Prva ozbiljnija situacija pred golom je zavrsila golom i to iskljucivo Lopezovom krivicom, trebao je brate ono pokupiti. Ostatak je odigrao ok.
Bacca je yebena igracina
Calabria
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Pa dobro malo me naljutio bio, ne treba mu ono izvodjenje, barem ne jos, pogotovo kada jurimo pobjedu.muxa je napisao/la:Mora da se šališmilanist je napisao/la:Lopez nek povede i Baccu na klupu, poceo i on pretjerivati, sam mu covje bio on nesto izvodi..
Zar Jack zna ovo. Zašto im isključi trenera
muxa je napisao/la:Treba ovo rješavati što prije da se ne zivciram do kraja tekme
Saponara kod nas uopće nije dobio pravu priliku. Dvije utakmice je počeo ispočetka, i 3 puta ušao sa klupe po 10-tak minuta, to je premalo ako uzmemo u obzir koliko su prilike dobijali poli, honda, pa još u to vrijeme esien, muntari i dr.. Da imamo Saponaru sada Baca i Adriano bi se nadavali golova uz njegove asistencije. Danas je imao fenomenalu asistenciju sa Macaronea. Ako vam se ne sviđa Saponara uživajte u majstorijama Honde i Polia.milanist je napisao/la:Sta ja znam muxa, ali on dok je kod nas bio nije pokazao nista vrijedno pomena, a ne mozemo vala reci ni da nije dobijao priliku da igra.On i Gabrijel su odigrali ne mali dio minuta a nista konkretno nisu pokazali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.