AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 avg 2015, 00:44

Jest nam klub i proklet da Bog sacuva :crazy:
Sta li smo mi skrivili pa da nam ovo rade :)

Jose Mauri could leave Milan (on loan) to make way for Soriano, according to GdS
:lol: Mlada zvjezda vec ide,a toliko su ga hvalili. Ajd ima taj neki potencijal,kazu,mozda i bude nesto od njega. :facepalm:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 avg 2015, 08:37

Mihajlovic using same warning for Menez as he gave Mexes -> More discipline required. To follow instructions or lots of bench-warming [GdS]
:kafa:
José Mauri could go on loan to Sampdoria as part of the Soriano to Milan deal. [GdS]
:lol:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 avg 2015, 09:44

Sky reports that Matri could join Lazio.
:lol: kako bi dobro bilo vidjeti Chinijevu facu al nema od toga nista.
Sky also adds that Mihajlovic wants to keep Matri at Milan for now
:facepalm:
Sky reports that Milan inquired about Rafinha, but Barça told them that the player isn't for sale
Milan also inquired about Moussa Sissoko from Newcastle, but the required fee was deemed too steep.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 avg 2015, 10:24

Milan rejected a €12-13 million offer from an English team for Rodrigo Ely according to today's il Corriere della Sera. :clap: :clap:

Mali ce da bude zvjerka :kafa:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 avg 2015, 10:25

umro sam na ovo :rol: :rol: :rol: :rol: uvijek se sjetim i kako cucla onu flasu vode :urnebes:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 avg 2015, 10:39

milanist je napisao/la:Milan rejected a €12-13 million offer from an English team for Rodrigo Ely according to today's il Corriere della Sera. :clap: :clap:

Ispravka, mali je po meni već zvjerka i ništa slabiji igrač od Romanjolija, tako da nisu budale da ga puste za 12 mil a Romanjolija platili 25.
Po mom mišljenju njih dvojica će da budu odličan štoperski tandem, a zamjene u vidu Mexesa, Zapate i Palete su sasvim dovoljne, tako da nam trenutno i nije potreban štoper.
"Samo" nam još dva veznjaka fale, mada bi ja bio zadovoljan i da dovedu jednog al da izvale 40 mil i dovedu klasu.
Zadnja izmjena: muxa, dana/u 19 avg 2015, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 avg 2015, 10:39

:lol: :lol: :lol: :lol:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 avg 2015, 10:42

muxa je napisao/la:
milanist je napisao/la:Milan rejected a €12-13 million offer from an English team for Rodrigo Ely according to today's il Corriere della Sera. :clap: :clap:

Ispravka, mali je po meni već zvjerka i ništa slabiji igrač od Romanjolija, tako da nisu budale da ga puste za 12 mil a Romanjolija platili 25.
Po mom mišljenju njih dvojica će da budu odličan štoperski tandem, a zamjene u vidu Mexesa, Zapate i Palete su sasvim dovoljne, tako da nam trenutno i nije potreban štoper.
"Samo" nam još dva veznjaka fale, mada bi ja bio zadovoljan i da dovedu jednog al da izvale 40 mil i dovedu klasu.
:thumbup:

Skoro ja pisah ovdje da bi volio vidjeti njih dvojicu kao tandem u odbrani, pa bilo je i nekih komentara kao nisu iskusni, jos su zeleni i slicno, ali ako vec sad nisu na nivou Mexesa, Zapate onda nisu ni gori. Ely mi se odmah dopao i vidi se u njemu da ce biti top stoper. Dati im par utakmica zajedno da se vidi kako funkcionisu, ako bude dobro onda super, ako ne,ima uvijek neko da uleti u vidu Mexesa, Zapate i co

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 19 avg 2015, 10:50

Ely i Romanjoli bi trebali biti buducnost nase odbrane ako nastave ovim tempom da se razvijaju, naravno bit ce tu i gresaka i dobrih i losih utakmica, ali ako se budu maksimalno forsirali vec sa 23-24 godine znat cemo da li mozemo na njih ozbiljno racunati ili ce se morati krpiti i ta pozicija..Misljenja sam da ce Ely imati slabu minutazu i da ce ga to unazaditi a djeluje mi dosta smireniji od Romanjolija cak i da bolje cita igru, ali ipak malo utakmica da bi se mogao donijeti neki zakljucak sa sigurnoscu.. ipak nadam se da ce Miha njih 2 forsirati a ne ove vec istrosene "konje"...

Prethodne prelazne rokove smo imali Kucku, a sad je dosao na red Soriano :crazy: Nista lijepo da se desi sto se tice veznog reda :?
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 avg 2015, 11:10

Treba se odmah na startu odluciti da li staviti Mexesa ili Elija uz Romagnolija, a ne stalno rotirati ih, vidjeli ste koja havarija je bila prosle sezone sa tim silnim rotacijama, primili smo bruku golova radi neuigranosti.
Ne znam, ja sam i dalje za nekoga iskusnijeg jer ce ona dvojica ispadati radi svog neiskustva, a mi nemamo taj luksuz da to trpimo jer se moramo podhitno docepati Evrope. Sami rekoste da Ely nije nista losiji od Mexesa tako da smo na istom, ali ovaj drugi ima prednost radi iskustva.

Ali ne bih imao nista protiv ni da Sinisa bude toliko lud pa stavi Elija i Roma skupa, pa da vidimo na cemu smo :mrgreen: samo bez nekih bespotrebnih rotacija, to ne volim. Ili jedan ili drugi, nema sredine.

sampdoria navaljuje da soriana sto brze proda tako da bi ga vec danas trebali uzeti :facepalm: prisjelo im svima dabogda ako ga dovedu.

FORZA MILAN !

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 19 avg 2015, 11:16

Evo i ja citam da bi ga vec danas mogli potpisati pod uslovom da u suprotnom smijeru ode Poli :think: po meni ovo nam na isto dodje, al neka malo promjene ne bi nam skodilo posto kod parizera nema kreativnosti nikako.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 avg 2015, 11:22

I ja sam citao, pominju se Mauri, Poli i Nocerino i vezi sa transferom Soriana, pa ako je tako da ce jedan ili dva hedalja otici, a da ce stici Soriano onda sto se mene tice moze. Ali da ga kupuju za cca 12-15 M onda su stvarno budaletine.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 avg 2015, 11:24

Prodas jednog Polija, dovedes Polija 2. Bog me ubio ako vidim svrhu ovoga.

Ali ovo moze samo znaciti da nije predvidjen za prvih 11 i da ce se uzeti Witsel (ili koga vec ganjaju). Bar se nadam da je tako. :zviz:
Yebo majku, imas budzet 150 miliona i dovedes Bertolacija/Soriana. Platis tolike pare da se unazadis, nevjerovatno. :facepalm: Mislio sam da se zadugo nece nadmasiti glupost oko Matrijevog transfera ali su me preduhitrili, trebalo im je samo 2 godine.

Gallianija i definitivno treba otjerati, pogubio se skroz. Prije mu se stalno nalazilo opravdanje da nemamo para i da je prinudjen povlaciti lose poteze jer nema izbora, ali ove godine nema nijednog opravdanja za ovako slabasan merkato. Mislim, jest se potrosilo para, ali na sta? Jedino mi se svidja Bacca i Romagnoli, ovo ostalo je ili nepotrebno ili debelo pretplaceno.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 avg 2015, 11:38

Mexes je iskusan pa mu se nerijetko zna desiti da kiksa, tako da sam ja radije za ovog mladića koji samo može napredovati i kojem bi mogao i halalili pokoji kiks na konto neiskustva.
Il Club più titolato al mondo!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 avg 2015, 11:49

rope11 je napisao/la:Prodas jednog Polija, dovedes Polija 2. Bog me ubio ako vidim svrhu ovoga.

Ali ovo moze samo znaciti da nije predvidjen za prvih 11 i da ce se uzeti Witsel (ili koga vec ganjaju). Bar se nadam da je tako. :zviz:
Yebo majku, imas budzet 150 miliona i dovedes Bertolacija/Soriana. Platis tolike pare da se unazadis, nevjerovatno. :facepalm: Mislio sam da se zadugo nece nadmasiti glupost oko Matrijevog transfera ali su me preduhitrili, trebalo im je samo 2 godine.

Gallianija i definitivno treba otjerati, pogubio se skroz. Prije mu se stalno nalazilo opravdanje da nemamo para i da je prinudjen povlaciti lose poteze jer nema izbora, ali ove godine nema nijednog opravdanja za ovako slabasan merkato. Mislim, jest se potrosilo para, ali na sta? Jedino mi se svidja Bacca i Romagnoli, ovo ostalo je ili nepotrebno ili debelo pretplaceno.
Adriano je odličan posao po meni, i meni se u prvi mah činio kao nepotreban al' kad se skontalo da će Miha forsirati 4-3-1-2 onda kad ipak malo razmisliš bolje je gledati njega nego Mitra Matrija :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 avg 2015, 11:54

Paletta now likely to remain while Alex likely to leave, having Santos, Olympiacos, Besiktas & Borussia Mönchengladbach all interested [GdS]
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 avg 2015, 11:58

Ne uprati sta je sa El Shaarawyem, prodali ga ili posudba? Kako god preglup potez, on iza napadaca :thumbup:
embrace the chaos

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 avg 2015, 12:01

Kad je vec dosao, neka ga jer nije los igrac, ali generalno pored Meneza, Cercija, Saravija, Nianga i Matrija jest bio nepotreban, odnosno moglo se komotno i bez njega. :mrgreen: Iskreno, nije on nista znacajno bolji od ove trojice gore, ako uopste i jeste.

Vise sam volio da se tih 8 miliona ulozilo u sta drugo ili se jednostavno nadodalo na ovih 20 sto smo potrosili na Bertolacija i kupili ustvari dobrog i korisnog veznjaka. :zzz:

Posudba, treba jos odraditi deset utakmica da bi i zvanicno postao bivsi. :mrgreen: Ma kad Honda, Jack i Suso ni na sta nisu licili na toj poziciji (a to bi im trebala biti kao primarna), onda bi ovaj jos gori bio. Neka je vala otisao, spasio se.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 avg 2015, 12:07

Ma bolji od svih njih na poziciji napadača vjeruj mi, kompletan igrač za razliku od ovih gore nabrojanih. Svi oni imaju neke individualne mane, ili su sebični, ili imaju qurcobolju ili ne smiju ući u duel ili jednostavno ne znaju kao Matri :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 avg 2015, 12:12

Ma dobro, ja samo kazem da smo mogli bez njega i da su se te pare mogle iskoristiti u pametnije svrhe jer nam napad nikad nije bio problem, al' eto, nemam nista protiv ni sto su ga kupili. Neutralan sam. :mrgreen:

A sad, koliko je dobar i kompletan, to cemo tek vidjeti. Jedino je odigrao dobro protiv ovih drugoligasa sto nije bas neko mjerilo, u onim prethodnim utakmicama me nije nesto fascinirao.

ovi ce bgm kupiti soriana, ja sve kontam neka zajebancija :facepalm: ostaje se samo covjeku nadati da ce biti back up i da tek trebaju uzeti nekog veznjaka, inace... :facepalm:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.