Care pozdravi starog i dobrodošao u jedini mostarski klub
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
"Kada sam ocu rekao da imam ponudu iz Mostara, rekao mi je da se ne dvoumim i da idem tamo. Velež je u okvirima Jugoslavije veliko ime i sretan sam što sam tu. Nadam se da ću doprinijeti dobrim rezultatima u narednoj sezoni rekao je Čadikovski"
DŽELO ODLAZI
Osmankovic,Popovic,Vidovic,Matic,Nuspahic,Cadikovski,Merzic su nova imena u Velezu.Al kako kazu prelazni rok za nas jos uvjek nije zavrsen i mozda dovedemo jos neke igrace.Od ovih dosad pristiglih ocekujem cetvoricu a mozda i pet njih u prvom sastavu.Vrijeme ce pokazati da li su pojacanja ili prinove ali moram pohvaliti trud nase uprave koja je za otprilike mjesec dana uradila ogroman posao.Poznato je da su u toku neki radovi na stadionu koji ce sigurno izgledati puno ljpse i bice komforniji nakon sminkanja koje ga ga ocekuje.
Svima novopridoslim igracima zelim uspjesnu sezonu sa rodjenima i da nas bez puno stresa dovedu do zeljenih ciljeva a upravi jedno veliko hvalo i sve pohvale za rezultate koje su vec postigli
Forza Velez
Svima novopridoslim igracima zelim uspjesnu sezonu sa rodjenima i da nas bez puno stresa dovedu do zeljenih ciljeva a upravi jedno veliko hvalo i sve pohvale za rezultate koje su vec postigli
Forza Velez
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
konjicanin01
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Zna li neko u kakvom stanju dolazi ovaj makedonac ,da li je uopste igrao u zadnje vrijeme
Lik je zaista promjenio klubova bas puno,nadat je se da ce unaprijditi igru.
Lik je zaista promjenio klubova bas puno,nadat je se da ce unaprijditi igru.
Prošle sezone je u Prvoj srbijanskoj ligi, prvom njihovom takmičenju odigrao 23 utakmice u startnoj postavi, jednu s klupe, sa skoro 2000minuta u takmičenju i 7 postignutih golova. Kolubara je ispala u Drugu srbijansku ligu, i vjerovatno se zato odlučio na odlazak.
Podaci su sa soccerway.com
Podaci su sa soccerway.com
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mislim ono...Tifoz je napisao/la:"Kada sam ocu rekao da imam ponudu iz Mostara, rekao mi je da se ne dvoumim i da idem tamo. Velež je u okvirima Jugoslavije veliko ime i sretan sam što sam tu. Nadam se da ću doprinijeti dobrim rezultatima u narednoj sezoni rekao je Čadikovski"
![]()
![]()
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Brate ako je istina ova vijest sa noveslobode, da je ovome Čadikovskom 22 godine ja ili sam ćorav ili ovi današnji igrači doje staru do 18-te godine...
A najvjerovatnije su kvalitetni novinari fulili za jednu deceniju...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Lupaju druze k'o pi... po samaru*p!p!t@* je napisao/la:Brate ako je istina ova vijest sa noveslobode, da je ovome Čadikovskom 22 godine ja ili sam ćorav ili ovi današnji igrači doje staru do 18-te godine...
Cadikovski je star 33 godine
*p!p!t@* je napisao/la:Brate ako je istina ova vijest sa noveslobode, da je ovome Čadikovskom 22 godine ja ili sam ćorav ili ovi današnji igrači doje staru do 18-te godine...
Ma greska drug 33 godine ima.
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim velezovcima islamske vjeroispovjesti

rodjenisa je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim velezovcima islamske vjeroispovjesti![]()
DŽELO ODLAZI
Svim Rodjenim sirom svijeta i istinskim prijateljima Veleza BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN i da abd naredne godine ispratimo Veleza prema Evropskim takmicenjima

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
rodjenisa je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim velezovcima islamske vjeroispovjesti![]()
To su ti pokušaji od novinara. Nekima je Čelikovski, nekima ima 22godine, i tako.*p!p!t@* je napisao/la:Brate ako je istina ova vijest sa noveslobode, da je ovome Čadikovskom 22 godine ja ili sam ćorav ili ovi današnji igrači doje staru do 18-te godine...
Kad vidiš da ovaj portal zna napraviti smiješne greške, šta govoriti za te poprilično anonimne.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Tifoz je napisao/la:rodjenisa je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim velezovcima islamske vjeroispovjesti![]()
-
1922VFC1981
- Kontakt:
-
1922VFC1981
- Kontakt:
NK Sloga Ljubuški - FK Velež 1:0 (0:0)
Marko Mišić 65min
Dobro smo odigrali, imali smo više prilika, udaraca u okvir i kornera.
Borbeniji pristup nego što je to bilo kod Veleža danas. Vidi se da je Velež iskusnija ekipa ali kao da im se nije igralo po ovoj vrućini, čak su i dobili crveni karton 5 minuta prije kraja.
Jel ko bio od vas na utakmici, kako vam se čini Sloga ?
Marko Mišić 65min
Dobro smo odigrali, imali smo više prilika, udaraca u okvir i kornera.
Borbeniji pristup nego što je to bilo kod Veleža danas. Vidi se da je Velež iskusnija ekipa ali kao da im se nije igralo po ovoj vrućini, čak su i dobili crveni karton 5 minuta prije kraja.
Jel ko bio od vas na utakmici, kako vam se čini Sloga ?
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.