Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Što sad to ne radi? 
Ma procitan je ko tika-taka...anonymousHD je napisao/la:Što sad to ne radi?
Mi nikada odustati necemo...
Najbolji svih vremena.10.Skoro je napisao/la:[youtube][/youtube]JohnLennon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kako Varane jede Midzu u zadnje vrijeme.
Oni njega pojedinacno on njih sve odjednom![]()
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- Nail for Real
- Kontakt:
Pristani, to ti je one in a lifetime opportunity!Cautinho je napisao/la:Nisam trazio,samo dobio ponudu u inbox.Samo trebam reci da pristajem.Ili ne.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
A ima i onaj kad ronaldo prosavlja klizeci na koljenima. I ti maloumnice prvo proci fudbalska pravila pa se upustaj u rasprave na sportskom forumu.madridist je napisao/la:Ovaj gore titin praunuk il koji već qrac,
taj gol je gnom postigao par minuta nakon što je stark isključio Pepea zbog nevjerovatne glume tetoviranog magarca dani alvesa...
Mi nikada odustati necemo...
Fudbalska pravila o simuliranju su jasna.Nikad nije postojala grupa sklona simuliranju i glumi kakva je ova sadašnja som i serem generacija i u vezi toga se cijeli svijet slaže.Magarac alves je samo mali kotačić u tome sranjju.10.Skoro je napisao/la:A ima i onaj kad ronaldo prosavlja klizeci na koljenima. I ti maloumnice prvo proci fudbalska pravila pa se upustaj u rasprave na sportskom forumu.madridist je napisao/la:Ovaj gore titin praunuk il koji već qrac,
taj gol je gnom postigao par minuta nakon što je stark isključio Pepea zbog nevjerovatne glume tetoviranog magarca dani alvesa...
Inače većina sudija je skontala taj fol sa 11 oniskih kretena koji i na najmanji kontakt padaju mrtvi tako da ....
Ovo maloumnik
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Da li real osvaja ligu sampiona? Protiv mancestera im sudija pomaze, crveni karton za start za koji sudije poslije toga jedva zuti karton pokazu. Poslije toga dobijaju najlakseg moguceg protivnika Galatasaraj, kojem u madridu ne dosudjuju penal, a u uzvratu ronaldo daje gol iz ofsajda ( doduse jaci su, bez dileme). Na sljedecem izvlacenju, opet najlaksi protivnik, Dortmund. Da li su to sve neki predznaci, vidjecemo uskoro, ali kad se sve sagleda, zanimljivo je, nema sta.
- Nail for Real
- Kontakt:
A dje su masoni?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
sve ide u korist madridskog giganta. yebiga, tako ti je to. Kad si mali amaterski klub iz engleske niko ti ne pomaže van zemlje, tako je to svugdje.Eignore je napisao/la:Da li real osvaja ligu sampiona? Protiv mancestera im sudija pomaze, crveni karton za start za koji sudije poslije toga jedva zuti karton pokazu. Poslije toga dobijaju najlakseg moguceg protivnika Galatasaraj, kojem u madridu ne dosudjuju penal, a u uzvratu ronaldo daje gol iz ofsajda ( doduse jaci su, bez dileme). Na sljedecem izvlacenju, opet najlaksi protivnik, Dortmund. Da li su to sve neki predznaci, vidjecemo uskoro, ali kad se sve sagleda, zanimljivo je, nema sta.
naprijed rejal
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Tješi se...Posto vise puta ponovljena laž postaje istina malo cemo prkositi tome.Sveti je napisao/la:Eignore je napisao/la:Protiv mancestera im sudija pomaze, crveni karton za start za koji sudije poslije toga jedva zuti karton pokazu.
" onclick="window.open(this.href);return false; (crveni za Rafaela i penal za Real Madrid)
" onclick="window.open(this.href);return false; ( Offside )
Pa onda nepostojeci korner kod Wellbeckovog gola.
- Recimo da je Nanijev karton nije bio za crvenog i crveni za Varanea u Madridu opet je RMD vise ostecen.Ako sam nesto propustio ispravite me.Molim bez luzerskih citiranja i glupih troll fora.
Vidio sam ja tog Varana protiv Galate,Drogba ga otrese ko slinuJohnLennon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!
Niko nije ni poredio Cristiana Ronalda sa Varaneom.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
čru.madridist je napisao/la:Niko nije ni poredio Cristiana Ronalda sa Varaneom.
naprijed rejal
Bože sačuvaj..Sveti je napisao/la:sve ide u korist madridskog giganta. yebiga, tako ti je to. Kad si mali amaterski klub iz engleske niko ti ne pomaže van zemlje, tako je to svugdje.Eignore je napisao/la:Da li real osvaja ligu sampiona? Protiv mancestera im sudija pomaze, crveni karton za start za koji sudije poslije toga jedva zuti karton pokazu. Poslije toga dobijaju najlakseg moguceg protivnika Galatasaraj, kojem u madridu ne dosudjuju penal, a u uzvratu ronaldo daje gol iz ofsajda ( doduse jaci su, bez dileme). Na sljedecem izvlacenju, opet najlaksi protivnik, Dortmund. Da li su to sve neki predznaci, vidjecemo uskoro, ali kad se sve sagleda, zanimljivo je, nema sta.
Nego,očekujem da Real bolje odigra nego u grupi,ali i dalje mislim da Dortmund ima velike šanse protiv Reala,ako budu igrali kako znaju,a ne kao protiv Malage,gdje im je trebalo 6 zicera da bi zabili jedan gol.
Ma prolazimo BvB sigurno. Previše je uloženo u ovaj tim da bi sada ispali od tamo nekog kluba. Imaju oni tamo nekoliko igrača koji odskaču, ali ništa zabrinjavajuce. Pa pogledajte ove veličine koje igraju u Realu a pogledajte ovaj klub iz Dotrmunda. Ne ide mi nikako u glavu kako bi mogli ispasti od njih. A još revanš igramo kod kuće, pa smrvit ćemo ih. Idemo dalje 100 % !
da zato ste ih isto tako i u grupi satrali.wedi je napisao/la:Ma prolazimo BvB sigurno. Previše je uloženo u ovaj tim da bi sada ispali od tamo nekog kluba. Imaju oni tamo nekoliko igrača koji odskaču, ali ništa zabrinjavajuce. Pa pogledajte ove veličine koje igraju u Realu a pogledajte ovaj klub iz Dotrmunda. Ne ide mi nikako u glavu kako bi mogli ispasti od njih. A još revanš igramo kod kuće, pa smrvit ćemo ih. Idemo dalje 100 % !
od nekog tamo kluba
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tada smo bili u lošoj formi, nekoliko povrijeđenih igrača, utakmice nisu bile na sve ili ništa. Sada smo puni samopouzdanja, igramo dobro, pa stoga mislim da mogu iznijeti mišljenje da ćemo ih smrviti.Lillard je napisao/la:da zato ste ih isto tako i u grupi satrali.wedi je napisao/la:Ma prolazimo BvB sigurno. Previše je uloženo u ovaj tim da bi sada ispali od tamo nekog kluba. Imaju oni tamo nekoliko igrača koji odskaču, ali ništa zabrinjavajuce. Pa pogledajte ove veličine koje igraju u Realu a pogledajte ovaj klub iz Dotrmunda. Ne ide mi nikako u glavu kako bi mogli ispasti od njih. A još revanš igramo kod kuće, pa smrvit ćemo ih. Idemo dalje 100 % !
od nekog tamo kluba
- Cautinho
- Kontakt:
BVB-neki tamo klub? 
Uh,sto bih volio da vas izbace i pogaze,pa da se opametite.A,opet,necete nikada.
Uh,sto bih volio da vas izbace i pogaze,pa da se opametite.A,opet,necete nikada.
Keep walking.
Inače nemam naviku nešto puno piskarati po forumu, ali evo reci cu još ovo. Pa kakav bi ja bio navijač,simpatizer ili šta vec, nekog kluba kada ne bih bio optimističan i pun podrške klubu. Zar bi ja sada trebao reci oni su opasni, ovakvi, onakvi, satrat ce nas. Pa kada bih imao takvo mišljenje, čemu onda navijanje i bodrenje kluba. Ja sam takav, uvije pun očekivanja, želja i nadanja. A kalkulisanje i rezervisane izjave ostavljam onima koji imaju takav pristup navijanju. Ko razumije, shvatit će. Hala Madrid !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.