Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ona je pokusavala uci milion puta i sad joj je blokiran na 12 h. Dok ne prodje 12 h nista se ne moze ili? Ako moze saljem ti odmah podatke.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
aha...ev ti konkretno dvije grafe pa mozes li po slikama skontat je li ijedna sa agp prikljuckom:JHam je napisao/la:
http://www.p.ik.ba/artikal/6806114/nvid ... ess-256mb/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.p.ik.ba/artikal/7319998/graf ... 2-mb-hdmi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nije ni jedna.
Javi se na piku na profil "Mickey84", momak je iz BL, ja sam od njega uzimao racunar i sigurno nece prevariti, platis kad primis robu, imas garanciju 6mj. ja mislim, e samo sto on prodaje novo, a onda ti se mozda vise isplati uzeti racunar nego novu graficku na taj, jer kazem ti ne vjerujem da ce ti podrzati preko 256mb, al pitaj njega mozda ima kakvu polovnu.
Javi se na piku na profil "Mickey84", momak je iz BL, ja sam od njega uzimao racunar i sigurno nece prevariti, platis kad primis robu, imas garanciju 6mj. ja mislim, e samo sto on prodaje novo, a onda ti se mozda vise isplati uzeti racunar nego novu graficku na taj, jer kazem ti ne vjerujem da ce ti podrzati preko 256mb, al pitaj njega mozda ima kakvu polovnu.
ja msm da je je @PCWorldBL na piku daleko najjeftiniji sto se tice racunara i opreme a isto je lik iz BL, dobije se pismena garancija na 24 mjeseca za PCJHam je napisao/la:Nije ni jedna.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja sam s ovim momokm poslovao i znam da mene nije zeznuo, a za ostale nezz stvarno, a nisam iz BL tako da ne mogu nista govoriti o nekom s kim nisam poslovao. A Mickey mi svaki put izadje u susret, na svako pitanje odgovori, bez obzira da li uzimam nesta od njega ili je neka usporedba u pitanju, kao npr. ove graficke, tako da je momak regularan, ima preko 900 transakcija jbg..i racunar sam poslije prodao za vise para nego sto sam ga platio, tako da vjerujem da nije skupmiki_92 je napisao/la:ja msm da je je @PCWorldBL na piku daleko najjeftiniji sto se tice racunara i opreme a isto je lik iz BL, dobije se pismena garancija na 24 mjeseca za PCJHam je napisao/la:Nije ni jedna.
može li mi neko preporuciti najjednostavniji program za prostim rjecnikom receno "sastavljanje dvije slike u jednu".
nema potpisa
- moustapha
- Kontakt:
macromedia fireworksAdmir_Sa je napisao/la:može li mi neko preporuciti najjednostavniji program za prostim rjecnikom receno "sastavljanje dvije slike u jednu".
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
moze i mi neko postavit link da skinem neki dobar antivirus, samo da nije trial verzija!? Hvala!
http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... s-download" onclick="window.open(this.href);return false;sonik24 je napisao/la:moze i mi neko postavit link da skinem neki dobar antivirus, samo da nije trial verzija!? Hvala!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Probaj ovaj, ja ga korstim. Solidan je..al ovaj je za xp
http://www.filehippo.com/de/download_se ... ntials_xp/" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovde imas ostale, moras gledati koji je free..
http://www.filehippo.com/de/software/antimalware/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.filehippo.com/de/download_se ... ntials_xp/" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovde imas ostale, moras gledati koji je free..
http://www.filehippo.com/de/software/antimalware/" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala braćo, nego sto me zvucnici preznojise,te skopcaj ih vdje, ondje, al nece pa nece, ja restartujem komp, kad hoce 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A kako cu ja na piku naci njega, posto u pretragu mogu pisati artikle, al ne i korisnike ?miki_92 je napisao/la:ja msm da je je @PCWorldBL na piku daleko najjeftiniji sto se tice racunara i opreme a isto je lik iz BL, dobije se pismena garancija na 24 mjeseca za PCJHam je napisao/la:Nije ni jedna.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Re:
imas PPPapastathopoulos je napisao/la:A kako cu ja na piku naci njega, posto u pretragu mogu pisati artikle, al ne i korisnike ?miki_92 je napisao/la:ja msm da je je @PCWorldBL na piku daleko najjeftiniji sto se tice racunara i opreme a isto je lik iz BL, dobije se pismena garancija na 24 mjeseca za PCJHam je napisao/la:Nije ni jedna.
Javi se na piku na profil "Mickey84", momak je iz BL, ja sam od njega uzimao racunar i sigurno nece prevariti, platis kad primis robu, imas garanciju 6mj. ja mislim, e samo sto on prodaje novo, a onda ti se mozda vise isplati uzeti racunar nego novu graficku na taj, jer kazem ti ne vjerujem da ce ti podrzati preko 256mb, al pitaj njega mozda ima kakvu polovnu.pa da vidim sta ima i kod njega
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ima li neko citac memori kartica za telefone, kad hocu nesto da kopiram pise mi disk write protected, kako sad to da ukinem!?
- Amoxicillin
- Kontakt:
pa desni klik na karticu, tj removable disk i ukloni ono "read only"sonik24 je napisao/la:ima li neko citac memori kartica za telefone, kad hocu nesto da kopiram pise mi disk write protected, kako sad to da ukinem!?
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Problemi sa FB, nervira me neopisivo, desava se da su mi odrđeni prijatelji online a ja ih vidim kao offline (nema one zelene tacke pored imena), a kad im se javim isto mi pokazuje da su off (ime sivo) ali ono razgovor je normalan.
Evo nasao sam neko rjesnje, samo ne znam kako doci do ovog.
Raja pomozite, kako ovo da promjenim u sljedecem tekstu:

Da li preferecne na pretrazivacu ili samom FB, koji vrag ne znam vise?!
Evo nasao sam neko rjesnje, samo ne znam kako doci do ovog.
Raja pomozite, kako ovo da promjenim u sljedecem tekstu:
Gdje se nalazi ovo "prefercneces" ?Open the "Preferences->Accounts" section and then click your Facebook account. If it's connected then Disconnect it and then click the "Settings" button. Change the Hostname to: beta.chat.facebook.com
Da li preferecne na pretrazivacu ili samom FB, koji vrag ne znam vise?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
@Neo
Samo da ti javnem da ono ni'e uspjelo.
Samo da ti javnem da ono ni'e uspjelo.
LANET OLSUN!
imam mali problem,skidao sam bs player na komp i ne znam kako pojavilo mi se nešto što se zove "hotspot shield",obrisao sam to iz kompa,ali mi se na vrhu stranice koju otvorim pojavi kao neka reklama za hotspot shield,piše "secured by hotspot shield",kako da to sklonim,ima iksić koji to skloni ali se opet pojavi kad otvorim novu stranicu?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Id na start pa na control panel, pa na unistall/remove program nadji to i deinstall i trebalo bi da radifilip13 je napisao/la:imam mali problem,skidao sam bs player na komp i ne znam kako pojavilo mi se nešto što se zove "hotspot shield",obrisao sam to iz kompa,ali mi se na vrhu stranice koju otvorim pojavi kao neka reklama za hotspot shield,piše "secured by hotspot shield",kako da to sklonim,ima iksić koji to skloni ali se opet pojavi kad otvorim novu stranicu?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.