FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pile87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pile87 » 20 jun 2012, 15:27

mireRN je napisao/la:Uvijek sam ja otvoren za komunikaciju, pogotovo ako je ovako konstruktivna i da baratamo cinjenicama. Nisam jedan od onih koji ce reci, " joj idemo dupla kruna ove sezone, dao Comor go konacno ocepio bice najbolji strijelac nane mi ", ili " **** brku jovic ima odijelo stoji mu ko saliveno a kod njih jos onaj fizioterapeut jedva metar on ne moze sebi pomoc " i slicno. Isto tako reagujem ako neko pljuje po mom klubu ( ne mislim na tebe ), i ne mogu da sutim ako se iznose neistine. Na ovom forumu sam jako dugo, ali sam registrovan tek od nedavno, znam otprilike kako se krece prica, s kim se moze razgovarati s kim ne itd.

Slozio bih se s ovim tvojim posljednjim postom, jos bih dodao da ste vi uzeli duplu krunu i iz razloga jer ste bili daleko najbolje fizicki pripremljeni.

Sto se nas tice, imamo novog kondicionog valjda bude nesto od njega, ako ne moze se novi jos na polusezoni nac, nekad cemo ubost. Za prinove sam i sam prethodno napisao da nisu pojacanja, ali mislim da u nasoj ligi niko nikad nije doveo pojacanje za koje je mogao reci, " e on je pravo pojacanje, i sa njim smo sigurno unaprijedili igru ". Vi ste tako uboli s jednim Kvesicem, imali ste srecu i da Adilovic nazabija pofin broj golova najvise zahvaljujuci dobrom veznom redu, al kad dodje potencijalni kupac on ne pita ko mu je asistiro nego kolko za njega.

Saida kad smo tek doveli, ajde sto ste ga vi ismijavali nego ni mi nismo vjerovali da neko s onoliko kila uopste igra fudbal profesionalno. Za Sesara niko nije cuo dok nije dosao, mislim milion je takvih primjera, nekad vise ponude igraci od kojih ne ocekujes nista.

Sto se Maribora tice, **** puno je primiti 6 golova od bilo koga, ipak to ne mora nista da znaci. Super mi je sto mozemo ovako razmjenjivati misljenja i truditi se da ostanemo koliko toliko objektivni. Normalno ja naginjem vise prema Sarajevu, ti prema Zelji, al Boze moj uvijek ce tako i biti hvala Bogu da jeste.

Eto cekamo sezonu pa da pocnu podjebavanja. :D Sretno vam u Evropi, sretnije nama :P.
Mi smo po mom misljenju uzeli titulu jer smo najvise bili ekipa na terenu i zahvaljujuci ozbiljnom radu sa igracima, neigraju oni koji nisu u formi i koji nisu spremni, imali smo najboljeg golmana, asistenta i strijelca.
Sto se Saida tice lutrija koja se isplatila ne toliko da on nije dobar igrac nego vise radi neigranja i fizicke spreme, Sesar je pa i imao neku proslost koju nemozes zanemariti i pokazao se kao dobar al recimo Beli igra zahvaljujuci cinjenici da je tesko naci lijevog beka i to je realnost. Al nova sezona nova nafaka.Zivio majstore.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 20 jun 2012, 15:34

Ovaj Nemanja Zlatković je dosta dobar igrač,bar na snimcima s You tuba.A činjenica da je igrao i za Žilinu dosta govori. Mogao bi on biti prva opcija na lijevom krilu,a Said na desnom,polušpic Karamatić,Haskić špic. 2 vezna Sesar i ???(Čomor,Šunjarević).Po meni bi još morali dovesti jednog zadnjeg veznog(destruktivca),tipa Dzakmic.I ako još šta naleti od naravno igraca koji su slobodni a da išta vrijedi,uzeti i krenuti u novu sezonu...Saida i Sesara zadržati bar do zime OBAVEZNO!Necemo se obogatiti sa 100 000 za saida ili sesara,a s njima dosta možemo dobiti...

High

Post Postao/la High » 20 jun 2012, 15:45

Ako ćemo juširati na jedan od trofeja, onda moramo imati nešto bolju klupu. A odličan kostur za to imamo trenutno, samo da se ne zaustavimo na ovim pojačanjima, i da dovedemo još barem dva nova igrača.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 jun 2012, 16:20

Priča o tituli za klub kakav je Sarajevo nikad ne može i ne smije bit imaginaran pojam. Još kad se uzme u obzir da Maribor ne igra u našoj ligi, pa vi ste najozbiljniji kandidat, samo naprijed ! :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 16:22

High je napisao/la:Ako ćemo juširati na jedan od trofeja, onda moramo imati nešto bolju klupu. A odličan kostur za to imamo trenutno, samo da se ne zaustavimo na ovim pojačanjima, i da dovedemo još barem dva nova igrača.
Sada kad je obuca otisao mi ostajemo sa 2 napadace Haskicem i Krpicem koji proslu sezonu nije odigrao kako se ocekivalo zato nam je neophodan jedan napadac.
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jun 2012, 16:25

nedzad95 je napisao/la:
High je napisao/la:Ako ćemo juširati na jedan od trofeja, onda moramo imati nešto bolju klupu. A odličan kostur za to imamo trenutno, samo da se ne zaustavimo na ovim pojačanjima, i da dovedemo još barem dva nova igrača.
Sada kad je obuca otisao mi ostajemo sa 2 napadace Haskicem i Krpicem koji proslu sezonu nije odigrao kako se ocekivalo zato nam je neophodan jedan napadac.
i Diatta
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 20 jun 2012, 16:26

Treba nam samo jos napadac jedan mlad i dobar. :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

High

Post Postao/la High » 20 jun 2012, 16:27

Ma kakav on, tanko je to sve, Haskić nije ništa bolji. Treba nam neki bolji napadač, ovo je katastrofa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 16:31

Sarajlijc@ je napisao/la:
nedzad95 je napisao/la:
i Diatta
Ja kako znam Diatta on je veznjak sa tim da je prosle sezone odigrao 2 utakmice sumnjam da ce ove sezone biti nesto bolji osim ako ga Jovic ne dovede u top formu do pocetka lige.

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 20 jun 2012, 16:51

sekac je napisao/la:Sve se slažem sa tobom ima samo fula oko Adilovića iz Želje ipak je prvi strijelac lige nije on ni po mom ukusu ali ćinjenice idu njemu u prilog.Igralo je Sarajevo dobro ako se neko sjeća do kuhinje i pendrekanja po Trebinju i čudnih kazni pa onda odma na Koševu pljačka(Široki) i naravno to je bio kraj znaći i pored igre moraš imati jak lobi ne kažem da je neko nekom poklonio ali je činjenica da se ovo ne bi dogodilo nikom ko ima jake ljude u savezu sjetite se ispada Širokog u finalu kupa i kazni i kazni za Sarajevo protiv Želje.Imali smo i padova i loših igara kao recimo Gošk ljudi nas poderali ali kad je trebala pomoć rijetko je kad davana obićno u utakmicama nebitnim(mada su sve bitne) izvinjavam se ne potcjenjujem nikog kao što su Zvijezda na Koševu ili Slavija ali već je se sve znalo. Znaju kuhari dobro zaćiniti ili kao ova sadaka od licence a mi smo kako tako na terenu izborili Europu a ta licenca je bacanje prašine u oči za sva zla koja su nam učinili tokom sezone mene ne mogu isfolirati ali hajde ti igraj kad te udara Policija kad ti se skidaju golovi protiv direktnog kandidata kao što je Široki ili kad ti kazni tad dva najjača igrača po 3 utakmice kao da su zaklali čovjeka a za isti potez hvatanje za polni organ Krunić dobio 1 utakmicu pošto je dobio crveni a pri izlasku je navijačima Zvijezde psovao i mater ali . I da nije bilo gospodina I.Osima niko nam ne bi pomogao u borbi protiv kriminalaca koji preko tuđeg znoja žele da izađu u Europu i uzmu nešto što nisu zaslužili.Neko če mi prigovoriti da sam rekao svašta za I.Osima ali molim samo da razumijete (previše ima ovih što njajuke i reakcija je samo za njih) da Ivicu volim kao svog mrtvog oca samo radi gesta u Beogradu ako ništa drugo.I zato kažem Željo zasluženo prvak (ma koliko mi to bilo teško ali je istina) nije blistao ali kad je trebalo dobio je malo i vjetra u leđa (Zrinjski-Zvijezda-Travnik)i sreče naravno ali sreča prati hrabre a to su komšije bile ove sezone,ali brate i daleko su najbolji bili ove godine a sad nova sezona pa vidjet ćemo šta če biti. ;) :D I da izvinite sad mi pade na pamet pogledajte malo na transfermarketu cijene igrača Maribora pa pljujte. Handanović-reprezantativni golman Slovenije a na drugoj strani Plakalo branio za juniore na Bjelašnici pa sad pametnom dosta a zlobnika če uvijek biti.Na kraju krajeva ovo su prijateljski susreti u sklopu priprema.

po ovome se vidi ko je pravi pitar a ko nije Bravo majstore!!! ;)
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 16:57

vendeta1921 je napisao/la:
sekac je napisao/la:Sve se slažem sa tobom ima samo fula oko Adilovića iz Želje ipak je prvi strijelac lige nije on ni po mom ukusu ali ćinjenice idu njemu u prilog.Igralo je Sarajevo dobro ako se neko sjeća do kuhinje i pendrekanja po Trebinju i čudnih kazni pa onda odma na Koševu pljačka(Široki) i naravno to je bio kraj znaći i pored igre moraš imati jak lobi ne kažem da je neko nekom poklonio ali je činjenica da se ovo ne bi dogodilo nikom ko ima jake ljude u savezu sjetite se ispada Širokog u finalu kupa i kazni i kazni za Sarajevo protiv Želje.Imali smo i padova i loših igara kao recimo Gošk ljudi nas poderali ali kad je trebala pomoć rijetko je kad davana obićno u utakmicama nebitnim(mada su sve bitne) izvinjavam se ne potcjenjujem nikog kao što su Zvijezda na Koševu ili Slavija ali već je se sve znalo. Znaju kuhari dobro zaćiniti ili kao ova sadaka od licence a mi smo kako tako na terenu izborili Europu a ta licenca je bacanje prašine u oči za sva zla koja su nam učinili tokom sezone mene ne mogu isfolirati ali hajde ti igraj kad te udara Policija kad ti se skidaju golovi protiv direktnog kandidata kao što je Široki ili kad ti kazni tad dva najjača igrača po 3 utakmice kao da su zaklali čovjeka a za isti potez hvatanje za polni organ Krunić dobio 1 utakmicu pošto je dobio crveni a pri izlasku je navijačima Zvijezde psovao i mater ali . I da nije bilo gospodina I.Osima niko nam ne bi pomogao u borbi protiv kriminalaca koji preko tuđeg znoja žele da izađu u Europu i uzmu nešto što nisu zaslužili.Neko če mi prigovoriti da sam rekao svašta za I.Osima ali molim samo da razumijete (previše ima ovih što njajuke i reakcija je samo za njih) da Ivicu volim kao svog mrtvog oca samo radi gesta u Beogradu ako ništa drugo.I zato kažem Željo zasluženo prvak (ma koliko mi to bilo teško ali je istina) nije blistao ali kad je trebalo dobio je malo i vjetra u leđa (Zrinjski-Zvijezda-Travnik)i sreče naravno ali sreča prati hrabre a to su komšije bile ove sezone,ali brate i daleko su najbolji bili ove godine a sad nova sezona pa vidjet ćemo šta če biti. ;) :D I da izvinite sad mi pade na pamet pogledajte malo na transfermarketu cijene igrača Maribora pa pljujte. Handanović-reprezantativni golman Slovenije a na drugoj strani Plakalo branio za juniore na Bjelašnici pa sad pametnom dosta a zlobnika če uvijek biti.Na kraju krajeva ovo su prijateljski susreti u sklopu priprema.

Samo provociraju da su barem malo pogledali inserte iz utakmice Sarajevo - Maribor vidjeli bi nas sastav u prvom i drugom poluvremenu te da su oba tima igrala opusteno bez obzira na ishod utakmice koju vi gledate kao neku Europsku utakmicu a ne prijateljsku. 8-)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 jun 2012, 17:09

vendeta1921 je napisao/la:

HVALA JARANE :D
Sarajevo ljubavi moja!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jun 2012, 17:23

@pile
Vidi pašice,bez obzira to sto navijamo za dva razlicita kluba,za dva ljuta gradska rivala,postoji nesto sto se zove
postovanje..fakat,ovo ti iskreno kazem,smatrao sam te ozbiljnim covjekom,neko ko zna nesto o fudbalu.
neko ko voli fudbal,neko koga mnogi postuju..da neduzim,svrstavao sam te u sam vrh ovog foruma..znaci,
bio si u nivou bokaća,čamca,van bastena...
ali,oko moje lijepo,nakon ovog klipa i tvog danasnjeg nastupa...pao si u ocima,ne smatram te ozbiljnim likom..
jednostavno,bez uvrede jarane,odvratan si !
Nemas obraza izviniti se,obrisati klip..vec ulazis u rasprave i kao ti nekoga ocjenjujes..ma bjezi ba.Bahato !

O administraciji ne treba trositi rijeci,svima je jasno da ovaj forum sve vise lici na neku krcmu u vukojebini.
F.K.SARAJEVO

High

Post Postao/la High » 20 jun 2012, 17:33

Ja ne znam zašto se zamarate ovim provokacijama, pa samo lagani ignore opaliti, to je to. Shvatiš da pojedinci nisu vrijedni da tipkaš pola minute, a ne nešto više. Ima nas dovoljno ovdje, možemo sami održavati temu, drugi ne trebaju.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 20 jun 2012, 17:40

" onclick="window.open(this.href);return false;
Bojan Bozovic..... Da nam je njega kako dovesti,davno se on spominjao da bi mogao doci, sad makar na posudbu ili nesto tako bilo bi ekstra,igro je u Belgiji pa je otisao negdje ja mislim da je sad na posudbi u nekom klubu..

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jun 2012, 17:56

High je napisao/la:Ja ne znam zašto se zamarate ovim provokacijama, pa samo lagani ignore opaliti, to je to. Shvatiš da pojedinci nisu vrijedni da tipkaš pola minute, a ne nešto više. Ima nas dovoljno ovdje, možemo sami održavati temu, drugi ne trebaju.
Zasto se zamaram? Vjerovatno postoje razlozi,samo sto ne bih o tome.
Sto se tice odrzavanje teme,to je nemoguce u ovom trenutku,jer nemamo moderatora koji bi ako nista
brisao postove.
Ovde i ako bi htjeo da diskutujes sa navijacem fcs,prosto je nemoguce paralelno razmjeniti misljenje
sa bordo bratom i laktati se sa komsijom...ako pokusas reci da nije interesantan,dobit ces diplomatski odg.

"pravila foruma" :lol:
F.K.SARAJEVO

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 20 jun 2012, 18:08

zna li neko zasto Adi nije branio jucer :?:
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 18:11

rimaa je napisao/la:
Bojan Bozovic..... Da nam je njega kako dovesti,davno se on spominjao da bi mogao doci, sad makar na posudbu ili nesto tako bilo bi ekstra,igro je u Belgiji pa je otisao negdje ja mislim da je sad na posudbi u nekom klubu..
On igra ja mislim u Austrij i kosta negdje oko 200.000 eura.

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 18:13

mikimaus je napisao/la:zna li neko zasto Adi nije branio jucer :?:
Vjerovatno ga Jovic cuva od nedo bog kakve povrede ja mislim da ce na pripremam branit samo ovi mladi golmani i novi abidhodzic vjerovatno adilovic ima tamo neke specijalne treninge

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 20 jun 2012, 18:19

Ja se nadam da cemo u ligi odnosno novoj sezoni igrati dobro i konacno boriti se sa komsijama za titulu. :D ;)
PS. Zarko Karamatic je prejak igrac... ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: pitarcenga, Proximic, Silvester071, soe i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []