Pare ce doci na racun danas,eventualno veceras...A bonus za 2-3 danagundul je napisao/la:moze li mi neko reci kad se dobiju pare na racun kad se uplati preko banke??? Uplatio juce evo danas nema ni osnovnog racuna a kamoli bonusa
Pozz
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Pare ce doci na racun danas,eventualno veceras...A bonus za 2-3 danagundul je napisao/la:moze li mi neko reci kad se dobiju pare na racun kad se uplati preko banke??? Uplatio juce evo danas nema ni osnovnog racuna a kamoli bonusa
hvala na informacijiMartinCeceras je napisao/la:Pare ce doci na racun danas,eventualno veceras...A bonus za 2-3 danagundul je napisao/la:moze li mi neko reci kad se dobiju pare na racun kad se uplati preko banke??? Uplatio juce evo danas nema ni osnovnog racuna a kamoli bonusa![]()
Pozz
willy ovu rigu sto si igrao jel mislis da je 1 na osnovu kvalitete ili mislis da bi valensija mogla da igra malo opustenije ili mozda da "pusti" da bi riga prosla...ovo ostalo mi se svidja..Willy je napisao/la:Dokic 1
BiH 3+
Jena 3+
Riga 1
Alba Volan 1
Linz 1
kvota: 17.71
Riga se bori za prolazak dalje, a Valensija je vec prosla, pa, kao sto kazes, mogli bi Spanci igrati opustenije i cuvati se za prvenstvenu utakmicu, a i trebaju putovati s kraja na kraj kontinenta, pa mozda se i to odrazi.pintol_TM87 je napisao/la:willy ovu rigu sto si igrao jel mislis da je 1 na osnovu kvalitete ili mislis da bi valensija mogla da igra malo opustenije ili mozda da "pusti" da bi riga prosla...ovo ostalo mi se svidja..Willy je napisao/la:Dokic 1
BiH 3+
Jena 3+
Riga 1
Alba Volan 1
Linz 1
kvota: 17.71
loldeno_TM87 je napisao/la: Brazil - BiH 1 1.75
moja greškaGiallorossi je napisao/la:loldeno_TM87 je napisao/la: Brazil - BiH 1 1.75![]()
Kod mene u Sloveniji kvota na Brazil 1.35, koja razlika
Kod mene na Brazil juce bilo 1.45 danas manje, a na nashe sminkere 7 kvotadeno_TM87 je napisao/la:moja greškaGiallorossi je napisao/la:loldeno_TM87 je napisao/la: Brazil - BiH 1 1.75![]()
Kod mene u Sloveniji kvota na Brazil 1.35, koja razlikanije 1.75 nego 1.65 u Lutriji BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.