A ko je štampao ulaznice dobro je da je ime našeg kluba makar ispravno napisanoSamoZeljo je napisao/la:Kad smo vec kod tog NK, obrati paznju na ovo:peyton je napisao/la:Evo imate i vi "NK"imenjake NK Celje...posto ste bili NK ZeljeznicarElegant je napisao/la:
Evo komsije imate i imenjake za moguceg protivnika, Torpedo iz Gruzije.
![]()
![]()
![]()
NK Torpedo![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Greska ili ne, lijepo za vidjeti..... Moramo se malo i zezati na racun vaseg NK.Alen Škoro je napisao/la:Ovo ti je pasa moj greska u printanju karataSarajevo u svojoj historiji nikad nije bilo "NK",cijelu svoju historiju nosimo "FK"
Mislim, meni je to stvarno svejedno, nogomet je svakako bosanska rijec ali vi cesto spominjete pa zato.....
P.S. Da sam ja stampao, bilo bi NK Torpedo.
redwhite je napisao/la:Jovic i Matko poslove odradjuju u paru,tako su i vas odradili....ne sikirajte se
VIDITE KRAĐE **** IH I SAVEZ I SUDIJE HAHAHAHA POGLEDAJTE KRIMINALCE ČIST GOOL SKINUŠE MATIJI BAR DA SE ISPISAO SA GOLOM MAJKU IM LOPOVSKU http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2821_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajevo ljubavi moja!
Čuj našeg NKSamoZeljo je napisao/la:Greska ili ne, lijepo za vidjeti..... Moramo se malo i zezati na racun vaseg NK.Alen Škoro je napisao/la:Ovo ti je pasa moj greska u printanju karataSarajevo u svojoj historiji nikad nije bilo "NK",cijelu svoju historiju nosimo "FK"
![]()
Mislim, meni je to stvarno svejedno, nogomet je svakako bosanska rijec ali vi cesto spominjete pa zato.....
P.S. Da sam ja stampao, bilo bi NK Torpedo.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ovo je istina.Oni nikad predznak nisu mjenjali, samo ime i stranku.Alen Škoro je napisao/la:Ovo ti je pasa moj greska u printanju karataSarajevo u svojoj historiji nikad nije bilo "NK",cijelu svoju historiju nosimo "FK"
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
pa ne znam ja na cijem stadionu i za vrijeme cijih utakmica se odrzavaju predizborni skupovi ..to ti je puka sadasnjost..malta071 je napisao/la:Ovo je istina.Oni nikad predznak nisu mjenjali, samo ime i stranku.Alen Škoro je napisao/la:Ovo ti je pasa moj greska u printanju karataSarajevo u svojoj historiji nikad nije bilo "NK",cijelu svoju historiju nosimo "FK"
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hebo Matka, sretan mu put. Nego samo danas da se licenca dobije zvanično i da se lagano pripremamo za Evropu. Mada , čuo sam sinoć da je licenca potpisana samo treba da se objelodani
.
U novi boj ...
Treba li ste Zrnanovicu i Haskicu reci da popricaju malo sa Husom Golacem, one je potpredsjednik drugostepene komisije za licenciranje klubova
Zrnanovic je jako dobrom odnosu sa njim 
Treba sve pokusati da se dobije ta licenca
A nebi me cudilo da je Zrnan to sam od sebe uradio
Treba sve pokusati da se dobije ta licenca
A nebi me cudilo da je Zrnan to sam od sebe uradio
-
burek pita
- Kontakt:
uh daj boze, da i nas malo sunce ogrijehz033 je napisao/la:Hebo Matka, sretan mu put. Nego samo danas da se licenca dobije zvanično i da se lagano pripremamo za Evropu. Mada , čuo sam sinoć da je licenca potpisana samo treba da se objelodani.
Nema to veze sa suncem i sa grijanjem.burek pita je napisao/la:uh daj boze, da i nas malo sunce ogrije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imamo licencu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel se zezaš ili ozbiljno.....High je napisao/la:Imamo licencu.
zeza se drugostepena tek treba da zasijedahilmo je napisao/la:Jel se zezaš ili ozbiljno.....High je napisao/la:Imamo licencu.
Drugostepena komisija je pocela sjednicu u 11:00seven je napisao/la:zeza se drugostepena tek treba da zasijedahilmo je napisao/la:Jel se zezaš ili ozbiljno.....High je napisao/la:Imamo licencu.
U novi boj ...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ne igraj se, to je za banovanja.High je napisao/la:Imamo licencu.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Drugostepena komisija je pocela sjednicu u 11:00[/quote]hz033 je napisao/la:zeza se drugostepena tek treba da zasijedaseven je napisao/la:[quote="hilmoJel se zezaš ili ozbiljno.....
a on je to objavio u 11:20, znači ovi nisu još ni sjeli kako treba ni otvorili papire iz žalbe, a on već ima informaciju
biće da je tohz033 je napisao/la:Možda im se uvukao pod stol, i sa mobitela žicno info
a jos manje ima veze s tobom..Virtu4l je napisao/la:Nema to veze sa suncem i sa grijanjem.burek pita je napisao/la:uh daj boze, da i nas malo sunce ogrije
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.