Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

RollMan
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la RollMan » 04 jan 2024, 19:43

Dobar je onaj na Trgu heroja ,u Deluxu , luxu kako se vec zove
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 jan 2024, 19:45

AshburtonG je napisao/la:
04 jan 2024, 19:32
soko je napisao/la:
04 jan 2024, 19:27
04 jan 2024, 19:16

Ja sam najbolji jeo prije jedno 6-7 godina u nekoj njemackoj pripizdini sa 5-6k stanovnika. Bio kod porodice u posjeti i uzmem kebap tamo. Strasan bio.
Mada evo ovaj sam sad otkrio u gradu gdje zivim, jest da je doner 7.5€ i durum 8.5€, ali nabaca jedno 200-300g mesa u ovaj durum. Jedva sam ga pojeo. Jos svjeza salata i imas 4 razlicita sosa, mozes miksat ako hoces. Brutala.

Najgori, pored Zeksa u SA, su mi bili u Zagrebu u Ali Kebaba City Centre East ili kako vec, te u Istanbulu, gdje su bas sirotinjski doneri, iako im je meso dobro.
Probaj ovaj ako nekad odes u Frankfurt

https://www.tripadvisor.com/Restaurant_ ... Hesse.html

Ima dosta dobrih i u Offenbachu. Ja sam zivio tamo, svake sedmice bar po dva puta jeo. Ye babam ye. Bio je jos jedan sto sam cesto isao
Ovaj izgleda dobro, iako mu nisu ocjene bas najbolje. Izgleda da prave svoje meso i jufke za durum. To je dobar znak. Iako npr nisam fan ovakvog hljeba za doner. Ovo je onaj njihov obicni hljeb kojeg samo tostiraju.
Meso im je pravo dobro. Pida, tako su prije pravili, meni je ok. Neka mjesta prave svoje lepinje, onda zna jos bolje biti.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 jan 2024, 19:51

alemsa je napisao/la:
04 jan 2024, 18:15
soko je napisao/la:
04 jan 2024, 17:50
Davidoffgold je napisao/la:
04 jan 2024, 14:42
Koja je vama najbolja brza hrana (mislim koji oblik brze hrane, durum,doner,ćevapi,hamburger). Meni nekako doner najbolji jer me zasiti em je ukusan.
Cevapi broj jedan. Pa doner
Tacos i burittos su isto dobri.

Nego jel ima neko dobar recept za cevape?
Gdje god ima cevapa, ja uzmem pljeskavicu :)
Imal kod vas dole ista nase?

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 04 jan 2024, 19:54

U Tuzli, iako ni približno zapadu makar meni što se mesa tiče, je durum u Alibabi. Kod džamije Kralja Abdulaha (prinčeve) restoran se nalazi. Baš dobar durum imaju, doner i nije nešto. Eto ako kome prahne u Tuzli durum tu je dobar pravo. Ima i kasper u gradu ali je baš malen, u oko stane.
Une vie honorable est une vie éternelle

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 jan 2024, 19:59

Ma samo da nije na plati. Krnjavo mi nesto tad
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 04 jan 2024, 20:01

Jedan od najboljih donera sto sam jeo vani su u lancu MultiKulti doner u NRW u Njemackoj. Meni licno prebrutalni.

Probao na jos par mjesta, ali nigdje kao u ovih amidza.

A u BiH ko zeli dobar doner a da se ne pokaje bez zafrkancije Isoje Vitez. A ljudi seksa…
Tako blizu, a tako daleko.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 04 jan 2024, 20:07

soko je napisao/la:
04 jan 2024, 19:51
alemsa je napisao/la:
04 jan 2024, 18:15
soko je napisao/la:
04 jan 2024, 17:50

Cevapi broj jedan. Pa doner
Tacos i burittos su isto dobri.

Nego jel ima neko dobar recept za cevape?
Gdje god ima cevapa, ja uzmem pljeskavicu :)
Imal kod vas dole ista nase?
Ima Cafe Adel

@civa

Na Ilidzi je dobar, preko puta pijace

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jan 2024, 20:10

DonKebab Mostar > Zeks i ostali

Momci koji su radili u Zeksu pa Zeks poceo podvaljivati svasta, onda su ovi odlucili otvoriti svoju i razvaljuju od posla. Ko god bude u Mostaru preporucujem da proba.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 jan 2024, 20:15

Dok i oni ne pocnu.

Ima l ovdje koji vlasnik kakvog restorana il slicno. Koji je vrag s90% ljudi iz te djelatnosti da vremenom svjesno pocnu fuserit i kontaju da raja nece skontat
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jan 2024, 20:17

feniksptica je napisao/la:
04 jan 2024, 20:15
Dok i oni ne pocnu.

Ima l ovdje koji vlasnik kakvog restorana il slicno. Koji je vrag s90% ljudi iz te djelatnosti da vremenom svjesno pocnu fuserit i kontaju da raja nece skontat
Jedna radnica iz Zeksa je dala otkaz jer su poceli navodno ubacivati svinjetinu u meso, ona je bas vjernica pa je iz tog razloga dala otkaz. Iz prve ruke eto, ako ona laze i ja lazem.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 04 jan 2024, 20:24

harden je napisao/la:
04 jan 2024, 20:17
feniksptica je napisao/la:
04 jan 2024, 20:15
Dok i oni ne pocnu.

Jedna radnica iz Zeksa je dala otkaz jer su poceli navodno ubacivati svinjetinu u meso, ona je bas vjernica pa je iz tog razloga dala otkaz. Iz prve ruke eto, ako ona laze i ja lazem.
Ovi što su radili kod njega kažu da junetina mu dolazi negdje van BiH a onaj pileći mu pravi neki lik iz Širokog.
Što se tiče donera kod nas i vani,kod nas su sosevi po meni loši.U Turskoj i Njemačkoj turci imaju strašne soseve od ljutih,sir,tzaziki koji daju neki poseban okus.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jan 2024, 20:33

04 jan 2024, 19:54
U Tuzli, iako ni približno zapadu makar meni što se mesa tiče, je durum u Alibabi. Kod džamije Kralja Abdulaha (prinčeve) restoran se nalazi. Baš dobar durum imaju, doner i nije nešto. Eto ako kome prahne u Tuzli durum tu je dobar pravo. Ima i kasper u gradu ali je baš malen, u oko stane.
Najbolje donere ja sto sam jeo u TK kod vehabija. U Zivinicama mi najbolji, drugi najbolji kod A2 Doner na raskrsnici prema Omegi Tuzla preko puta Kabila.

Najbolji hamburger sto sam pojeo Buco od 12 KM na adventu u Tuzli kao Mirze Nisica.

Cevapi su meni svi dobri, Mesnica Gora prema Semizovcu bolji nego bilo gdje u Sarajevu. Tuzlanski kod Zlaje, a u BiH Travnicki Hari.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 04 jan 2024, 20:35

U Zivinicama se taj doner pokvario. Prije su bili mnogo bolji. Zadnja 2-3 puta sam bio i bas je osjetno pao kvalitet. Vjerovatno promijenili dobavljaca mesa.

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 04 jan 2024, 20:40

tuzlak1987 je napisao/la:
04 jan 2024, 20:33
04 jan 2024, 19:54
Najbolje donere ja sto sam jeo u TK kod vehabija. U Zivinicama mi najbolji, drugi najbolji kod A2 Doner na raskrsnici prema Omegi Tuzla preko puta Kabila.

Najbolji hamburger sto sam pojeo Buco od 12 KM na adventu u Tuzli kao Mirze Nisica.

Cevapi su meni svi dobri, Mesnica Gora prema Semizovcu bolji nego bilo gdje u Sarajevu. Tuzlanski kod Zlaje, a u BiH Travnicki Hari.
Ćevapi play kod TC Sjenjak su dobri. To drže Kučevići. Jedini rade na ćumur ćevape. A zlaja ne znam jel još radi ? Ako radi on je tito ipak za ćevape u Tuzli. Šteta što svi koji dođu u Tuzlu lete u Limenku, to su vam najgori ćevapi bukvalno....
Une vie honorable est une vie éternelle

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 04 jan 2024, 20:45

„Samo“ tri sata od mene…

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 jan 2024, 20:55

soko je napisao/la:
04 jan 2024, 19:10

Ja sam najbolji jeo u Beču, turčin neki znaju svi naški moraš da paziš šta pričaš :lol:
Ja sam najbolji jeo prije jedno 6-7 godina u nekoj njemackoj pripizdini sa 5-6k stanovnika. Bio kod porodice u posjeti i uzmem kebap tamo. Strasan bio.
Mada evo ovaj sam sad otkrio u gradu gdje zivim, jest da je doner 7.5€ i durum 8.5€, ali nabaca jedno 200-300g mesa u ovaj durum. Jedva sam ga pojeo. Jos svjeza salata i imas 4 razlicita sosa, mozes miksat ako hoces. Brutala.

Najgori, pored Zeksa u SA, su mi bili u Zagrebu u Ali Kebaba City Centre East ili kako vec, te u Istanbulu, gdje su bas sirotinjski doneri, iako im je meso dobro.

Ima dosta dobrih i u Offenbachu. Ja sam zivio tamo, svake sedmice bar po dva puta jeo. Ye babam ye. Bio je jos jedan sto sam cesto isao
Da pogodim, pio u Našoj Kafani pa po povratku omastio brk? :mrgreen:

Mogu i ja potvrditi da je odličan doner, iako sam najbolji jeo u Amsterdamu. :salut:

Još bih preporučio DoyDoy.
Nema jela na meniju koji će razočarati. :tokralju:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 04 jan 2024, 22:01

bavariapivo je napisao/la:
04 jan 2024, 20:45
„Samo“ tri sata od mene…
Jbg, ako budes kad letio iz Memmingena, onda ce ti bit na 25 minuta. :D

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 jan 2024, 22:15

gaston je napisao/la:
04 jan 2024, 20:55
soko je napisao/la:

Da pogodim, pio u Našoj Kafani pa po povratku omastio brk? :mrgreen:

Mogu i ja potvrditi da je odličan doner, iako sam najbolji jeo u Amsterdamu. :salut:

Još bih preporučio DoyDoy.
Nema jela na meniju koji će razočarati. :tokralju:
Rodjak mi je zivio blizo zoloskog vrta, pa smo tu isli na apfel wine :). I naletio na taj, uvjek idem tu kad dodjem u Njemacku. A bio sam i u toj nasoj kafani, meni se cine da se Time zove.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 jan 2024, 22:54

Zove se Naša Kafana. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.