ami je napisao/la:1921 ! je napisao/la:I DA GUBIŠ 10:0 S JUGA BI SE PJESMA ČULA, MI TE VOLIMO !!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ami je napisao/la:1921 ! je napisao/la:I DA GUBIŠ 10:0 S JUGA BI SE PJESMA ČULA, MI TE VOLIMO !!!
hehe...svaka castDino_TM je napisao/la:Derbi za zaborav.
Igra 0, i kod nas i kod pitara. Sudija unistio tekmu kartonima. Ovaj igrac vise se jednostavno MORAO iskoristiti. Ne bih nikog da isticem, svi su lose odigrali. Visca i Zeba me razocarali. Nek mi jos neko kaze kako Lazar nije za Zelje i ubijam ga, nakon njegovog crvenog kartona nismo nista mogli. Ocekivao sam i vecu posjetu. Navijanje solidno, bakljada i koreografija jesu vrhunske, ali repertoar pjesama 0, nema pjesme kako treba, a da u njoj nema jeb.anja necega. A i one koje valjaju ne pjevaju se. Skoro cijelu tekmu "Zeljeznicar je.be Sarajevo ..."
Srecom nije bilo Hordi, da nas ne sramote. Moramo mi jos napredovati da ih stignemo, sad smo svjetlosnim godinama iza ...
I da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula, mi te volimo, mi te volimoo !
Ovo boldirano govori 1000000 rijeci !Dino_TM je napisao/la:Derbi za zaborav.
Igra 0, i kod nas i kod pitara. Sudija unistio tekmu kartonima. Ovaj igrac vise se jednostavno MORAO iskoristiti. Ne bih nikog da isticem, svi su lose odigrali. Visca i Zeba me razocarali. Nek mi jos neko kaze kako Lazar nije za Zelje i ubijam ga, nakon njegovog crvenog kartona nismo nista mogli. Ocekivao sam i vecu posjetu. Navijanje solidno, bakljada i koreografija jesu vrhunske, ali repertoar pjesama 0, nema pjesme kako treba, a da u njoj nema jeb.anja necega. A i one koje valjaju ne pjevaju se. Skoro cijelu tekmu "Zeljeznicar je.be Sarajevo ..."
Srecom nije bilo Hordi, da nas ne sramote. Moramo mi jos napredovati da ih stignemo, sad smo svjetlosnim godinama iza ...
Pa ti jado i jesi bar 10 svjetlosnih godina iza neandertalaca. Tvoj problem ako nikada nisi je.bo pa sada imas kompleks od te rijeci. pitari nas ne mogu osramotiti, jer kako vec rekoh njihov najveci uspjeh je Zeljino ispadanje iz polufinala KUP UEFA. Lako im je na Grbavici navijati, a kada su na Kosevu - 0. Uostalom, vidi se da bh. klubove pratis samo preko TV. Vjerujem da ti i nije bio potreban TV ma gdje zivio, jer se culo "..MANIJACI **** horde zla..".Dino_TM je napisao/la:Derbi za zaborav.
I da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula, mi te volimo, mi te volimoo !
Boldirano razotkriva pitara pod nasim nickom.Old_Town je napisao/la:
Ovo boldirano govori 1000000 rijeci !
Old_Town je napisao/la:Ovo boldirano govori 1000000 rijeci !Dino_TM je napisao/la:Derbi za zaborav.
Boldirano razotkriva pitara pod nasim nickom.[/quote]Old_Town je napisao/la:
Ovo boldirano govori 1000000 rijeci !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Levin, zeljovolimte i 41 gost.