džeko je odigrao jednu dobru utakmicu i dvije loše u kojima je na neki individualni kvalitet i sreću uspio dati gol. ostale ne računam jer nije ništa značajno napravio . kada je edin odigrao super protiv newcastlea , nitko nije rekao da on treba samo davati golove , i pellegrini je rekao da on treba nastaviti tako igrati ali UZ TO davati golove . kao nagradu za dobru partiju , počeo je protiv cardiffa , tu je igrao loše kao i cijela ekipa ali je dao gol koji je više bio individualni kvalitet , te na taj način nekako poboljšao svoju blijedu partiju . i bez obzira na to što je loše igrao , opet je sljedeću utakmicu počeo .emir79 je napisao/la:Balkanizam onaj cisti sto sad pises, ono fol realnost, kad Dzeko odigra briljantno bez gola, natakarite se opet na Dzeku, kako se napadaci mjere po golovima. Zar u slucaju Negreda nisu mjerilo golovi nego kako ce trckarati? To realnost? Negredo je libero ili veznjak, sta li vec?Goalgetter je napisao/la:Treba biti realan i reci da Negredo u ovom momentu bolje igra. Jos + bolje suradjuje sa kepecom, i govoriti kako Negredo apsolutno nije nista postigao za ovo utakmica sto je igrao je neozbiljno. Ukoliko ste gledali zadnje utakmice, uvjerili biste se da Negredo puno vise pruza od Dzeke, i zato zasluzeno igra.
Opcenito vjerujem da je Dzeko bolji od Negreda, ali zato mora posteno zapeti, i mora se vise truditi. Ne znam sto i dalje ima ovoliko problema, ali mora nesto promjenuti u pristupu. Ne vjerujem da mu nije stalo do prve postave, sportas je i sigurno ima svoje ciljeve, ali uvijek ga jos koci nesto. Bolji je, i morat ce to dokazati. Vjerujem jos u Edina, i vjerujem da se u njemu moze probuditi ona zvijer koja je Tottenham rasceputala sa 4 gola, ili onaj Edin sto je cijepao mreze u Wolfsburgu.
Negredo ima samo jedan gol vise od Dzeke, a da ne pricamo ko vise igra, i to je jedino mjerilo, znas ti, znamo svi.
ti govoriš kako se negredo treba mjeriti po golovima .. međutim , ako aguero zabija , i ako aguero dobro surađuje sa njim , a negredo mu dijeli asistencije , zašto stavljati džeku koji usporava svaki napad i ne zna surađivati sa aguerom ? nitko ne bi okriviljivao edina kad bi se on trudio i zalagao na terenu , te da dijeli asistencije agueru , siguran sam da bi igrao . međutim on je sam sebi upropastio situaciju koju je imao na početku sezone.