PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

bavarian_bk
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la bavarian_bk » 04 mar 2011, 22:47

Unforgotten je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Sutra u 10 h ujutro :D Po mogucnosti , uzivo na SportKlub Bosna , Roma - Dortmund , bitka za 1. mjesto 2. lige :lol:
Evo sad sam primio oficijalnu potvrdu iz FIFA-e da će se utakmica odigrati sutra u 10 h ujutro. Svi koji se odluče da ne prate ovaj duel imaće za čim da žale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Upravo dobivamo informaciju iz UEFE da se tekma odgađa do 19 h . Razlog je taj sto avion kojim igraci Rome trebaju da stignu sa Sicilije nemoze poletjeti zbog guste magle . (Unforgoten nemogu dobiti dzojstika do ta doba :( )

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 04 mar 2011, 22:49

bavarian_bk je napisao/la:
Unforgotten je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Sutra u 10 h ujutro :D Po mogucnosti , uzivo na SportKlub Bosna , Roma - Dortmund , bitka za 1. mjesto 2. lige :lol:
Evo sad sam primio oficijalnu potvrdu iz FIFA-e da će se utakmica odigrati sutra u 10 h ujutro. Svi koji se odluče da ne prate ovaj duel imaće za čim da žale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Upravo dobivamo informaciju iz UEFE da se tekma odgađa do 19 h . Razlog je taj sto avion kojim igraci Rome trebaju da stignu sa Sicilije nemoze poletjeti zbog guste magle . (Unforgoten nemogu dobiti dzojstika do ta doba :( )
Nema veze, moji će u to vrijeme vršit pripreme za završnu utakmicu prve faze ove lige. Naravno, i dalje ćete imati direktan prenos samo na kanalima SportKluba Bosna :mrgreen:
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 04 mar 2011, 22:53

nadam se da cu u sljedecoj sezoni dobit' malo jaci tim :D
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 mar 2011, 22:57

Nadam se da će me primiti u sljedeću sezonu .... :D :D :D :D

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 04 mar 2011, 22:58

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nadam se da će me primiti u sljedeću sezonu .... :D :D :D :D
hahahhahha sto si lud :D co'jece samo izadjes usred tekme :lol:
we love United, we do!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 mar 2011, 22:59

DaRtAnJaN je napisao/la:nadam se da cu u sljedecoj sezoni dobit' malo jaci tim :D
A tek ja ne bi vas nigdje bilo Bolton :lol: U stvari bi anderson njega ne bi mogao dobit da igram sa Barcom,a on sa timom G,al to nije bitno :mrgreen:
Sevilla javi se kad možeš da odigramo 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 mar 2011, 23:00

DaRtAnJaN je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nadam se da će me primiti u sljedeću sezonu .... :D :D :D :D
hahahhahha sto si lud :D co'jece samo izadjes usred tekme :lol:
U ligi sam samo jednom izašao tokom tekme .... A drugi put mi je zacrnio ekran na poluvremenu ....

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 04 mar 2011, 23:00

LBJ MVP je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:nadam se da cu u sljedecoj sezoni dobit' malo jaci tim :D
A tek ja ne bi vas nigdje bilo Bolton :lol: U stvari bi anderson njega ne bi mogao dobit da igram sa Barcom,a on sa timom G,al to nije bitno :mrgreen:
budimo realni bolton je jaci od galate duplo barem :D
we love United, we do!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 04 mar 2011, 23:04

kivi,daj pobijedi molim te :D imas od mene 0.50 kf kredita :lol: :lol: Samo igraj ...daj mozel mi neko postaviti tabelu ovdje,los mi je internet pa da ne trazim :lol:

P.S Hebem ti i internet i kablovsku,bolja konekcija u Libiji nego kod njih :lol:
A C A B !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 mar 2011, 23:04

DaRtAnJaN je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Hoćemo u najsmješnije postove ili si bio ozbiljan :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 04 mar 2011, 23:08

Sevilla javi se kad možeš da odigramo 8-)[/quote]
budimo realni bolton je jaci od galate duplo barem :D[/quote]
Hoćemo u najsmješnije postove ili si bio ozbiljan :lol:[/quote]

hajmo igrat'? da vidis ;)
EDIT: skoro svaki engleski premijer ligas na pesu je jaci od bilo kojeg eu kluba ;)
we love United, we do!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 mar 2011, 23:12

DaRtAnJaN je napisao/la:A tek ja ne bi vas nigdje bilo Bolton :lol: U stvari bi anderson njega ne bi mogao dobit da igram sa Barcom,a on sa timom G,al to nije bitno :mrgreen:
budimo realni bolton je jaci od galate duplo barem :D[/quote]

EDIT: skoro svaki engleski premijer ligas na pesu je jaci od bilo kojeg eu kluba ;)[/quote]
Jok ne igra mi se glava me boli
Taj edit nije istina ovi timovi iz ostatka Evrope su prenapucani na PES-u

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 04 mar 2011, 23:13

LBJ MVP je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:A tek ja ne bi vas nigdje bilo Bolton :lol: U stvari bi anderson njega ne bi mogao dobit da igram sa Barcom,a on sa timom G,al to nije bitno :mrgreen:

EDIT: skoro svaki engleski premijer ligas na pesu je jaci od bilo kojeg eu kluba ;)[/quote]
Jok ne igra mi se glava me boli
Taj edit nije istina ovi timovi iz ostatka Evrope su prenapucani na PES-u[/quote]
jbg sad. u mene olympiacos qrcu ne valja. dok npr ima jakih besiktas iz eu il atletico madrid, totenham, iz liga petice.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 mar 2011, 23:16

U Evertonu jedini vrijedni spomena su Howard, Distin i Saha. Ostalo nemoze potrcati kako valja!

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 04 mar 2011, 23:22

Emir_ZENICA je napisao/la:kivi,daj pobijedi molim te :D imas od mene 0.50 kf kredita :lol: :lol: Samo igraj ...daj mozel mi neko postaviti tabelu ovdje,los mi je internet pa da ne trazim :lol:

P.S Hebem ti i internet i kablovsku,bolja konekcija u Libiji nego kod njih :lol:
druze ja cu pokusat pobijedit. znaci ako pobjedim prolazis, a remi odgovara li ti ? :mrgreen: ak ja pobjedim ispadas ti i juventus 0224 jel tako il sam ja nesto pomijesao. nadam se da cu dobiti jer mi je dan sjeban do bola.
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 04 mar 2011, 23:28

neyzikreyzi je napisao/la:Ljudi molim vas pomagajte sve sam uradio sta treba ali mi nece online pes6 nesto mi se pojavi da nisam prijavljen direktno na internet i nesto 5739 i 5730 pomagajte molim vas!!?. :cry:
ako si sredio hosts,probaj iskljucit windows firewall jer je meni to pomoglo..bio mi je ukljucen i pokazivao mi je tu gresku..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 mar 2011, 23:39

kivi je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:kivi,daj pobijedi molim te :D imas od mene 0.50 kf kredita :lol: :lol: Samo igraj ...daj mozel mi neko postaviti tabelu ovdje,los mi je internet pa da ne trazim :lol:

druze ja cu pokusat pobijedit. znaci ako pobjedim prolazis, a remi odgovara li ti ? :mrgreen: ak ja pobjedim ispadas ti i juventus 0224 jel tako il sam ja nesto pomijesao. nadam se da cu dobiti jer mi je dan sjeban do bola.
Ovako ako odigras remi ili pobjedis nas dvojica imamo sansu da idemo dalje (odnosno ja idem 100%, a emir ima još šansu :D). Svašta je moguće, a ako ti izgubiš, ja i emir u međusobnom duelu odlučujemo ko ide dalje (stim da on mora pobjediti Fiorentinu prije toga), meni fali 1 bod za prolazak dalje :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 04 mar 2011, 23:42

prevelik pritisak na mene ne znam hocu li moci to podnijeti. :mrgreen: :mrgreen:
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 mar 2011, 23:44

kivi je napisao/la:prevelik pritisak na mene ne znam hocu li moci to podnijeti. :mrgreen: :mrgreen:
Kad vi igrate, jeste li se dogovorili :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 mar 2011, 23:45

kivi je napisao/la:prevelik pritisak na mene ne znam hocu li moci to podnijeti. :mrgreen: :mrgreen:
Ma uzmi cvaju i podnesi pritisak :lol:

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.