FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam navijac zelje,ali sam cuo nesto da bi stadion na Grbavici mogao dobiti ime Mercedes Arena ??? Jel sve dogovoreno oko tih radova i kako ce izgledati novi stadion,ima li nacrt kako bi mogao izgledati,slike
?

A neki ga nemaju uopste.endem_ je napisao/la:Kako ih nije stid da daju 1500 mjesta navijacima na onu istocnu tribinu koja nema licencu, kakav je ovaj cumez od stadiona, pa bolji ima pola klubova u BIH
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Elektrika
- Kontakt:
Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
Dabogda svi vi koji ste privrženi plavoj boji dobili najgori zloćudni tumor pa pocrkali u najgorim mukama ko kerovi. Zapalili vas dabogda u kafileriji jer samo to i zaslužujete.
GAMAD!
Dabogda svi vi koji ste privrženi plavoj boji dobili najgori zloćudni tumor pa pocrkali u najgorim mukama ko kerovi. Zapalili vas dabogda u kafileriji jer samo to i zaslužujete.
GAMAD!
A samo jedan klub nema stadiona uopste !!!endem_ je napisao/la:Kako ih nije stid da daju 1500 mjesta navijacima na onu istocnu tribinu koja nema licencu, kakav je ovaj cumez od stadiona, pa bolji ima pola klubova u BIH

PONOSNO I HRABRO
@svi pitari
ovo ne da je ofirno i zalosno sa vase strane.
Pa nije niko pao na glavu odmah onako po rodjenju. Sta vi mislite svi su glupi, a vi ste kao pametni.
Ofirno je bolan da ste namjerno isli cijelo vrijeme na to da dodje do ovoga i da onda lijepo vas "gospodin" blekic moze da vam naplati po 3KM heeej po 3KM da gledate na gradskom stadionu utakmicu i jos ce i on da vas pocasti svojim prisustvom na sjeveru.
Koliko sjecam mi kad smo bojkotovali derbi zbog cijena ulaznica i gledali derbi na platnu koje je bilo na sjevernoj tribini ULAZ JE BIO BESPLATAN.
Sad "gospodin" pare u padze i jos nam prijeti nesto, pa dobro je bolan.
Vi ste pametni, mi smo svi ostali glupi i sad fino kulturno odjasite sa nase teme matere vam eto.
ovo ne da je ofirno i zalosno sa vase strane.
Pa nije niko pao na glavu odmah onako po rodjenju. Sta vi mislite svi su glupi, a vi ste kao pametni.
Ofirno je bolan da ste namjerno isli cijelo vrijeme na to da dodje do ovoga i da onda lijepo vas "gospodin" blekic moze da vam naplati po 3KM heeej po 3KM da gledate na gradskom stadionu utakmicu i jos ce i on da vas pocasti svojim prisustvom na sjeveru.
Koliko sjecam mi kad smo bojkotovali derbi zbog cijena ulaznica i gledali derbi na platnu koje je bilo na sjevernoj tribini ULAZ JE BIO BESPLATAN.
Sad "gospodin" pare u padze i jos nam prijeti nesto, pa dobro je bolan.
Vi ste pametni, mi smo svi ostali glupi i sad fino kulturno odjasite sa nase teme matere vam eto.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- themaniaks
- Kontakt:
haha stvarano vama nije lahko majko moja,koji kompleksiElektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Evo starog pacijenta koji sebe zamišlja kako ima 190 cm i 90 kila i kako ima dosije u policiji i kako je ima redovan sexElektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!

Hajmo jedan aplauz podrške za ovaj njegov post, vidite da mangupu nije lako sad.Treba ga razumjeti.
kakav je ovo seljački komentar?Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!

ali nema para,sve se rastalilo....
Posjeti Torabija nek te izlijeci od mentalne bolesti zvane FK Sarajevo.Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
mamaSmurf je napisao/la:Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ne radi kafilerija, zabranjeno ubijati kerove 

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Uskoro koncesija na 100 god. a vi i ako pravili onaj cumez nece bit'vas narednih 35 god. hahahahhaOld tawn je napisao/la:A samo jedan klub nema stadiona uopste !!!endem_ je napisao/la:Kako ih nije stid da daju 1500 mjesta navijacima na onu istocnu tribinu koja nema licencu, kakav je ovaj cumez od stadiona, pa bolji ima pola klubova u BIH
Pazza Inter Amala
-
- Kontakt:
Bolje samo 35, nego zauvjekendem_ je napisao/la:Uskoro koncesija na 100 god. a vi i ako pravili onaj cumez nece bit'vas narednih 35 god. hahahahhaOld tawn je napisao/la:A samo jedan klub nema stadiona uopste !!!endem_ je napisao/la:Kako ih nije stid da daju 1500 mjesta navijacima na onu istocnu tribinu koja nema licencu, kakav je ovaj cumez od stadiona, pa bolji ima pola klubova u BIH

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Dobit cete koncesiju isto tada kada napravite novi stadion
Onaj stadion je u vlasnistvu dobro znamo koga, i apsolutno nijedna lokalna zajednica nije luda da nekome izdaje "zlatnu koku" kada je zarada i profit u pitanju.
Zivite u zabludi mladje komsije.

Onaj stadion je u vlasnistvu dobro znamo koga, i apsolutno nijedna lokalna zajednica nije luda da nekome izdaje "zlatnu koku" kada je zarada i profit u pitanju.
Zivite u zabludi mladje komsije.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Ne seri......vrlo dobro se zna ko ovde vuce konce, i cija je zadnja!!!pile87 je napisao/la:Nije samo uprava, sigurnosni plan je napravio MUP kantona to je jako tesko promjeniti cak i da je nasa uprava i odlucila dugacije.nime_tm87 je napisao/la:bravo UPRAVA, ovako i treba kiticama, prpa im pa ...![]()
![]()
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Koji si ti pacenik,zbog toga sto neces moci gledat mec uzivo,ovako se izrazavas cccc..ja ovo ni najgorem neprijatelju ne bi pozelio .Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ova nasa Grbavica iako je ruzna samo je nasa i nicija drugo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
JE.BEMO TI MI SVI SESTRU I NJENO DJETE U PELENAMA AKO GA IMAElektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!

NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- Elektrika
- Kontakt:
I najgori neprijatelj bi mi dao bolje uslove na tribini nego ovi sa kojim dijelim grad. Siguran sam da bi bolje uslove dobio u Beogradu recimo nego na mnogo ružnom stadionu.harry_90 je napisao/la:Koji si ti pacenik,zbog toga sto neces moci gledat mec uzivo,ovako se izrazavas cccc..ja ovo ni najgorem neprijatelju ne bi pozelio .Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.