hahahahahahahaaAvanes je napisao/la:hihihihihihihihihičamac je napisao/la:Sad kad smo im ovo sredili hajmo im još prenos ukinuti i to je to
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- zlaya_tm87
- Kontakt:
@ Gigant
Kakve sad veze imaju belaji sa ovim haj mi molim te malo pojasni jer te ne pratim al' nikako.
Onaj ko je zacrt'o sebi u glavi da ide da se bije on ce to i uraditi. Ne vidim sta je sada drugacije nego inace pa da bude vise belaja i da pada mrtva glava kao sto kazes?
Kakve sad veze imaju belaji sa ovim haj mi molim te malo pojasni jer te ne pratim al' nikako.

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
U prvom dijelu se slazem s tobom, svako iskren bi zelio da Grbavice bude prepuna i obojena i u vase i nase boje.Gigant je napisao/la:Nema potrebe da se vrijedjamo sada, i sa vase i sa nase strane, jer koliko god podrzavali ovaj potez, i vi bi voljeli da bude kao do sada, iako ima pojedinaca koji iz sebi poznatih razloga to ne zele......nego me samo interesuje, kako ce se ti isti odgovorni ljudi postaviti poslije derbija, kada izbiju belaji koji su neminovni, i kome ce na dusu ici sve sto ce poslije doci, a bice sigurno svega, nadam se samo da nece pasti mrtva glava......ali sve je njima na dusu!!!!
A za ovo drugo se ne mogu sloziti. Zasto su neminovni belaji. Zbog takvog razmisljanja i opste atmosfere da su belaji normalni nije ni cudno sto djecurlija upravo to i radi. A upravo zbog toga ce postati sasvim normalni derbiji bez gostujuce publike ili publike uopste.
Zalosno.
ma vidi njanja sto se raspojasale sad bi oni i citav sjever gamad smrdljiva fujfuj slijedeci derbi cete gledati s nebodera da vam bude komotnije.

51%--------49%
čamac je napisao/la:Sad kad smo im ovo sredili hajmo im još prenos ukinuti i to je to

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Evo i ja kontam,o kakvim to on belajima piše.zlaya_tm87 je napisao/la:@ Gigant
Kakve sad veze imaju belaji sa ovim haj mi molim te malo pojasni jer te ne pratim al' nikako.Onaj ko je zacrt'o sebi u glavi da ide da se bije on ce to i uraditi. Ne vidim sta je sada drugacije nego inace pa da bude vise belaja i da pada mrtva glava kao sto kazes?

ali nema para,sve se rastalilo....
Ljudi otvoreno prijete mrtvim glavama i jos onda kao Amaru na dusu, vi ste andjeli jelde. Amar je kriv jelde
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Imaju jer se vec duze vremena planira belaj na sjeveru koji se trebao desiti na derbiju od strane HZ.zlaya_tm87 je napisao/la:@ Gigant
Kakve sad veze imaju belaji sa ovim haj mi molim te malo pojasni jer te ne pratim al' nikako.Onaj ko je zacrt'o sebi u glavi da ide da se bije on ce to i uraditi. Ne vidim sta je sada drugacije nego inace pa da bude vise belaja i da pada mrtva glava kao sto kazes?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
E pitari to je vas problem sto necete doci na tekmu, koji razlozi su ustvari ne znate ni vi sami, ali furate da vam se treba povladjivat.Ako je dosad moglo ovako zasto nebi ni sad moglo, previse ste se digli , kao neka nebeska skupina to samo Blekicu mozete prosipati , a pola vas je samo za koride. Prema tome vasa je stvar stonec ete doci na tekmu ali vise ne peglatje ovaj kriv onaj kriv, sami ste krivi i ko vas j..! Poslije svih desavanja koja ste napravili ili bili ucesnic jos vam trebamo skinuti gace, staviti kartu 2 marke i dati cijeli sjever! Kad budete imali svoj stadion uvodite neke standarde i nekakvu toleranciju a dotad razgulitis! 

Ima, zato sto je sve dovedeno do usijanja, zato sto je seljackom politikom dovedeno do toga da je unistena institucija derbija, sto ce se te frustracije sa obe strane prenijeti na ulicu, a vi koji mislite da nije tako, grdno se varate......pa vidimo sta se sve desava, i da je dovoljna i najmanja iskra da plane, a ovo nije iskra, vec je plamen bacen......zlaya_tm87 je napisao/la:@ Gigant
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Ti ne seri, i ne budi glup....ja samo kazem sta je neminovno jer vidis sta se u zadnje vrijeme desava, a to sto ti govoris, ne da ispadas glup, nego ne mogu da vjerujem do kojih granica idete sa tom propagandom.......pile87 je napisao/la:Imaju jer se vec duze vremena planira belaj na sjeveru koji se trebao desiti na derbiju od strane HZ.zlaya_tm87 je napisao/la:@ Gigant
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
- Elektrika
- Kontakt:
Znamo da se bojite nove zadaće koju bi vam horde postavili na Šugavici.
Znamo da se bojite na vlastitom stadionu gledati kako su vam glasovi nemoćni.
Znamo da se bojite da Šugavicom odjekuje glas Hordi.
Znamo da se bojite HORDI ZLA !
Znamo da se bojite na vlastitom stadionu gledati kako su vam glasovi nemoćni.
Znamo da se bojite da Šugavicom odjekuje glas Hordi.
Znamo da se bojite HORDI ZLA !
- Urban Batalion
- Kontakt:
I eto vam derbi.Preko TV-a za jedne drugi usamljeni na tribinama.

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Suljagic i Zukicnikad_izvini je napisao/la:Meni se čini SuljagićzolaTM je napisao/la:ko se ono ovdje sudario suljic i ...

Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png
Evo koliko smo trazili, evo koliko ste vi htjeli dati, kako vas nije stid!!!!!
Futavci jedni, eto vam, uzivajte, nadam se da nece biti belaja, iskreno se nadam, ali cisto sumnjam.......i svi vi koji se pravite budale i ne kontate, nastavite se i dalje praviti budale.....a ti pile si jad jadni sa onim izjavama, toliko si me iznervirao da ti ne mogu opisati........
Futavci jedni, eto vam, uzivajte, nadam se da nece biti belaja, iskreno se nadam, ali cisto sumnjam.......i svi vi koji se pravite budale i ne kontate, nastavite se i dalje praviti budale.....a ti pile si jad jadni sa onim izjavama, toliko si me iznervirao da ti ne mogu opisati........
Zbog pokušaja uprave FK Sarajevo da izvuče finansijsku dobit, naplaćivanjem gledanja fudbalske utakmice izmedju FK Željezničar i FK Sarajevo na LED ekranu na sjevernoj tribini stadiona Koševo, uprava FK Željezničar je prinudjena da zabrani TV prijenos već spomenute nogometne utakmice.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
@ pitari
a zasto ste bas toliko zapeli za sjever meni to nije jasno? ko vam je branio da se fino ko hadzije rasirite na istoku? koliko mogu da primjetim nije frka oko broja karata nego samo oko prostora na sjeveru, jel tako?
a zasto ste bas toliko zapeli za sjever meni to nije jasno? ko vam je branio da se fino ko hadzije rasirite na istoku? koliko mogu da primjetim nije frka oko broja karata nego samo oko prostora na sjeveru, jel tako?
Zadnja izmjena: zlaya_tm87, dana/u 22 okt 2010, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Sta da ti kazem osim da sam se nasekiro necu moci zaspati, hoces li mi ikada moci oprostiti?Gigant je napisao/la:http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
hihihihihi
ako je ono bio majstorski potez "gospodina" blekica ovo je velemajstorski potez hehehe
Seherzadu ce vam pustiti nema dalje.
ako je ono bio majstorski potez "gospodina" blekica ovo je velemajstorski potez hehehe
Seherzadu ce vam pustiti nema dalje.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Cwirek, kolezeljovac, MrkiMedo, MukiBek, Paromlinac i 57 gostiju.