FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

Pririsak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pririsak » 05 avg 2023, 12:49

Mislim da bi se mi trebali najvise fokusirati na borbu o zakonu o sportu. Nerealne su price koje pojedini pricaju na forumu jer za sportske uspjehe treba vremena i kontinuiteta a boga mi i sirine. Ono sto ja vidim jeste da cemo se opet boriti za europu i za mene je to ok. Sto se mene tice nije problem bi ako ne izborimo kad vidimo koliko drugi klubovi ulazu u svoj tim. Trenutno i velez i tc imaju skuplji tim sto ne znaci da imaju bolji.

Sve u svemu ne treba stavljati nerealne ciljeve, nego isto kao prosle godine. Raditi, davati sve od sebe i ici iz tekme u tekmu.

A mi kao javnost, ne samo navijaci Zelje vec i novinari, podcasteri, politicari moramo raditi na tome da se napravi napokon zakon o sportu. Jer taj zakon moze donijeti samo dobro sportu u BiH a i nama kao klubu.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 avg 2023, 12:50

bablaz1 je napisao/la:
05 avg 2023, 12:15
Puno povjerenje u Bašića. Ipak je on aminovao angažman Turanjanina, Rustemovića i ostalih, kao i pušatanje Hajdarevića. Ono što je nama potencijalni problem jeste U21 igrači. Sreća pa od ove godine jedan morabiti u rosteru, ali mi samo imamo Drinu koji može igrati, te Drlju i Gasala, koji su nižno zlo. Na Beću se vjerovatno ne računa ozbiljno. Znači prioritet je dovesti U21 igrača koji može igrati. Pored tog, vidjeti šta mogu brazilac i arap, te pokušati dovesti Dadu i Mujana. Očekujem manju minutažu za Štilića, i što brži oporavak Ovčine. Ukoliko odu Amoah i Mekić onda pokušati naći mlado krilo da može igrati, a da ga trener aminuje. Biće gurava borba, biće oscilacija, nije ni Bašić čarobnjak, ali uz našu podršku evropa bi trebala biti izvjesna. Gledao sam Široki malo sinoć, ništa posebno. Ostaje nam borba sa Veležom i sarajevom za treću poziciju. Zrinjski zbog kvalitete i Borac zbog saveza su sigurni u evropi.
Kako cemo preboliti Hajdarevica, vjerovatno najgori igrac ikad sa loptom koji je krocio na fudbalske travnjake.
Fk Željezničar.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 05 avg 2023, 13:04

Zeljeznicar mora poceti prodavati igrace! Mora jednostavno.
Cak i na zimu da se prodao Santos i Hodzic (mada nema budala da salju ponude predzadnjih 6 mjesei ugovora).

Ako sad ne prodas Mekica i Amoaha, imas opciju vec za cetri mjeseca da ih saljes na tribine.
Dobre su utakmice odigrali, ali oni imaju dosta oscilacija u dosadasnjim partijama. U slucaju da odbijes, mozws dobiti lako novog Lendrica (kad ga nisu pustili da ide u Svicu).

Puno je igraca koji nam Mekica mogu zamjeniti. Cajic, Scuk, Sadikovic samo na njegovim pozicijama.

Za Amoaha cemo puno teze naci zamjenu imamo tog Alysona. Svakako ce nam spic trebati ako nastavimo igrati bez klasicnih krila. Ta dvojica gore mogu biti Krpic Gasal- Haracic Drljo..

Okrenuti se svakako mladjim igracima. Nek ga prodas za 250€ to je ko pretkolo da prodjes.
I dalje imamo financijski problema. Nemamo luksuz da odbijamo ponude. S obzirom na ligu kakav god da bude transfer bice najveci ovog ljeta.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 05 avg 2023, 13:11

Bravo momci i hvala Vam, ono što smo tražili to smo i dobili. Hrabro, ponosno i u kost ste odigrali sve četiri utakmice. Svi su dali svoj maksimum, Bašić dokazao da zna i moramo čovjeku pružiti punu podršku. Hvala i svim Željovcima koji su na bilo koji način učestvovali u stvaranju nevjerovatne atmosfere na utakmicama na našoj Grbavici.
Odmoriti se i spremiti za Borac, napuniti kasu kluba i na kraju slaviti pobjedu ako Bog da.
:opaopa:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 avg 2023, 14:36

Bersaga je napisao/la:
05 avg 2023, 13:11
Bravo momci i hvala Vam, ono što smo tražili to smo i dobili. Hrabro, ponosno i u kost ste odigrali sve četiri utakmice. Svi su dali svoj maksimum, Bašić dokazao da zna i moramo čovjeku pružiti punu podršku. Hvala i svim Željovcima koji su na bilo koji način učestvovali u stvaranju nevjerovatne atmosfere na utakmicama na našoj Grbavici.
Odmoriti se i spremiti za Borac, napuniti kasu kluba i na kraju slaviti pobjedu ako Bog da.
:opaopa:
Pisi cesce
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 05 avg 2023, 14:45

A sta je sa tim alisonom i dzaberom, jel realno da se samo u nasoj ligi te dozvole cekaju 2 mjeseca?

Bukvalno pricate o spinovima oko potraznje nekih igraca koja su dosla sa foruma i onda ih objave na ovako nekom forumu i to ga napise bez ikakvog osjecaja za jedan post. I uhvatili ste se sad za te transfere da bi kasnije mogli pljuvati a nigdje nema nista zvanicno nego je suplja prica bacena na forumu.

Neko gore rece bolje da smo prodali santosa i hodzica zimus. Bez njih dvojice europu ne bismo osigurali tako da smo mnogo vise dobili sa tim sto su ostali nego da smo ih prodali.

Ja sam zadovoljan. A mi prvo moramo imati siri sastav ako zelimo da prodajsmo igrace i istovremeno da se borimo za europu. Ove sezone ce biti kao i prosle, najveca snaga kluba su ostali navijaci ali sada imamo i pametnoh trenera.

Ove godine liga je teza duplo jer svi klubovi igraju na svojim stadionima. Dosta klubova se pojacalo i opet je mala razlika u klubovima od cetvrtog do desetog mjesta. Imamo i bolje terene sto znaci da bi se trebao igrati brzi i kvalitetniji fudbal. Naravno da ce sudije i dalje biti glavne na terenu i da ce se pitati za sve ali bih volio da se pusti malo jaca igra bez sjeckanja sto naravno ne mozemo ocekivati kad se igra sa Borcem npr.

Eh sad sto se Borca tice, to nam je i prvi protivnik ove sezone. Mnogo jaka ekipa sa solidnim trenerom koji je tu duze vrijeme. Termin je dobar i ne vidim razlog zasto ne bismo napunili grbavicu treci put. Ja znam da oni imaju podrsku saveza i da su politicki projekat ali imamo mi taj inat, nadam se da ce se ekipa odmoriti i ja sam zadovoljan i sa x protiv njih ako cemo gledati realno na sve aspekte te utakmice. Samo da nam se jos neko teze ne povrijedi.

KUPUJTE SEZONSKE KARTE.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 avg 2023, 14:57

https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... eda/455915

Kako i najavih neki dan, 3 do 5 sedmica je pauza za ovakvu povredu.

Bice odlazaka, nemojte se raskukati odmah jer bit ce i dolazaka. Bekric zna sta radi :bih:
Ima uprava svojih boljki ali radi se pametno, u 2025. sa novim jugom i bez dugova :opaopa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 05 avg 2023, 15:41

irfo je napisao/la:
05 avg 2023, 14:57
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... eda/455915

Kako i najavih neki dan, 3 do 5 sedmica je pauza za ovakvu povredu.

Bice odlazaka, nemojte se raskukati odmah jer bit ce i dolazaka. Bekric zna sta radi :bih:
Ima uprava svojih boljki ali radi se pametno, u 2025. sa novim jugom i bez dugova :opaopa:
Ma eto kao mi navikli imati kompletiranu ekipu 01.07. svake sezone.
Prošle godine Amoah došao sredinom augusta.
Vjerujemo Bekriću. :kafa:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Blueforce21
Kontakt:

Post Postao/la Blueforce21 » 05 avg 2023, 15:59

Argentina je napisao/la:
05 avg 2023, 12:21
Naslov za Mekicev transfer, bez ikakve informacije, samo iz supljeg u praznog da li ostaje ili ima ponuda. Savjet za novinare, previse citate i vjerujete nagadjanjima na forumu, a lose prepisujete :tralala:
Al to je najjače koliko se nickova nakači tokom i nakon postizanja rezultata koji su iznad realnih očekivanja nekog kluba, pogotovo nas. Odjednom svi pišu i analiziraju u cilju "pozitivne promjene", pa nabrajaju treba ovo treba ono, jedan baci bombu i ode sve. Treba jarane samo nastaviti kako se krenulo. Čak mislim da su ove stvari iscenirane, jer ti debili se pojave samo u takvim momentima i onda nestanu dok se ponovo nešto ne desi, pa se pojave ili da pljuju ili da hajcaju.Sve u cilju promjene na gore, i tako ukrug :facepalm:

P.S. Iskoristiću priliku da još jednom nabijem na spolovilo dežurne diverzante :kafa:

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 05 avg 2023, 16:06

Pririsak je napisao/la:
05 avg 2023, 14:45
A sta je sa tim alisonom i dzaberom, jel realno da se samo u nasoj ligi te dozvole cekaju 2 mjeseca?

Bukvalno pricate o spinovima oko potraznje nekih igraca koja su dosla sa foruma i onda ih objave na ovako nekom forumu i to ga napise bez ikakvog osjecaja za jedan post. I uhvatili ste se sad za te transfere da bi kasnije mogli pljuvati a nigdje nema nista zvanicno nego je suplja prica bacena na forumu.

Neko gore rece bolje da smo prodali santosa i hodzica zimus. Bez njih dvojice europu ne bismo osigurali tako da smo mnogo vise dobili sa tim sto su ostali nego da smo ih prodali.

Ja sam zadovoljan. A mi prvo moramo imati siri sastav ako zelimo da prodajsmo igrace i istovremeno da se borimo za europu. Ove sezone ce biti kao i prosle, najveca snaga kluba su ostali navijaci ali sada imamo i pametnoh trenera.

Ove godine liga je teza duplo jer svi klubovi igraju na svojim stadionima. Dosta klubova se pojacalo i opet je mala razlika u klubovima od cetvrtog do desetog mjesta. Imamo i bolje terene sto znaci da bi se trebao igrati brzi i kvalitetniji fudbal. Naravno da ce sudije i dalje biti glavne na terenu i da ce se pitati za sve ali bih volio da se pusti malo jaca igra bez sjeckanja sto naravno ne mozemo ocekivati kad se igra sa Borcem npr.

Eh sad sto se Borca tice, to nam je i prvi protivnik ove sezone. Mnogo jaka ekipa sa solidnim trenerom koji je tu duze vrijeme. Termin je dobar i ne vidim razlog zasto ne bismo napunili grbavicu treci put. Ja znam da oni imaju podrsku saveza i da su politicki projekat ali imamo mi taj inat, nadam se da ce se ekipa odmoriti i ja sam zadovoljan i sa x protiv njih ako cemo gledati realno na sve aspekte te utakmice. Samo da nam se jos neko teze ne povrijedi.

KUPUJTE SEZONSKE KARTE.
Sa Al-Jaberom još nije situacija najčistija zbog naknada za treniranje,zato još nije potpisao,za Alyssona je drukčije,viza je u završnoj fazi,vjerovatno bi ove sedmice trebalo biti riješeno.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 05 avg 2023, 16:22

Pustiti lešinare do ulaska u sarajevski kanton, i onda ih vratiti !

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 05 avg 2023, 16:50

Bekrić. :salut:
mosa lošmi stićko tit-ula!

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 05 avg 2023, 17:22

1921boy je napisao/la:
05 avg 2023, 16:50
Bekrić. :salut:
:?:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 avg 2023, 17:37

godrina je napisao/la:
05 avg 2023, 07:56
MocMahale444 je napisao/la:
05 avg 2023, 01:39
Kakav pritisak ba ?
Nema jednog posta da je bio napisan koji odaje pritsak na igrace ili da negativno pise.

Imaju podrsku 100% igraci i Basic.

Vecina ne pise lose ni za upravu ali sporo je ovo sve presporo a zazelili se i mi trofeja.

Hocemo i mi titulu, hocemo barem kup.

Kako svi mogu a mi ne a najvise navijaca imamo i simpatizera
;)
Hocemo titulu i kup i imat cemo aBd. Za 2 3 sezone titulu, sto se tice kupa moguce i ovu sezonu sto da ne.
Imamo najvise navijaca i hvala Bogu sad smo svjesni situacije.
Ako neko misli da zna kako vratit 5 mill + plus ulozit jos 3-4 u ekipu za napad na titulu jbg bujrum u klub.
Nasa najveca snaga trenutno je svjesnost situacije. Necemo to kvarit, samo se mozemo nadat da ce igraci koji dodju savrseno se uklopit u Basicev tim.
Znam da nije realno titulu ali barem kup :D

A to hajde ti u klub ako imas 5 miliona, druze ja nemam krvnih zrnaca toliko i ta prica je za vrtica.

Nasa najveca snaga su navijaci.
Nase najvece pojacanje je Basic.

Prodati sve moguce sto mozemo.
Ima Rustem i Turanjanin kako vec za sredine. :kafa:
Alison moze na krilo.

Najjaci smo :tokralju:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 05 avg 2023, 21:36

Kupreški zakon i stečeno znanje, sila masi daje ubrzanje.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Toxin
Kontakt:

Post Postao/la Toxin » 05 avg 2023, 22:24

1921boy je napisao/la:
05 avg 2023, 21:36
Kupreški zakon i stečeno znanje, sila masi daje ubrzanje.
Jesam li ja glup a moguce je ili ti dajes zagonetke ko iz Ridllera

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 05 avg 2023, 22:37

Samo najavljuje utakmicu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Toxin
Kontakt:

Post Postao/la Toxin » 05 avg 2023, 23:00

dubioza144 je napisao/la:
05 avg 2023, 22:37
Samo najavljuje utakmicu
Zaboravio sam na tu parolu, zaostao sam :urnebes:

AlijagaPetkim
Kontakt:

Post Postao/la AlijagaPetkim » 06 avg 2023, 00:37

Ali, čuj podcasteri da rade na zakonu o sportu. E svasta

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 06 avg 2023, 09:29

hocel za borac biti online prodaja karata konacno?
🔵⚪

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.