FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako neki igrač može napredovat a loče po slozi i ala slozi... Da nisam vidio nebi ni vjerovao. Kako ga nije stid.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Da Handžić nije pokazao ništa, zato je i pušten. Slažem se sa tobom da treba niz stvari da se poklopi da bi se prošlo kao one godine do Kluža, ili Dinama. Uz to sve Evropski klubovi jačaju, i mali i veliki , a naši slabe, na žalost. Neznam ko je tome kriv ali je realna činjenica.
U novi boj ...
Sreca pa ima Olimpic, tu ce Gracic uletjeti
.Keno ce tu odigrati 1-2 sezone,i zavrsiti na zalost karijeru. 

5 miliona duga,tako kaže Dino SelimovićVamos je napisao/la:Sve je pod kontrolom. Stvari se razvijaju i bolje od ocekivanoga.

Baš je pod kontrolom

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
-
- Kontakt:
senci-071 je napisao/la:Sreca pa ima Olimpic, tu ce Gracic uletjeti.Keno ce tu odigrati 1-2 sezone,i zavrsiti na zalost karijeru.
Nema šanse. Olimpicu ne treba. Prošla su ta vremena.
Zadnja izmjena: ivan.balic, dana/u 01 jun 2012, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto uvijek kad se daje neki loš primjer uvijek se spominje Gracić i Olimpic?senci-071 je napisao/la:Sreca pa ima Olimpic, tu ce Gracic uletjeti.Keno ce tu odigrati 1-2 sezone,i zavrsiti na zalost karijeru.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kao sto sam i govorio dok se silnih hadjica i handjica ne rijesimo nema napredka.Ljudi nam samo zauzimaju mjesto u ekipi i troskove nam nabijaju.Kakva ba nasa djeca kad on nema nista sto bi moderni fudbaler imao,jednostavno on nije za fc sarajevo.Momku nek je sa srecom nek sebi nadje klub i dabogda bio standardan u njemu.Jos comora se rijesiti i krenuti sa dovodjenjem "pojacanja".
Samo da pojačanja nebudu u stilu Handžića, otišao Kurta uzjahao Murtaalibi je napisao/la:Kao sto sam i govorio dok se silnih hadjica i handjica ne rijesimo nema napredka.Ljudi nam samo zauzimaju mjesto u ekipi i troskove nam nabijaju.Kakva ba nasa djeca kad on nema nista sto bi moderni fudbaler imao,jednostavno on nije za fc sarajevo.Momku nek je sa srecom nek sebi nadje klub i dabogda bio standardan u njemu.Jos comora se rijesiti i krenuti sa dovodjenjem "pojacanja".

U novi boj ...
priča li se šta oko dolazaka? do sada je priča samo ode ovaj ode onaj.
Da me neko ne bi pogresno shvatio,nemam nista licno protiv "nase" djece ali ako zelimo,a zelimo i ako hocemo a hocemo kao sto svi kazu bolje nasem klubu i iskorak naprijed onda moramo da se rjesavamo nepotrebnih igraca koji po svim pravilima ono sto se kaze NEMOGU nositi nama sveti dres,bez obzira koliko ga taj keno ili bilo ko od nase djece volio.Svima njima zelim iskreno da se usrece u svojoj karijeri,ali dajte molim vas da vise jednom pocnemo ozbiljno da se odnosimo prema imenu i velicini fk sarajeva.Ne treba puno pameti i znanja o fudbalskoj igri pa da vidis dal neko zna i dal taj neko zasluzuje da bude dio naseg tima.Sentimentalnost MORAMO izbaciti iz nasih odnosa kad je u pitanju DOBRO za klub.Ko je god pratio nas klub i igre samo u posljednjih par sezona moze i mora reci da svi ovi igraci koji su "otisli" u posljednje vrijeme ne zasluzuju da nose dres i ne mogu iznijeti teret koji se treba i mora da trazi od igraca fk sarajevo.Nismo mi kao klub u situaciji da neke igrace "slepamo",i ne treba to da radimo.S tom praksom se mora prekinuti i od svakog sljedeceg koji dodje u klub traziti iskljucivo zadate ciljeve koje treba ispunjavati.Profesionalnost ok i na tome insistirati.
Mancini je napisao/la:Zašto uvijek kad se daje neki loš primjer uvijek se spominje Gracić i Olimpic?senci-071 je napisao/la:Sreca pa ima Olimpic, tu ce Gracic uletjeti.Keno ce tu odigrati 1-2 sezone,i zavrsiti na zalost karijeru.
Da odgovorim.
Isti slucaj je imao Pliska,nije imao strpljenja mada je bio veliki talenat kao i Handzic.Raskinuo je ugovor i otiso u Olimpic,i gdje je decko sad ?

Olimpic Sarajevo
E jesi smješan!Čovjek je povrijeđen više od 6 mjeseci a do tada je bio jedan od boljih igrača Olimpica.Najvjerovatnije da će biti spreman na početku priprema.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Neupučen si. Pliska je povrijeđen više od šest mjeseci. Tek se oporavio.senci-071 je napisao/la:Mancini je napisao/la:Zašto uvijek kad se daje neki loš primjer uvijek se spominje Gracić i Olimpic?senci-071 je napisao/la:Sreca pa ima Olimpic, tu ce Gracic uletjeti.Keno ce tu odigrati 1-2 sezone,i zavrsiti na zalost karijeru.
Da odgovorim.
Isti slucaj je imao Pliska,nije imao strpljenja mada je bio veliki talenat kao i Handzic.Raskinuo je ugovor i otiso u Olimpic,i gdje je decko sad ?Hoda po Velesicima i proklinje dan sto je ispao naivan. :oops:Nema ga na mapi,niko ga vise nigdje ne spominje.
-
- Kontakt:
Halilović i dalje igrač Zvijezde

Uprava NK Zvijezda-Gradačac je danas uspješno ugovorila nastavak saradnje sa Emirom Halilovićem. U medijima se posljednjih mjeseci spekulisalo o mogućim novim premijerligaškim destinacijama ovog dvadesedvogodišnjeg veznjaka, međutim Halilović će dres gradačačke Zvijezde nositi i u sezoni 2012/2013.
TOLIKO O HALILU I FK SARAJEVU! LIJEPI SNOVI! POZDRAV IZ GRADACCA!

Uprava NK Zvijezda-Gradačac je danas uspješno ugovorila nastavak saradnje sa Emirom Halilovićem. U medijima se posljednjih mjeseci spekulisalo o mogućim novim premijerligaškim destinacijama ovog dvadesedvogodišnjeg veznjaka, međutim Halilović će dres gradačačke Zvijezde nositi i u sezoni 2012/2013.
E moj prijatelju, nisi ti ocigledno svatio jos da su pitari uvijek bili najaci u jednoj stvari, a to je propaganda. Nema im tu ravnoga!Bosanski zmaj je napisao/la:Halilović i dalje igrač Zvijezde

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
haloooooooooo sta je ovo bolan to mora da je fotomontaza

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja priznajem da smo dobili dva udarca na startu prelaznog roka. Halilović ništa i Karić ništa. Oba bi nam zlata valjala.
ne sikiraj se dovest ce vama jovic polupotrosene igrace kao sto je i nama dovodio.ovo nije provokacija,i mene bas interesuje dali ce nastaviti po svom i dovoditi igrace na svoju ruku i misliti na svoj dzepirh je napisao/la:Ja priznajem da smo dobili dva udarca na startu prelaznog roka. Halilović ništa i Karić ništa. Oba bi nam zlata valjala.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
On vodi klub koji volim i nisam za potrese. Nadam se da će napraviti prave stvari. Imamo naših problema i to je jasno, a žao bi mi bilo da se najbolje prilike propuste u prelaznom roku. Neke su već prošle. Ne mislim da su svi ti igrači za nas, ali samo kažem. Halilović, Karić, Đelmić, Brković, Jakovljevićastra1922 je napisao/la:ne sikiraj se dovest ce vama jovic polupotrosene igrace kao sto je i nama dovodio.ovo nije provokacija,i mene bas interesuje dali ce nastaviti po svom i dovoditi igrace na svoju ruku i misliti na svoj dzepirh je napisao/la:Ja priznajem da smo dobili dva udarca na startu prelaznog roka. Halilović ništa i Karić ništa. Oba bi nam zlata valjala.
A ti postaješ dosadan. Hajd malo na svoju temu i tamo piši o Joviću ( u kojeg si vidim zaljubljen jer svaki tvoj post je o njemu ). Šta tebe boli briga koga će on dovest u Fk. Sarajevo i hočel' uzeti love od toga ?! Jel' navijaš za Fk. Sarajevo, nisi, jel' imaš od toga što će on uzeti love, nemaš. Onda molio bih te da nama ne dosađuješ više na ovoj temi.astra1922 je napisao/la:ne sikiraj se dovest ce vama jovic polupotrosene igrace kao sto je i nama dovodio.ovo nije provokacija,i mene bas interesuje dali ce nastaviti po svom i dovoditi igrace na svoju ruku i misliti na svoj dzepirh je napisao/la:Ja priznajem da smo dobili dva udarca na startu prelaznog roka. Halilović ništa i Karić ništa. Oba bi nam zlata valjala.
Hvala lijepo !!!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž