HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

miško14
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la miško14 » 11 jun 2010, 18:10

Dva nova igrača zasad.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 11 jun 2010, 18:14

miško14 je napisao/la:Dva nova igrača zasad.
Sta sutis de reci koje drugi osim Vladimira Todorovica i vidis da ja zelim samo da saznam sta novo o Zrinjskom a ne da pricam o polotici jer mene boli nesta gdje cete vi igrat a gdje ce Velez igrat samo et malo vise gotivim Velez...
Pozdrav za tebe Misko ako si se naljutio
;) ;) ;)
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 11 jun 2010, 19:06

Stepanovic iz Laktasa.Olimpik ga trazio on vama dosao. :roll:

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 11 jun 2010, 19:15

šta kaže onaj lik, ovdje ga samo zanima prošlost. kako ono vi kažete, bujrum majstore samo se ti sjećaj i sjećaj ko ti brani.
stipu nas da europu igramo šesti put za redom i da sklapamo momčad za sedmi izlazak.

za sada objavljeno samo za nemanju stjepanovića i vladimira todorovića.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 12 jun 2010, 12:48

Sta je ovo komsije???? Moze li ikako Stana Nikolic stici na svoju staru adresu pod BB?? Dobar je ono igrac bio....
Ajd sad uzivajte, a pogotovo oni koje ce veceras na Ivino "vjesanje" :D

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 12 jun 2010, 12:51

carina je napisao/la:Sta je ovo komsije???? Moze li ikako Stana Nikolic stici na svoju staru adresu pod BB?? Dobar je ono igrac bio....
Što se mene tiče volio bih da se vrati. Što se uprave tiče nisam nešto čuo da su pretjerano zainteresirani. Ko će ga znati.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 12 jun 2010, 12:56

miško14 je napisao/la:
carina je napisao/la:Sta je ovo komsije???? Moze li ikako Stana Nikolic stici na svoju staru adresu pod BB?? Dobar je ono igrac bio....
Što se mene tiče volio bih da se vrati. Što se uprave tiče nisam nešto čuo da su pretjerano zainteresirani. Ko će ga znati.
Ma ko ce im znati, dobro kazes. Znam da ste ostali bez tih pozicija gdje Stana igra, pa eto nesto kontam. Ma valjda je Jovic nesto smislio po ovom celopeku..Ali eto najgore je malo vremena, ali bit ce to ok...Sta igra Todorovic i taj drugi?

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 12 jun 2010, 13:05

Stjepanović je igrao u Modriči zadnjeg veznog kad su prvaci bili a Todorović je bek izgleda.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 12 jun 2010, 13:15

Jedan je lijevi bočni (zamjena za odličnog Stojanovića) ,a drugi zadnji vezni,a mi cijelu ovu sezonu nismo imali igrača pravog za to mjesto nego smo isprobali najmanje 5 igrača na toj poziciji koja ni jednom od njih nije bila prirpdna i to se vidjelo na igri.
Kad bi se Staniša vratio i uz jednog dobrog napadača je sam uvjeren da bismo mogli opet jurišati na tituli ili neko od prva tri mjesta. Svi se nadamo njegovom povratku, navodno bi i on volio ali bojim se da su iz uprave zakasnili ili nisu ni ragirali. VIdjet ćemo ovih dana.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 12 jun 2010, 13:22

miško14 je napisao/la:Stjepanović je igrao u Modriči zadnjeg veznog kad su prvaci bili a Todorović je bek izgleda.
Onaj gore nekakav pise da je taj Stjepanovic iz Laktasa. Nebitno. Ma i jest to problem kod nas. Nikakav medij ili nesto slicno ne prati kvalitetno sva desavanja u ligi, i ako bas ne ides po tekmama i ne pratis 100% sva desavanja, veze nemas ko gdje igra i kako igra. Dovoljno je uvaliti malo para da te izreklamiraju u nekom mediju i ispadnes zvijezda, a moze biti, da igrac veze nema. Za ovu dvojicu stvarno nisam cuo, zato iskreno i mislim da ce nesto od njih biti. Vjerovat je Jovicu...Aj zivio 8-)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 12 jun 2010, 13:33

Marin je napisao/la:Jedan je lijevi bočni (zamjena za odličnog Stojanovića) ,a drugi zadnji vezni,a mi cijelu ovu sezonu nismo imali igrača pravog za to mjesto nego smo isprobali najmanje 5 igrača na toj poziciji koja ni jednom od njih nije bila prirpdna i to se vidjelo na igri.
Kad bi se Staniša vratio i uz jednog dobrog napadača je sam uvjeren da bismo mogli opet jurišati na tituli ili neko od prva tri mjesta. Svi se nadamo njegovom povratku, navodno bi i on volio ali bojim se da su iz uprave zakasnili ili nisu ni ragirali. VIdjet ćemo ovih dana.
Ma zadnji vezni nije problem samo kod vas, to je problem u cijelom regionu. Jbg. O napadacima da i ne govorim. I da ga nadje bilo ko, expresno bi otisao vani. A uprave? hmmm...Koja to uprava trenutno zna s koliko ce para raditi i raspolagati...Sta ces ti, kad naprimjer Jelic nabavi lovu zimi i odmah dovede Serdarusica, i ne pita za cijenu....Priveze ga na par godina i papa...
Eto vasa sreca pa nema puno takvih spremnih klubova, a slobodnih igraca, hvala bogu, ima 8-) Nego samo treba zasukati rukave i posloziti te kockice...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 12 jun 2010, 13:35

carina je napisao/la:
Marin je napisao/la:Jedan je lijevi bočni (zamjena za odličnog Stojanovića) ,a drugi zadnji vezni,a mi cijelu ovu sezonu nismo imali igrača pravog za to mjesto nego smo isprobali najmanje 5 igrača na toj poziciji koja ni jednom od njih nije bila prirpdna i to se vidjelo na igri.
Ma zadnji vezni nije problem samo kod vas, to je problem u cijelom regionu. Jbg. O napadacima da i ne govorim. I da ga nadje bilo ko, expresno bi otisao vani. A uprave? hmmm...Koja to uprava trenutno zna s koliko ce para raditi i raspolagati...Sta ces ti, kad naprimjer Jelic nabavi lovu zimi i odmah dovede Serdarusica, i ne pita za cijenu....Priveze ga na par godina i papa...
Eto vasa sreca pa nema puno takvih spremnih klubova, a slobodnih igraca, hvala bogu, ima 8-) Nego samo treba zasukati rukave i posloziti te kockice...
Eeeh da je dosao, nego se nije pojavio niti se javio na prozivki :evil:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 12 jun 2010, 13:36

Stjepanovic je igro u modrici kad su bili prvaci,al je prosle sezone preso u laktase,tako da je sad u zrinjski doso iz laktasa,gledo sam ga nekoliko puta dobar je igrac.....

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 12 jun 2010, 15:48

informacije koje stižu iz kluba govore da će zrinjski i ove godine ići na titulu. sa kojim kadrom još ćemo malo sačekati, ali dosta igrača se nudi pa uprava sa trenerom ovih dana vaga i traži idealan omjer cijene i kvalitete.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 14 jun 2010, 00:44

Nemanja Stjepanović
HSK Zrinjski Mostar

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 14 jun 2010, 02:11

eto i mene da vas pojacam,zovem se Ali ibn talib :lol:

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 14 jun 2010, 09:24

vjeran1987 je napisao/la:eto i mene da vas pojacam,zovem se Ali ibn talib :lol:
Nevalja ti ime,a čuo sam da imaš i dvije lijeve. Pa zato kralju žao mi je, ali potraži svoj angažman negdje drugo. :) :) :)

UMobolnik
Kontakt:

Post Postao/la UMobolnik » 15 jun 2010, 16:16

Marin Aničić potpisao za Metalurg Donjeck

200.000 € i 10% od sljedećeg transfera

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 15 jun 2010, 16:27

jEST 200000EURA njegova cijena na transfermarketu ali Zrinjski uvrh glave je dobio oko 70000eura i ako je dobio toliko nek se slobodno puknu nogom u guzicu jer Marin je talenat ali nista vise od toga jer recimo nije neka klasa za vaseg Sunjica za kojeg hladno mozete uzeti oko 300000eura i sve u svemu dobro ste prosli....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.