Care pozdravi starog i dobrodošao u jedini mostarski klub

Mislim ono...Tifoz je napisao/la:"Kada sam ocu rekao da imam ponudu iz Mostara, rekao mi je da se ne dvoumim i da idem tamo. Velež je u okvirima Jugoslavije veliko ime i sretan sam što sam tu. Nadam se da ću doprinijeti dobrim rezultatima u narednoj sezoni rekao je Čadikovski"
![]()
![]()
Care pozdravi starog i dobrodošao u jedini mostarski klub
Lupaju druze k'o pi... po samaru*p!p!t@* je napisao/la:Brate ako je istina ova vijest sa noveslobode, da je ovome Čadikovskom 22 godine ja ili sam ćorav ili ovi današnji igrači doje staru do 18-te godine...
*p!p!t@* je napisao/la:Brate ako je istina ova vijest sa noveslobode, da je ovome Čadikovskom 22 godine ja ili sam ćorav ili ovi današnji igrači doje staru do 18-te godine...
A najvjerovatnije su kvalitetni novinari fulili za jednu deceniju...
rodjenisa je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim velezovcima islamske vjeroispovjesti![]()
rodjenisa je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim velezovcima islamske vjeroispovjesti![]()
To su ti pokušaji od novinara. Nekima je Čelikovski, nekima ima 22godine, i tako.*p!p!t@* je napisao/la:Brate ako je istina ova vijest sa noveslobode, da je ovome Čadikovskom 22 godine ja ili sam ćorav ili ovi današnji igrači doje staru do 18-te godine...
A najvjerovatnije su kvalitetni novinari fulili za jednu deceniju...
Tifoz je napisao/la:rodjenisa je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim velezovcima islamske vjeroispovjesti![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.