NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 04 apr 2014, 18:35

Haha cuj ovo oni imaju kvalitetnije igrace od nas (Jaranovic- najbolji igrac 1 FBiH, Malbasic- najbolji igrac RS...), a vi ste doveli padavičare koji su bili smece u Sarajevu, Zelji, Olimpiku... ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 apr 2014, 18:46

Iceplayer je napisao/la:Haha cuj ovo oni imaju kvalitetnije igrace od nas (Jaranovic- najbolji igrac 1 FBiH, Malbasic- najbolji igrac RS...), a vi ste doveli padavičare koji su bili smece u Sarajevu, Zelji, Olimpiku... ;)

i padavicari ti ga metnuse dva puta :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 apr 2014, 18:49

SaltCityAttack je napisao/la: i padavicari ti ga metnuse dva puta :)

:roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 apr 2014, 18:51

Tačno se zna kad mali ode a kad se vrati iz škole :roll:
075

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 apr 2014, 19:30

Jos ima obraza nesto pisat za Slobodu,nije se cuo nakon meca sa Tusnja kada smo ih zgazili,nisu presli pola centra posteno za citavu utakmicu..zavukao se u rupu i ono sad naslo pametovat :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 04 apr 2014, 20:19

harry_90 je napisao/la:Jos ima obraza nesto pisat za Slobodu,nije se cuo nakon meca sa Tusnja kada smo ih zgazili,nisu presli pola centra posteno za citavu utakmicu..zavukao se u rupu i ono sad naslo pametovat :mrgreen:
Tebi ako je on dobra igra bila Slobode onda vjeruj mi druze bolje da i ne ulazite u Premier Ligu. Ja sam siguran a i tacno je da ono Jedinstvo u Tuzli nije bilo pravo Jedinstvo i nije bas realno kritikovati Jedinstvo nakon jedne lose odigrane utakmice. Vasa ekipa Slobode jeste jedna od boljih u Prvoj Ligi ali sigurno nije kvalitetnija od Jedinstva. Problem je samo sto je vas pukla euforija zbog dolaska takozvanog "trenera svih trenera" mda mi je smijesno ovo trener svih trenera.

amel89
Kontakt:

Post Postao/la amel89 » 04 apr 2014, 21:23

LloriS je napisao/la:
adnan6595 je napisao/la:jedinstvo ima dosta navijaca u jablanici zbog njihovog igraca Kovacevica,koji je iz Jablanice.samo naprijed Jedinstvo :)
Kova je veliki borac i igrac a isto tako veoma dobar covjek, vole ga navijaci puno :D
Jablanica je uz Jedinstvo....Samo naprijed abd Premier Liga

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 04 apr 2014, 21:40

TzBulevar87 je napisao/la:Tačno se zna kad mali ode a kad se vrati iz škole :roll:
Ja makar idem na fakultet, a ti sjedi u kuci kako kava baba i heklaj :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 apr 2014, 22:00

Iceplayer je napisao/la: Ja makar idem na fakultet, a ti sjedi u kuci kako kava baba i heklaj :D

Bez uvrede i ako je istina to što kažeš,zbog takvih kao ti država nam i propada ;) :puke:

ti kao budući akademski građanin ne treba da se ponašaš/pričaš/tipkaš tako i fazonu je*em ti mater,oke,je*em i ja tebi ;)

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 04 apr 2014, 22:06

akBd i ove godine insAllah...

slika
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 04 apr 2014, 23:10

Gorki je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la: Ja makar idem na fakultet, a ti sjedi u kuci kako kava baba i heklaj :D

Bez uvrede i ako je istina to što kažeš,zbog takvih kao ti država nam i propada ;) :puke:

ti kao budući akademski građanin ne treba da se ponašaš/pričaš/tipkaš tako i fazonu je*em ti mater,oke,je*em i ja tebi ;)
Hahaha ja se ne sjecam kad sam nekome opsovo mater, i ako jesam to je zato sto vi provocirate i vrijedate...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 04 apr 2014, 23:17

Mirzoni89 je napisao/la:akBd i ove godine insAllah...

slika
uhhh...ovo vam necu zaboraviti nikad :evil: . Kako ste one godine uvalili Velezu, mislim da ste zajedno vi i Buducnost iz Banovica nesto muljali, a u zadnjoj utakmici Velez izgubio te godine u Kaknju.

Ali onda je dosao djavo po svoje :twisted:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 apr 2014, 23:26

Iceplayer je napisao/la: Hahaha ja se ne sjecam kad sam nekome opsovo mater, i ako jesam to je zato sto vi provocirate i vrijedate...

damn

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 apr 2014, 00:24

sigurnoable je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jos ima obraza nesto pisat za Slobodu,nije se cuo nakon meca sa Tusnja kada smo ih zgazili,nisu presli pola centra posteno za citavu utakmicu..zavukao se u rupu i ono sad naslo pametovat :mrgreen:
Tebi ako je on dobra igra bila Slobode onda vjeruj mi druze bolje da i ne ulazite u Premier Ligu. Ja sam siguran a i tacno je da ono Jedinstvo u Tuzli nije bilo pravo Jedinstvo i nije bas realno kritikovati Jedinstvo nakon jedne lose odigrane utakmice. Vasa ekipa Slobode jeste jedna od boljih u Prvoj Ligi ali sigurno nije kvalitetnija od Jedinstva. Problem je samo sto je vas pukla euforija zbog dolaska takozvanog "trenera svih trenera" mda mi je smijesno ovo trener svih trenera.
Na osnovu čega si zaključio da je bolje da i ne ulazimo u PL, ne pratiš PL ? Ako smo mi loši za PL, kakvi ste tek vi jbg, obzirom da ste rasuti na Tušnju. Vi izvlačite bod u zadnjoj minuti protiv novajlije Konjica i to kući. A spominješ nešto našu igru. Upravu si za to da nas je pukla euforija, i jest, ipak 5 uzastopnih pobjeda sa 14-0 gol razlikom sigurno opravdana euforija, a vi ste mi bili euforični jesenas, jesenji prvak, pa ste se nešto utihnuli ?
Trener svih trenera nije bez razloga, koji to trener sa ovih prostora ima bolje rezultate od Ćire ? I ako ima neko, Ćiro je sigurno u top 3.

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 05 apr 2014, 00:55

slika
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 apr 2014, 01:26

Mirzoni89 je napisao/la:akBd i ove godine insAllah...

slika
Mirzoni kako si mlad na ovoj slici kraj ovog cupe desno :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 05 apr 2014, 01:39

Coraco je napisao/la:
sigurnoable je napisao/la:
Na osnovu čega si zaključio da je bolje da i ne ulazimo u PL, ne pratiš PL ? Ako smo mi loši za PL, kakvi ste tek vi jbg, obzirom da ste rasuti na Tušnju. Vi izvlačite bod u zadnjoj minuti protiv novajlije Konjica i to kući. A spominješ nešto našu igru. Upravu si za to da nas je pukla euforija, i jest, ipak 5 uzastopnih pobjeda sa 14-0 gol razlikom sigurno opravdana euforija, a vi ste mi bili euforični jesenas, jesenji prvak, pa ste se nešto utihnuli ?
Trener svih trenera nije bez razloga, koji to trener sa ovih prostora ima bolje rezultate od Ćire ? I ako ima neko, Ćiro je sigurno u top 3.
E moji Tuzlaci preostalo vam je samo da se tjesite... :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 apr 2014, 16:16

1:0 za Jedinstvo. Strijelac u 5' minuti Stojanov.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 apr 2014, 17:31

Idemo do pobjede, samo da ovi sto mrze sve sarajevsko ne udju u ligu! ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 apr 2014, 17:51

KRAJ: NK Jedinstvo - FK Radnicki 1:0 [5' Stojanov]

Bravo momci. Vazna pobjeda.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.