista :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 21 okt 2010, 14:30

Fakat niđe veze ako povise karte. mada ne vjerujem da će biti toliko smradovi da to naprave a ne vjerujem vala svima. doduse, ako to naprave, na kosevu za jug trebna staviti kartu 25 km pa bujrum 8-)

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 21 okt 2010, 14:31

A vi pitari sto visite na ovoj temi samo par pitanja.
Jeste li to vi u upravi pa da nesto odredjujete. Jel' imate neke konkretne informacije o tome koliko cete dobiti mjesta i informacije o cijenama ulaznica, jos od nedjelje naglabajte o tome, pa ako imate podijeite to sa nama.
Uzeli balavci da serendaju po temi. Kad se samo sjetim kako se prepucavalo prije derbija, pa bolan sa strane ko je slusao to mogao je da sjedi i uziva u sarajevskom duhu.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 21 okt 2010, 14:32

ima nam ko govorit o povecanju ulaznica kad se sjetim jedne godine ma fuj ..... da Bog da vam bilo 150 km karta :x

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 21 okt 2010, 14:37

lottdogg je napisao/la:eno pise da je moguce povecanje cjene ulaznica za derbi , volio bih vise neg hljeb :mrgreen:
??? Ne kontam zasto bi volio, pa i vama se povecava isto cijena, a posto se igra na grbavici, vecina je vasih navijaca :) sto implicira, da hoce da zarade iskljucivo na vama :) samo se nadam da necete bojkotovati zbog visine ulaznica ;) a sto se nas tice, to nikada nije bio problem :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 21 okt 2010, 14:37

Avanes je napisao/la:A vi pitari sto visite na ovoj temi samo par pitanja.
Jeste li to vi u upravi pa da nesto odredjujete. Jel' imate neke konkretne informacije o tome koliko cete dobiti mjesta i informacije o cijenama ulaznica, jos od nedjelje naglabajte o tome, pa ako imate podijeite to sa nama.
Uzeli balavci da serendaju po temi. Kad se samo sjetim kako se prepucavalo prije derbija, pa bolan sa strane ko je slusao to mogao je da sjedi i uziva u sarajevskom duhu.

Jarane, nit sam balavac nit "serendam". Lijepo kazem da to bas i nije fer, ako je istina uopste. Jer ako bude zaista povecana cijena, onda treba reciprocitet ganjati. I nemam fakat namjeru da se svadjam ni sa kim ovde, vidjecemo u nedelju navecer ko kosi a ko vodu nosi :lol:

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 21 okt 2010, 14:39

Gigant je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:eno pise da je moguce povecanje cjene ulaznica za derbi , volio bih vise neg hljeb :mrgreen:
??? Ne kontam zasto bi volio, pa i vama se povecava isto cijena, a posto se igra na grbavici, vecina je vasih navijaca :) sto implicira, da hoce da zarade iskljucivo na vama :) samo se nadam da necete bojkotovati zbog visine ulaznica ;) a sto se nas tice, to nikada nije bio problem :)
pa zato sto ce biti pun ku..ac derbi navijaca na kojima i treba da se zaradi , a i zato sto je godisnja mnogima bila preskupa i neisplativa , pa mi je drago sto ce opaliti sve one po dzepu sto nisu htjeli da uzmu sezonske karte :mrgreen:

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 21 okt 2010, 14:40

Pa sta onda napisaste 100 postova o tome, a prica je u sferi ŠBB KBB.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 21 okt 2010, 14:51

Jedva cekam, nedelju. Igraci fenomenalni, navijaci kao i uvjek najjaci u BiH odkad postoje, mali se prepali ( to se vidi po ovim smjesnim postovima ), i Osim zeli osvetu. Kud ces slađu pobjedu. Cijena koliko god da je, neka je. Nije malo Želji dat ni 50 KM, jer GLEDATI IH KAKO PLAČU. NEPROCJENJIVO!
G A Z I
Željo sve do pobjede

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 21 okt 2010, 15:02

Od 2.500 stranica na ovoj temi, sigurno su oboljeli pitari naštancali 1.000....ako ne i više, milja je minimum.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 okt 2010, 15:02

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Nedelja, 24.10. u 17:00 (BHT)!

ŽELJEZNIČAR - SARAJEVO

Glavni sudija: Semir Kaplan (Stolac).
A1: Ratko Kunić (Banja Luka).
A2: Nikica Tomas (Drinovci).
Četvrti sudija: Radoslav Vukasović (Trebinje).
Delegat: Radislav Kundačina (Trebinje).
Kontrolor suđenja: Milorad Sofrenić (Bijeljina).
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 okt 2010, 15:03

Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Nedelja, 24.10. u 17:00 (BHT)!

ŽELJEZNIČAR - SARAJEVO

rezultat: 3:0 :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 okt 2010, 15:04

Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Nedelja, 24.10. u 17:00 (BHT)!

ŽELJEZNIČAR - SARAJEVO

Rezultat 2:0

Strijelac: LAZAR POPOVIĆ 38 i 52 minuta. :D
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 21 okt 2010, 15:09

plava_pruga je napisao/la:Jedva cekam, nedelju. Igraci fenomenalni, navijaci kao i uvjek najjaci u BiH odkad postoje, mali se prepali ( to se vidi po ovim smjesnim postovima ), i Osim zeli osvetu. Kud ces slađu pobjedu. Cijena koliko god da je, neka je. Nije malo Želji dat ni 50 KM, jer GLEDATI IH KAKO PLAČU. NEPROCJENJIVO!
Uh uh,molim ako ikako možeš da mi malo pobliže objasniš ovaj post,jer ovo sve što si naveo je imaginarno,i moraš biti totalno neupućen i prolaznik da ovako nešto napišeš.Pa onaj ko ima živaca da ti replicira te može smiješnim napraviti :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.