Balo je on jos uvijek, treba mu par kuka do momka.Elegant je napisao/la:Ja imam provjerenu informaciju da ovaj momak @ UPS ima 16 godina.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
plava prugo griješiš. Borac je bio posle nas, pa prazno dvadeset mjesta, pa onda neko od ovih malenih.
Inače, treba pogledati statistiku posle nedjelje.
Inače, treba pogledati statistiku posle nedjelje.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
pa vrati se na svoje pa tamo gledaj derbije...odlicno si napisaoUPS je napisao/la:Ma ja, sta tebe briga. u rogatici svakako nije bilo derbija, kakvi navijaci, stadioni.....Mandrak je napisao/la: Znaci ti svakako neces doci, pa makar ta vaša centrala odlucila da se ipak pojavite na derbiju hahahha cirkusa navijaca jebote....razmišljaš li ti svojom lobanjom ili ce Centrala za tebe razmišljati![]()
...pa dobro, boli nas neka stvar hoces li ili neces, ha ja jbg.

Sto se tice ove statistike o navijacima, ja mislim da mi "prednjacimo" takodje kad je rijec o gostujucim navijacima.
Hocu da kazem da cak i vise gostujucih navijaca dolazi na Grbavicu nego na Kosevo.
Hocu da kazem da cak i vise gostujucih navijaca dolazi na Grbavicu nego na Kosevo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ovo je tema FK Željezničar i ako može bez toga hoće doći neće ..... nije ni bitno svakako će izgubiti sa ili bez navijača..
UPS je napisao/la:U tome i jeste problem. tica se sasro, dosta mu vise brukanja. Sta cete vi popuniti, pa niste popunili kad ste titulu slavili. Eto, punite, nije problem.Esii TM87 je napisao/la:Zato sto cemo mi sami napuniti dolinu i boli nas k.i.t.a hocete li vi doci....damo vam 3000 ulaznica i vama lafo malo,kao istok nije tribina hoce gospoda sjever cijeli odjekuje dobro pravo...vojnik srece je napisao/la:samo mi nije jasnoo stoo vii kad ste u lukavici dobili ogranicen br karata a mogli ste i inace dobijate vise bojkotovali ste znaci i govorili bruka sramota a sada kada vasi to isto rade sad je sve ok tako i treba jel
pa njih u 3 sezone nije bilo preko 3 000,zadnji put ih toliko bilo na mitingu sda,odakle ih 3 000
A dragi UPS ako znas koliko je 5% od ukupnog kapaciteta stadiona izracunaj ovdje se mjesecima glupiras kako grbavica prima 7 000 hajde intelektualac izracunaj koliko je 5% od ukupnog kapaciteta pa se javi i vidjet ces da je ovo i previse sto ste dobili
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kad se pisalo da je posjeta na Grbavici 12000, nekad 14000, tvrdili ste da na Grbavicu ne moze stati vise od 10K... vidim sad se opasno povecao kapacitet kada ga vi popunjavatesamosarajvo je napisao/la:Svaka cast upravi zelje,a pretpostavljam da su vodje TM-a imali svoje prste u ovome. Nakon prosle godine i BUKVALNOG SILOVANJA NA TRIBINAMA manijaci su odlucili da to vise ne moze tako i zajedno sa upravom odlucili da nam daju samo "zdenku" u koju stane 1500 ljudi JEDVA plus Istok do lokomotive u koju stane isto 1500 ljudi ali JEDVA ( citaj jedni na drugima)
Znaci za ovaj derby se najavljivao i rekordan broj nasih navijaca od 5000. Sve sto smo mi trazili je sljedeci dio sjevera: ZDENKA (1500) , Slovo "O" (1500),onaj dio izmedju (500 mozda) i plus ako skinete stolice jos bi se naguralo 500 njak vise i bila bi solidna borjka od 3500/4000 + 1000 istok i to je to, medjutim ocigledno je da to nekome ne odgovara..
Tolko od mene

nego... jel vi stvarno mislite da mi vama trebamo dati komfor, a ispred stadiona ostaviti 2000 svojih navijaca/gledalaca... Niste normalni, zivota mi... prvo mi svi udjemo, a vama sta ostane... imate 5% kapacitea zagarantovano... ako ostane slobodnog mjesta, onda vam ga dati na raspolaganje...
Al najludji mi je onaj sto ce izbacivati raju sa zapada na gradskom stadionu

Zadnja izmjena: Zaghy, dana/u 22 okt 2010, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim ti misliš da si dovitljiv.gracic je napisao/la: Vidim ti si neki veliki fudbalski expert, takve mourinho traži za asistenta pa eto iskoristi priliku pa idi u real i povedi sa sobom tog istog mešanovića a neka nama laze, mirka i ćuluma...

Ekskluzivno za ****.ba nekadašnji žestoki momak s Juga
Zema: Srce mi ko Trebević kad vidim pun Jug
http://www.so urce.ba/clanak/397467730183/sport/Zema:%20Srce%20mi%20ko%20Trebevi%C4%87%20kad%20vidim%20pun%20Jug/?ref=najcitaniji
samo spojite o i u jer nemogu drugacije dati link
Zema: Srce mi ko Trebević kad vidim pun Jug
http://www.so urce.ba/clanak/397467730183/sport/Zema:%20Srce%20mi%20ko%20Trebevi%C4%87%20kad%20vidim%20pun%20Jug/?ref=najcitaniji
samo spojite o i u jer nemogu drugacije dati link
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Oni ti ga puše Edmireee.
Livada što bi zaključavali, samo se nemojte spuštat na njihov nivo i vrijeđati i mirna Bosna. (I Hercegovina)

Livada što bi zaključavali, samo se nemojte spuštat na njihov nivo i vrijeđati i mirna Bosna. (I Hercegovina)

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
U cilju ocuvanja najveceg BH derbia, pored trazenih(istoka do lokomotive, cosak sjeveras, slovo O) uprava Zeljeznicara i Manijaci vam nude jos jedno slovo K(kita). Ponavljam sve u cilju ocuvanja bh derbia i dobrih odnosa izmedju dva kluba...samosarajvo je napisao/la:Svaka cast upravi zelje,a pretpostavljam da su vodje TM-a imali svoje prste u ovome. Nakon prosle godine i BUKVALNOG SILOVANJA NA TRIBINAMA manijaci su odlucili da to vise ne moze tako i zajedno sa upravom odlucili da nam daju samo "zdenku" u koju stane 1500 ljudi JEDVA plus Istok do lokomotive u koju stane isto 1500 ljudi ali JEDVA ( citaj jedni na drugima)
Znaci za ovaj derby se najavljivao i rekordan broj nasih navijaca od 5000. Sve sto smo mi trazili je sljedeci dio sjevera: ZDENKA (1500) , Slovo "O" (1500),onaj dio izmedju (500 mozda) i plus ako skinete stolice jos bi se naguralo 500 njak vise i bila bi solidna borjka od 3500/4000 + 1000 istok i to je to, medjutim ocigledno je da to nekome ne odgovara..
Tolko od mene
-
- Kontakt:
Ja nisam nikad nista rekao protiv grbavice i tih 15000. Bilo vas je toliko protiv Borca i to vam niko ne moze osporit . Ali je cinjenica da taj dio koji sam ja naveo nikad nebude toliko krcat osim na derbyu.Realno kada bi se postavile stolice i na zdenku plus slovo O to je 2500 sjedecih mjesta a nas bi se zguralo tu 4000 i svi bi sretni bili i vi i mi. Mi bi bili sretni jer bi vam pokazali kako se navija po bog zna koji put a vi bi zaradili 30 000 hiljada maraka vise i eto gaZaghy je napisao/la:Kad se pisalo da je posjeta na Grbavici 12000, nekad 14000, tvrdili ste da na Grbavicu ne moze stati vise od 10K... vidim sad se opasno povecao kapacitet kada ga vi popunjavatesamosarajvo je napisao/la:Svaka cast upravi zelje,a pretpostavljam da su vodje TM-a imali svoje prste u ovome. Nakon prosle godine i BUKVALNOG SILOVANJA NA TRIBINAMA manijaci su odlucili da to vise ne moze tako i zajedno sa upravom odlucili da nam daju samo "zdenku" u koju stane 1500 ljudi JEDVA plus Istok do lokomotive u koju stane isto 1500 ljudi ali JEDVA ( citaj jedni na drugima)
Tolko od mene![]()
nego... jel vi stvarno mislite da mi vama trebamo dati komfor, a ispred stadiona ostaviti 2000 svojih navijaca/gledala... Niste normalni, zivota mi... prvo mi svi udjemo, a vama sta ostane... imate 5% kapacitea zagarantovano... ako ostane slobodnog mjesta, onda vam ga dati na raspolaganje...
Al najludji mi je onaj sto ce izbacivati raju sa zapada na gradskom stadionu

Sutra su finalni pregovori u podne pa vidjecemo. Ako nam date jedno mjesto manje od prosle godine mi bojkotujemo. Ukoliko date gore navedeno ( zdenka,O ,pola istoka) mi dolazimo da vam pokazemo ko smo i sta smo

Vala i ti vise sa tim hiljadama!! Na tom dijelu sa slovom O ima malo vise od 600 stolica! O kakvim ti hiljadama pricas??
Kakvo je ovo saopštenje u kojem na kraju stoji NK Željezničar? Provokacija navijača Sarajeva?
Je li se tako apelira na nečiji razum?

-
- Kontakt:
Kad nema stolica tu se zgura zajedno sa zdenkom i onim djelom izmedju ( gdje trans stoji ) 3500 sto je sasvim dovoljno da se strumfovi ne cujuUPS je napisao/la:Vala i ti vise sa tim hiljadama!! Na tom dijelu sa slovom O ima malo vise od 600 stolica! O kakvim ti hiljadama pricas??
problem je u tome sto vas moraju odvojit od normalnih gledalaca,prosli derbi ste gadjali bakljama derbi prije toga palili stadion i gadjali stolicama i to je to,sto se tice navijanje te price me ne interesuju ali znas i sam natkriven si i to je to,na kosevu rijetko kad poderete ali hajde,svak vjeruje u ono sto mu se svidja...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
da je pogan htjela nesto vise, dosla bi na sastanak sa mupom...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Uredu. A sad vi ne znate šta smo? Kako da zna uprava Želje da joj se obraćate kad je niste pravilno oslovili? Elem, apsolutno besmisleno je nešto apelovati i provocirati. A da ne govorim da se žalite na nesigurnost istoka i gužvu na sjeveru baš kao da hoćete manje karata. Jer zna se da je dužnost tek 5%. Kakogod, onako se ne apelira.johnnyHZ je napisao/la:pa dugo godina ni sami niste znaliNormalan je napisao/la:Kakvo je ovo saopštenje u kojem na kraju stoji NK Željezničar? Provokacija navijača Sarajeva?Je li se tako apelira na nečiji razum?
![]()
![]()
![]()
![]()
- alan ford 26
- Kontakt:
I sad cemo svi kolektivno u plac zato sto koridasi nece prisustvovat tekmi? Samo da vas pitam ko je odgovoran zasto se posljednji derby igrao pred praznim tribinama?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 17 gostiju.