RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Svakako, ali pare koje se dobivaju od utakmica nisu beznačajne na našem nivou. I same tri pozicije u prvenstvu, neovisno o jačini, donose aktiviranje i navijača, i simpatizera, i pune klupsku kasu. Na taj način se klub diže, i jača.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Naravno da je tako ,ali shvatate li @Konjicanina ,covjek govori o kolapsu BH lige koja je prakticno najgora u Evropi,i jeste u pravu milion % ovo je bruka BH fudbala .Mi bolesnici ce mo svakako pratiti ove nase klubove al' smo SMIJESNI u balkanskim a ne u Evropskim razmjerimazizu1991 je napisao/la:Svakako, ali pare koje se dobivaju od utakmica nisu beznačajne na našem nivou. I same tri pozicije u prvenstvu, neovisno o jačini, donose aktiviranje i navijača, i simpatizera, i pune klupsku kasu. Na taj način se klub diže, i jača.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Kontam ja tebe. Ali treba ić' korak po korak. Bolje bit' stalno u vrhu lige, i sramotit' se po Evropi, nego biti u sredini tabele, i govorit', ne propuštamo ništa jer ove filuju. Na lokalnom nivou mnogo znače izleti u Evropu, i lokalni rezultati. Evropa se brzo zaboravi, a liga je skoro čitavu godinu. Na čemu je masa naših klubova izradila gomile navijača nego na poslijeratnim uspjesima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Valjda ovo skracenje lige malo u buducnosti popravi stanje mada sumnjam jer nema rapa a ni discipline sportske u klubovimarodjenisa je napisao/la:Naravno da je tako ,ali shvatate li @Konjicanina ,covjek govori o kolapsu BH lige koja je prakticno najgora u Evropi,i jeste u pravu milion % ovo je bruka BH fudbala .Mi bolesnici ce mo svakako pratiti ove nase klubove al' smo SMIJESNI u balkanskim a ne u Evropskim razmjerimazizu1991 je napisao/la:Svakako, ali pare koje se dobivaju od utakmica nisu beznačajne na našem nivou. I same tri pozicije u prvenstvu, neovisno o jačini, donose aktiviranje i navijača, i simpatizera, i pune klupsku kasu. Na taj način se klub diže, i jača.
DŽELO ODLAZI
Slazem se @zizu drug.Meni je takodje ova nasa liga puno draza nego i jedna druga al' mi sega ,kod nas je vrhunac Evropske sezone u vrijeme dok se iole kvalitetniji evropski igraci nalaze na Maldivima,Ibizzi ,Dubrovniku itd
smjesni smo brato

Bravo Dena majstore

opet radi naš forum. 

-
- Kontakt:
Posto je sutra press jel vrijeme da se otkriju imena te dvojice igraca ,nadat se pojacanja?
-
- Kontakt:
Imas na nasem forumu svekonjicanin01 je napisao/la:Posto je sutra press jel vrijeme da se otkriju imena te dvojice igraca ,nadat se pojacanja?

#musvdg
ne želimo ovdje iznositi javno informacije. imaš naš forum.konjicanin01 je napisao/la:Posto je sutra press jel vrijeme da se otkriju imena te dvojice igraca ,nadat se pojacanja?

O.V. , O.J. E.L. , O.Ž. , I.O. , N.A su novi igrači našeg kluba 

Sarnite covjeku ppshaman7 je napisao/la:O.V. , O.J. E.L. , O.Ž. , I.O. , N.A su novi igrači našeg kluba
Druze registruj se na rodjeni.comkonjicanin01 je napisao/la:Posto je sutra press jel vrijeme da se otkriju imena te dvojice igraca ,nadat se pojacanja?
Gori vazda a raja provjerena. Zabava i druzenje zagarantovano a usput i koja info procuri
DŽELO ODLAZI
Ne voli mene niko ovdje moj AmadudiAMADUDI je napisao/la:Sarnite covjeku ppshaman7 je napisao/la:O.V. , O.J. E.L. , O.Ž. , I.O. , N.A su novi igrači našeg kluba

nesto malo puno tog slova O sluti na OPASNOshaman7 je napisao/la:O.V. , O.J. E.L. , O.Ž. , I.O. , N.A su novi igrači našeg kluba

da nije ostrakovic

-
- Kontakt:
petar odemwingie hahaa 

taj je guzicom zatvorio vrata Veleža. Doviđenja za sva vremena.AMADUDI je napisao/la:da nije ostrakovic![]()

Posmatrajuci sve sto se desava oko nas u sferi fudbala, situacije u zemlji i gradu ... foruma diskusija fudbala ..te borbe za mjesto pod nebom naseg Veleza , svijesti nas navijaca , Mostaraca i ljudi u regiji ... samo mogu reci braco ponosan sam na sve vas .
Pateticno mozda zvuci al je istina i mora se izreci jednostavno volim ovaj nas fudbalski mentalitet !
Pateticno mozda zvuci al je istina i mora se izreci jednostavno volim ovaj nas fudbalski mentalitet !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Merzić i Čadikovski naši novi igrači i to nije sve što se tiče pojačanja. Ako razmisljamo logicno, jasno je da nema vremena za isprobavanje polovnih igrača nego da će to biti dobri i kvalitetni kojima je potrebno par treninga da se prilagode ili oni koji mogu svojim individualnim kvalitetom se jako brzo uklopiti u igru Veleža . stej kul 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.