sve nam ide na ruku
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Lewandovski upitan za sutra,a Götze mislim nakon ovog danas nece gotovo sigurno igrati
sve nam ide na ruku
sve nam ide na ruku
- RealMoudrid
- Kontakt:
Nakon čega? Ili se radi nečeg zajebavaš, nisam upratioandro234 je napisao/la:Lewandovski upitan za sutra,a Götze mislim nakon ovog danas nece gotovo sigurno igrati
sve nam ide na ruku
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- moustapha
- Kontakt:
Ma ostavila ga cura, pa je tuzan. Vjerovatno nece igrati.RealMoudrid je napisao/la:Nakon čega? Ili se radi nečeg zajebavaš, nisam upratioandro234 je napisao/la:Lewandovski upitan za sutra,a Götze mislim nakon ovog danas nece gotovo sigurno igrati
sve nam ide na ruku
#divovi
povreda lopeza, ipak iker protiv dortmunda
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- anonymousHD
- Kontakt:
Lopez je juče trenirao u teretani, ali žena mu je putem Twittera objavila da nije povređen.
Mislim, da ne bi trebali imati velikih problema protiv BVB, ionako svlačionicama im je trenutno u haosu radio Maria, sve u svemu sutra očekujem pobedu, a ni remi ne bi bio loš.
Mislim, da ne bi trebali imati velikih problema protiv BVB, ionako svlačionicama im je trenutno u haosu radio Maria, sve u svemu sutra očekujem pobedu, a ni remi ne bi bio loš.
Ne znam odakle vam ideja da Gotze neće igrati protiv Reala. Opaka provala ko je god to rekao
Olahko shvatate BvB, no Mou je ozbiljan trener tako da će ovo uzeti sa velikom dozom opreza jer su ih u grupnom fazi nadigrali uveliko.
Olahko shvatate BvB, no Mou je ozbiljan trener tako da će ovo uzeti sa velikom dozom opreza jer su ih u grupnom fazi nadigrali uveliko.
Pa bolje da igra ako cemu zvizdati k´o Ronaldu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Prva postava Real Madrida za sutra:
Di María no viajó con el equipo porque fue padre. D. López; Ramos, Varane, Pepe, Coentrao; Xabi, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; e Higuaín, el once.
Di María no viajó con el equipo porque fue padre. D. López; Ramos, Varane, Pepe, Coentrao; Xabi, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; e Higuaín, el once.
2012/2013
navodno di maria postao babo , haj valjda proradi napokon 
- RealMoudrid
- Kontakt:
Nije navodno, nego jesgeoxx je napisao/la:navodno di maria postao babo , haj valjda proradi napokon
Nije doputovao sa ekipom u Dortmund zbog toga. Mou je potvrdio postavu kazavši kako će i Di Maria, ako stigne, biti u prvoj. Ne sviđa mi se nimalo.
2012/2013
Lijepo ja napisao ovdje kakva odbrana treba da bude protiv BvB-a, tj. sa Ramosom na beku, a neki uzvratiše sa tamo nekim Essienom na beku bla bla...neb' da igraju Bajramski turnir.
Ova odbrana duplo bolje izgleda, nego ona sa Arbeloa-om, barem na papiru, a sutra ćemo vidjet' kakvo je stanje sa istom na terenu.
Još da je Marcelo tu umjesto Coentrao-a, za kojeg mislim da je puno bolji od Portugalca, to bi izgledalo još bolje.
Ova odbrana duplo bolje izgleda, nego ona sa Arbeloa-om, barem na papiru, a sutra ćemo vidjet' kakvo je stanje sa istom na terenu.
Još da je Marcelo tu umjesto Coentrao-a, za kojeg mislim da je puno bolji od Portugalca, to bi izgledalo još bolje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ostaje jedino nada da ce mali licit na mater.RealMoudrid je napisao/la:Nije navodno, nego jesgeoxx je napisao/la:navodno di maria postao babo , haj valjda proradi napokon)
Nije doputovao sa ekipom u Dortmund zbog toga. Mou je potvrdio postavu kazavši kako će i Di Maria, ako stigne, biti u prvoj. Ne sviđa mi se nimalo.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Lopez, koji ima 1. nastup za reprezentaciju Spanije, brani umjesto aktuelnog kapitena,svjetskog i evropskog prvaka.
- RealMoudrid
- Kontakt:
...brani umjesto aktuelnog kapitena,svjetskog i evropskog prvaka koji je par mjeseci bio van terena zbog povrede i koji nije u približnoj formi kao Lopez ove sezone i koji zna da nema smisla da ga se u samom kraju sezone ubaci u prvu postavu...PatrickBateman je napisao/la:Lopez, koji ima 1. nastup za reprezentaciju Spanije, brani umjesto aktuelnog kapitena,svjetskog i evropskog prvaka.
Što kaže i sam veliki RONALDO DA LIMA.
2012/2013
Naravno da je Lopez poceo branit kad je Iker bio povrijedjen , izgurao barcelona-barcelona-united fantasticno i maltene svaku utakmicu nakon toga..
20 minuta prije utakmice s bayernom on ovdje se solidarise s Ikerom
20 minuta prije utakmice s bayernom on ovdje se solidarise s Ikerom
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jadno.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ti izgleda nisi gledao pepea u zadnje vrijeme.Essien da moze igrati igrao bi sigurno u startnoj.mandraX je napisao/la:Lijepo ja napisao ovdje kakva odbrana treba da bude protiv BvB-a, tj. sa Ramosom na beku, a neki uzvratiše sa tamo nekim Essienom na beku bla bla...neb' da igraju Bajramski turnir.
Ali svejedno,ocekujem da se pepe konacno vrati u formu i da vrati mjesto u startnih 11,bas u sutrasnjem mecu,da abd pojede roberta.
Sretno zmajevi!!
momci sretno sutra protiv BVB ,aBd da se susretnemo u finalu ,da za narednih 20 nikad vise ne ponovi finale takvo naravno sve u pozitivnom smislu.zivili i sretno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.