Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Dzeko i perfektno primanje lopte 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@mirzatele
Jelde ubi drop shotovima?
Proradit ce Dzeko, kad tad. Ako treba safatat Pellegrinija i reci mu da Dzeko mora igrat
Proradit ce Dzeko, kad tad. Ako treba safatat Pellegrinija i reci mu da Dzeko mora igrat
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
hahaahaha...ubi brateUnofficialpage je napisao/la:@mirzatele
Povlacim se iz ove diskusije, ne pada mi na pamet da glumim Sizifa.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
haahh kazem ja da ubimirzatele je napisao/la:hahaahaha...ubi brateUnofficialpage je napisao/la:@mirzatele
Proradit ce Dzeko, kad tad. Ako treba safatat Pellegrinija i reci mu da Dzeko mora igratebo li te drop shot
@Mozambik
Je li to onaj iZavidovica?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A to sto se prica da je Dzeko dobro igrao za reprezentaciju, to mozete pricati nekome ko nije gledao te utakmice. Jedina dobra utakmica mu je protiv Grcke u Zenici, skidam kapu. Bio sam u Atini, Rigi i u Slovackoj. Mislim da sam kompetentan da mogu reci pravu istinu. Protiv Grcke u Atini je bio najgori na terenu. Preslika onoga sto cijelo vrijeme igra u Cityu. Citavo se vrijeme samo beskorisno vukao po terenu. Ko god da je bio na toj utakmici moze vam potvrditi ovo. Protiv Slovacke u obje utakmice katastrofalan. Znaci od cetri prave utakmice, dobar u jednoj, katastrofalan u tri. Ostale utakmice, ako su vam to neko mjerilo, onda nemamo o cemu pricati. Ok, znam da ce sada pojedini o broju golova. Ali hajmo ovako. Proguglajte ko je bio najbolji strijela kvalifikacija za EP 2008. Nikad niste ni culi za tog igraca. Kvalifikacije definitivno nisu mjerilo kvaliteta igraca, bar ne kao sto su lige i liga prvaka. Pa jesan Misimovic koji je postao poluprofesionalan igrac je i danas medju najboljim igracima kvalifikaciia. Litmanen je razvaljivap za Finsku do prije dvije godine. Dzeko je i danas nezamjenjiv kod nas, naravno, ali nije vise igrac za ekipu koja misli boriti se za trofeje u najacim ligama.
Logicnije je objašnjenje da Dzeko ne igra zbog Negredovog lobija kojeg ima kod Pelegrinija i da se u timu forsiraju oni koji znaju španski jezik jelde?Yucca je napisao/la:Toliko gluposti napisaste o Dzeki u ovi par stranica da je to nevjerovatno Virtu4l @ i ekipa dominiraju![]()
![]()
Mnogo ste smijesni pricom da Dzeko ne igra zato sto se ne zalaze vecu glupost nisam odavno cuo cuj ne zalaze se zato sijedi na klupi![]()
ali od Virtu4l @ i ekipe nisam nista pametnije ni ocekivao
![]()
opet tipisac je napisao/la:A to sto se prica da je Dzeko dobro igrao za reprezentaciju, to mozete pricati nekome ko nije gledao te utakmice. Jedina dobra utakmica mu je protiv Grcke u Zenici, skidam kapu. Bio sam u Atini, Rigi i u Slovackoj. Mislim da sam kompetentan da mogu reci pravu istinu. Protiv Grcke u Atini je bio najgori na terenu. Preslika onoga sto cijelo vrijeme igra u Cityu. Citavo se vrijeme samo beskorisno vukao po terenu. Ko god da je bio na toj utakmici moze vam potvrditi ovo. Protiv Slovacke u obje utakmice katastrofalan. Znaci od cetri prave utakmice, dobar u jednoj, katastrofalan u tri. Ostale utakmice, ako su vam to neko mjerilo, onda nemamo o cemu pricati. Ok, znam da ce sada pojedini o broju golova. Ali hajmo ovako. Proguglajte ko je bio najbolji strijela kvalifikacija za EP 2008. Nikad niste ni culi za tog igraca. Kvalifikacije definitivno nisu mjerilo kvaliteta igraca, bar ne kao sto su lige i liga prvaka. Pa jesan Misimovic koji je postao poluprofesionalan igrac je i danas medju najboljim igracima kvalifikaciia. Litmanen je razvaljivap za Finsku do prije dvije godine. Dzeko je i danas nezamjenjiv kod nas, naravno, ali nije vise igrac za ekipu koja misli boriti se za trofeje u najacim ligama.
u svakom zitu ima kukolja al sto u nasem a jojjjjjjjjjj nego da podsjetim..BRAZIL-EDIN-BRAZIL ...hoce li docekat dusmani juni 2014

Demantuj me.
Idem i ja u Brazi pa sta?
Ti si veci patriot od mene zato sto ces slijepo govoriti da je on najbolji i kad to nije?
Jadni mi ako nam je ljubav prema Edinu dokaz patriotizma.
Zaista me zanima ima li iko vise od 16 godina ko tvrdi ovakve stvari.
Pa je li vi u opste pratite fudbal ili samo slijepo slijedite lik i dijelo Edina Dzeke?
Ti si veci patriot od mene zato sto ces slijepo govoriti da je on najbolji i kad to nije?
Pa je li vi u opste pratite fudbal ili samo slijepo slijedite lik i dijelo Edina Dzeke?
oooooooooEdin Dzekoooooooo..idol nacije.........ima ona "nemoze nam niko nista jaci smo od sudbine , nek nas mrze oni sto nas nevole"pisac je napisao/la:Demantuj me.
Begovic je trenutno idol nacije. Zvanicno. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Avdija-Brazil-Avdija
Vrsajevic natavno.
Ne kontam sta li si ti zelio reci sa Edin - Brazil?
Jedan od nasa 23 igraca tamo, pa?
Eto, neka bude. Mi smo dusmani sto nismo coravi pa vidimo da je Edin nije Bogom dat i da drugi ljudi su bolji od njega.
Zaista, sram nas bilo. Kako smijemo tako sto izjaviti.
Palegrini, ko ti dade diplomu?
Vrsajevic natavno.
Eto, neka bude. Mi smo dusmani sto nismo coravi pa vidimo da je Edin nije Bogom dat i da drugi ljudi su bolji od njega.
Bivsi, molim te reci koliko godina imas?
Ako imas bise od 14, zaista te zalim. Blago tebi, ali kuku tvojim roditeljima.
U ostalom ne znam ni sto se zamaram oko ovih "dijasporskih" stvari. Vjerujem da nasa inteligentna dijaspora navise i pise ovdje.
Derbi za dva dana a ja se zajebajem oko gluposti
Ako imas bise od 14, zaista te zalim. Blago tebi, ali kuku tvojim roditeljima.
U ostalom ne znam ni sto se zamaram oko ovih "dijasporskih" stvari. Vjerujem da nasa inteligentna dijaspora navise i pise ovdje.
Derbi za dva dana a ja se zajebajem oko gluposti
Ja mislim da bi ti trebo malo odmorit od foruma...nije to za tebe...cuvaj srce...MI VOLIMO EDINA DA NE URADI NISTA VISE DO KRAJA KARIJERE ..KONTAS..MA opet nije bitno jel takvi kontaju ....edine ponosu nas...pisac je napisao/la:Avdija-Brazil-Avdija
Vrsajevic natavno.
Dzeko-Pjanic- Spahic-Ibisevic-Begovic-Hajrovic...redosljed idola nasihCartman je napisao/la:Begovic je trenutno idol nacije. Zvanicno.
Ova tema je sad zvanicno bolja od one na blumunu.
samo tamo je tema rupa HartAzRimiRzA je napisao/la:Ova tema je sad zvanicno bolja od one na blumunu.
Pelegrini, Manchini, Tevez i Aguero, Baloteli, Silva, Negredo i Navas, losa krila, svi sebicni, niko nece Edinu da da lotpu na pet metara da on zabije gol.
A nase lijepi Edin je najbolji. Nema veze sto ostatak svijeta misli drugacije. Ipak je Edin jedini zasluzan sto smo na SP otisli, a zasluzan je i sto smo se odbranili u ratu. Zasluzan je i sto nasa dijaspora pravi teferice gdje god da dodje. Kud ces vise?
Zato brotooo znaj, ja sam bosnjak, jezik mi je njemacki, vjera mi je Edin Dzekooooo.
A nase lijepi Edin je najbolji. Nema veze sto ostatak svijeta misli drugacije. Ipak je Edin jedini zasluzan sto smo na SP otisli, a zasluzan je i sto smo se odbranili u ratu. Zasluzan je i sto nasa dijaspora pravi teferice gdje god da dodje. Kud ces vise?
Zato brotooo znaj, ja sam bosnjak, jezik mi je njemacki, vjera mi je Edin Dzekooooo.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Da je Dzeko jedini balkanac u Citiju otisao bi on davno iz Manchestera ali ovako je lakse trpiti neke stvari i primati masnu platu kad je uz tebe drustvo,on sigurno nebi sam mogao podnjeti ovakav odnos trenera prema njemu i sikaniranje...Mislim da je vrijeme da promjeni sredinu i da se vrati u staru formu,sigurno bi mu promjena godila i dobio bi motiv i zelju da ponovo bude jedan od najboljih napadaca u Europi...Ako ostane u Manchesteru jos jednu sezonu bojim se da ce totalno izgubiti volju za igru i treniranje i da ce totalno propasti....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi