Bas nas diraju komentari likova porijeklom iz Raske.ROMA78 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:09Jedan grad a toliko različiti u svemu, komunikaciji, mentalitetu, kulturi...nevjerovatno. Sretno Mostarci u Evropi, volio bih zaista grupe da izborite, zaslužili ste to, a u prvenstvu da budete uvijek drugi, odmah iza nas
![]()
A ova zvijezda padalica iz ruralnih dijelova Mostara nek bude zadovoljna što se uopšte takmiči na ovom nivou, znamo dobro gdje im je mjesto!
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E čuj iz Raske 

ma šta ste se upalili, samo sam iskren jbt 
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
još malo pa opet niz miljacku, samo ovaj put za sva vremena
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Kockoglavi
- Kontakt:
01.08 ja rekoh Diglisic otpao. A ovo saopstenje nigdje veze. Povjerljivo sve pa ne smiju javnosti nista iznositi. Hahaha
Hajde željkice kučkice smrdljiva umri višeeeeeee 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nikad nisi krio da ti je draga plava boja. Da si skretnicar u dusi.nokee je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:41E svakakvih nas ima na sve strane. O kakvim ti kasabama pises? O kakvim zatvaranjima klubova.Antikloc je napisao/la: ↑09 avg 2022, 18:32Novo Sarajevo nije dobra lokacija.Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 09:32
Oni imaju tu zemlju, odnosno pomocni i glavni stadion na dobroj lokaciji tako da nije bas da se ne bi mogla izvuci korist.
Sto se tice ostalih koji nisu dobili stadione tesko da se moze nekom investitoru vratiti ulozeno. Mozda u najboljem slucaju da bude na pozitivnoj nuli
Novo Sarajevo je vukojebina i kasaba. Tamo samo mrtva fukara zivi. U naseljima blizu te lokacije 60-70 % objekata je zatvoreno. Mada su kirije daleko nize nego u Sarajevu.
Kralju tebi treba zabraniti priatup internetu!
Kako se ono blokiraju ovakvi botovi?
Budi hrabar,izadji iz ormara i glasno vikni : Volim zeljA

Objekti ,kao radnje,kao poslovni prostori,vecinom su zatvoreni u NS i propadaju. Zatvorene su i pojedine radnje na stadionu zeljeznicara a sprat koji su isto trebali biti poslovni prostori ,nisu nikad ni zazivili. NS je po svim pokazateljima najsiromasnija sarajevska opstina. Opstina sa najvecim brojem penzionera,sa najmanjim budzetskim prihodima. Crna rupa Sarajeva. Znam,vi zeljeznicari u svojoj mitomaniji ,se predstavljate kao Las Vegas ali dovoljno je proci nakratko autom i vidjeti sav ,jad i bijedu u NS.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Eno ih tamo sad o poreznoj upravi hovore kako ce im u decembru pokucati na vrata. Veze oni nemaju haha al se provaljuju
-
- Kontakt:
Samo da i mi ne krenemo njihovim putem
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Željezničar će uskoro objaviti da je posao sa gospodinom Diglišićem zaključen i da kreće nova era najtrofejnijeg kluba u državi.Ostalo je da se riješe poslovi pravne prirode koji će malo više potrajati od predviđenog jer ovo je ipak Bosna gdje je sve komplikovano.Čovjek koji je težak 300 mil dolara sigurno ne bi uopšte ulazio u ovu priču da ne misli ozbiljno.
Željo će dobiti čovjeka koji je financijski najmoćniji u regionu samim tim nebo je granica.Uz prave ljude klub može ići samo naprijed.Sa ogromnom infrastrukturom i armijom navijača (najviše u BiH a i šire) mogućnosti su velike.
Znam da ovo dugo traje ali nije lahko završiti ovako veliki posao brzo kao nekim klubovima koji od imovine imaju garsonjeru u Titovoj.
Željo će dobiti čovjeka koji je financijski najmoćniji u regionu samim tim nebo je granica.Uz prave ljude klub može ići samo naprijed.Sa ogromnom infrastrukturom i armijom navijača (najviše u BiH a i šire) mogućnosti su velike.
Znam da ovo dugo traje ali nije lahko završiti ovako veliki posao brzo kao nekim klubovima koji od imovine imaju garsonjeru u Titovoj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pazi naslovnice sajta
Admine/novinari, vratite se Dilettama svega vam. Kad pomislis da nema dna, onda jos vece rupa.

Admine/novinari, vratite se Dilettama svega vam. Kad pomislis da nema dna, onda jos vece rupa.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 09 avg 2022, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Saurman je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:05Željezničar će uskoro objaviti da je posao sa gospodinom Diglišićem zaključen i da kreće nova era najtrofejnijeg kluba u državi.Ostalo je da se riješe poslovi pravne prirode koji će malo više potrajati od predviđenog jer ovo je ipak Bosna gdje je sve komplikovano.Čovjek koji je težak 300 mil dolara sigurno ne bi uopšte ulazio u ovu priču da ne misli ozbiljno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Također, najveći stadion u evropi Ljuba Aličić će biti od marmelade, a tribine od čokolade. Najbrojnijim navijačima na planeti, popularnim manijacima će biti uručena jednokratna pomoć u iznosu od $2500, a klub je u pregovorima sa Forlanom, Berbatovom i Anelkom.Saurman je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:05Željezničar će uskoro objaviti da je posao sa gospodinom Diglišićem zaključen i da kreće nova era najtrofejnijeg kluba u državi.Ostalo je da se riješe poslovi pravne prirode koji će malo više potrajati od predviđenog jer ovo je ipak Bosna gdje je sve komplikovano.Čovjek koji je težak 300 mil dolara sigurno ne bi uopšte ulazio u ovu priču da ne misli ozbiljno.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 09 avg 2022, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Saurman je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:05Željezničar će uskoro objaviti da je posao sa gospodinom Diglišićem zaključen i da kreće nova era najtrofejnijeg kluba u državi.Ostalo je da se riješe poslovi pravne prirode koji će malo više potrajati od predviđenog jer ovo je ipak Bosna gdje je sve komplikovano.Čovjek koji je težak 300 mil dolara sigurno ne bi uopšte ulazio u ovu priču da ne misli ozbiljno.
Tako je on ulazio i u kk Bosnu, pa ce te i vi vjerovatno dozivjeti "novu eru" poput bivseg prvaka Evrope u kosarci
Blago vama kad vam idu bolji dani.Saurman je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:05Željezničar će uskoro objaviti da je posao sa gospodinom Diglišićem zaključen i da kreće nova era najtrofejnijeg kluba u državi.Ostalo je da se riješe poslovi pravne prirode koji će malo više potrajati od predviđenog jer ovo je ipak Bosna gdje je sve komplikovano.Čovjek koji je težak 300 mil dolara sigurno ne bi uopšte ulazio u ovu priču da ne misli ozbiljno.
Haj bar ce biti zestoka borba za ta mjesta, koja vode u Evropu.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Postoji li tema na kojoj se nisi obrukao svojim smiješnim komentarima?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Neka ga, ovako je zanimljivije, barem pola ih povjeruje.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:20Postoji li tema na kojoj se nisi obrukao svojim smiješnim komentarima?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Bordo10, Uvijeknapravojstrani, VivaLaLiberta i 14 gostiju.