Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
a nemre's ba volk'o piva popit jos plus neki gay koktel...al bas
aj cao odo spavarz
aj cao odo spavarz
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Nema niko ko tako počinje u jaskovim prijateljimaLimuntos je napisao/la:e jbg, pregledaj onda jaskove frendove, naces ga sigurnoLBJ MVP je napisao/la:Još da ti mogu gledat prijatelje zaštitio ko da si neki bitan likLimuntos je napisao/la:zomby, ev ime: me.... ha....
pretrazi mi prijatelje na fb, i onaj derpe sto mu pocinje ime ovako navedeno, taj je pendjeras sigurno
ja sam konto stavit kompletno ime i prezime, al cenzurisano, jbg![]()
![]()
bitan, bitan
![]()
![]()
@gunner nisi derpe, imas dokaze za to![]()
slike
![]()
svaka druga slika sa malom
![]()
al oni se volu, to je danas normalno u ove omladine
![]()
polako, docete vi u moje godine, ne znate vi kako se tad asikovalo u moj vakat
![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Mora se nekako dobijatiLimuntos je napisao/la: kazu da i supalj zub hoce zabolit![]()
![]()
![]()
a jbg jarane, ti bi da se kladis i da dobijas
dobio si jednom, sad pauziraj koju godinu do sljedece nafake
![]()
![]()
![]()
![]()
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Moj sinko, ljubav je toLimuntos je napisao/la: @gunner nisi derpe, imas dokaze za to![]()
slike
![]()
svaka druga slika sa malom
![]()
al oni se volu, to je danas normalno u ove omladine
![]()
polako, docete vi u moje godine, ne znate vi kako se tad asikovalo u moj vakat
![]()
![]()
![]()
E moj Ćema dok ja dođem u tvoje godine ti češ i umrijet
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
a hadzija ebote, pa imas li ti ikog sa foruma u rajiNema niko ko tako počinje u jaskovim prijateljima
@emir najbolje ti je da igras onu šćenad
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Bogam' kao da im je neko dojavio, svi se razbježali ima par minuta, samo ja jadnik ostao. Uvjek na poštena čo'ekaMinistaR je napisao/la:evo racije
GunnerS je napisao/la:Bogam' kao da im je neko dojavio, svi se razbježali ima par minuta, samo ja jadnik ostao. Uvjek na poštena čo'ekaMinistaR je napisao/la:evo racije
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma kakva scenad to nikad nisam volio.Ne znam to nikako,neko za to ima smisla,osjecaj jbg ja nemamLimuntos je napisao/la:
@emir najbolje ti je da igras onu šćenad![]()
ja ne znam kako onde neko moze dobit..pa da se jedan ker trka, i da odigram na njeg, po belaju, nebi izasao iz onog kaveza
![]()
![]()
![]()
nista lave, uhvati se ti posla kakvog
![]()
bar znas da si posteno zaradio tu lovu, a ne da uzimas pare od kakvog guzonje iz kladionice, okoja ti je
![]()
![]()
![]()
Volim te Celik ! ! !
Evo Ministar, ovog malog ban. Nije više mali, posto je opasan hebač 
ma kerovi se igraju samo onda kad ti pare dojade pa ne znas dje bi ih potrosio, jer nema hljeba od togEmir ZENICA je napisao/la:Ma kakva scenad to nikad nisam volio.Ne znam to nikako,neko za to ima smisla,osjecaj jbg ja nemamLimuntos je napisao/la:
@emir najbolje ti je da igras onu šćenad![]()
ja ne znam kako onde neko moze dobit..pa da se jedan ker trka, i da odigram na njeg, po belaju, nebi izasao iz onog kaveza
![]()
![]()
![]()
nista lave, uhvati se ti posla kakvog
![]()
bar znas da si posteno zaradio tu lovu, a ne da uzimas pare od kakvog guzonje iz kladionice, okoja ti je
![]()
![]()
![]()
Bingo me nece tako da ostaje samo kladionica
Ma kakvog posla,nema se
Pa ja postena lova
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
čuj o meni se pričaLBJ MVP je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Bogam' kao da im je neko dojavio, svi se razbježali ima par minuta, samo ja jadnik ostao. Uvjek na poštena čo'ekaMinistaR je napisao/la:evo racijeFkt istina,a ja baš sad s nekim o ministru pričam kad mi o vuku,a vuk na vrata
garant nešto kriminalno, čim sam ja dio razgovora.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Hajd, lahku nooć, vrijeme spit
Vozdra mala raja do idućeg tipkanja.
nemas rasta ic spavat, svakako moras u 3 pomaknut satGunnerS je napisao/la:Hajd, lahku nooć, vrijeme spitVozdra mala raja do idućeg tipkanja.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa to,al jbg ima nekih koji scenad povazdan ganjaju jbtLimuntos je napisao/la: ma kerovi se igraju samo onda kad ti pare dojade pa ne znas dje bi ih potrosio, jer nema hljeba od togmene nece kerovi, kladionica pogotovo, al bingo tu i tamo
![]()
neki dan citavih 7 KM dobio
![]()
![]()
a prvi put kad sam odigrao bingo, petobanka leze u dzep
![]()
a u vezi posla, to sam se salio
![]()
jer bolje dzaba lezat, neg dzaba radit
![]()
![]()
![]()
![]()
Volim te Celik ! ! !
Ma fin razgovor bioMinistaR je napisao/la:
čuj o meni se priča![]()
garant nešto kriminalno, čim sam ja dio razgovora.
na pocetku trke, ja mislim da onaj neki zec proleti pa oni krenu se trkat, i ja mislim da je se jednom ovde desilo da je neki lik odigrao, nek bude 3, i svi kerovi trce normalno po stazi, samo ova njegova trojka ode za onim zecom eboteEmir ZENICA je napisao/la:Pa to,al jbg ima nekih koji scenad povazdan ganjaju jbtLimuntos je napisao/la: ma kerovi se igraju samo onda kad ti pare dojade pa ne znas dje bi ih potrosio, jer nema hljeba od togmene nece kerovi, kladionica pogotovo, al bingo tu i tamo
![]()
neki dan citavih 7 KM dobio
![]()
![]()
a prvi put kad sam odigrao bingo, petobanka leze u dzep
![]()
a u vezi posla, to sam se salio
![]()
jer bolje dzaba lezat, neg dzaba radit
![]()
![]()
![]()
![]()
Scenad samo jednom odigrao i to 4 pobjeda,svi izasli iz kaveza samo mi 4 nema,zaglavila se
![]()
Bingo me nece nikad samo znam da svima govorim 1,8,18,28,38 i 48
hahahahah al nikad ne uplatim
Naravno da je bolje lezat
3 sata
ebote, ostao sam posljednji mohikanac na forumu
idem, dok me nije ko vidio

Ne brini se nisi,ali idem i jaLimuntos je napisao/la:3 sataebote, ostao sam posljednji mohikanac na forumu
![]()
![]()
idem, dok me nije ko vidio
![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I ja
Samo što se ne mogu uključiti u vaš razgovor tek tako, ne valja upadati u riječ
Samo što se ne mogu uključiti u vaš razgovor tek tako, ne valja upadati u riječ
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★