Kapacitet: 35 500
Jos fasada

I ja bas radim na Grbavici. Bagrcavi mi trazio da uradim sjever i istok. Ovaj sjever me unisti, jucer sam poceo, tri sata sam betonski dio radio i evo bas sam sad sve odradio, samo krov i sjedalice fale. Kad to zavrsim istok ce bit gotov u tri minute. I necu radit fasadu, nemam dovoljno materijala, kao ni volje ovih dana, a vjerujem da to nikome nije ni bitno.ETSman je napisao/la:http://i1173.photobucket.com/albums/r59 ... 16a9cf.png
Kapacitet: 35 500
Jos fasada
Nije 1.6 miliona KM premalo za tu vrstu i veličinu tribine (bez krova naravno) Neće to biti ogromna tribina kao postojeća centralna Bilinog Polja niti kompleksna kao Tušanjska sjeverna pa da zahtjeva dosta novcaEdol je napisao/la:1,6 mil. KM je previše za sitne radove, a premalo za čitavu tribinu. Mislim da to znači da radovi počinju poslije zadnje kvalifikacione, a nastavit će u 2014., tako da jedan dio troškova pokriva sljedeći budžet.
Teniski fazonDdIiNnOo je napisao/la:Zasto na BP ne nabave onaj prekrivac preko citavog terena , pred vazne utakmice (npr. kao ona protiv Portugala u barazu) , ako je kisovito , hladno, snijeg , par dana pred utakmicu stavis taj prekrivac (od najlona ili cega li je vec) i tako ocuvas malo bolje travnjak ?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.