Bas to. Citam po komentarima, ljudi prave uzbunu kao da Memic nije dobio poziv, a ne rezervni igrac Sturma.
Jos kad napisu da je odabrao Bosnu ispred Austrije...
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Bas to. Citam po komentarima, ljudi prave uzbunu kao da Memic nije dobio poziv, a ne rezervni igrac Sturma.
Vidi se da je pristojan dečko, švapska škola, šuti i radi što mu se kaže. Drugačije i ne ide u ovoj fazi karijere, teško da on može u sezoni postavljati neke uslove. Mislim da na ljeto treba tražiti posudbu ili transfer, ovo mu baš uništava karijeru, a ozbiljan he talenat.General505 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:12Kad sam saznao zasto ga nema na glavnom spisku i nije mi ga zao, bas sam se negativno iznenadio.
@Le Coq
Def si upravu, mnogi su mu to sugerirali da mora precizirati primarnu poziciju jer to šaltanje ga uništava u razvoju cak i da promijeni klub, kao sto kazes sigurno ima tu drskost, snagu da bude dobar igrac cak za ligu 5.
Ali ukoliko neke stvari ne rascisti sa sobom, dzaba gdje god da ode ali mlad je pa nadam se da ce isplivati s godinama.
Opet neka misterija, šta je reć?General505 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:12Kad sam saznao zasto ga nema na glavnom spisku i nije mi ga zao, bas sam se negativno iznenadio.
@Le Coq
Def si upravu, mnogi su mu to sugerirali da mora precizirati primarnu poziciju jer to šaltanje ga uništava u razvoju cak i da promijeni klub, kao sto kazes sigurno ima tu drskost, snagu da bude dobar igrac cak za ligu 5.
Ali ukoliko neke stvari ne rascisti sa sobom, dzaba gdje god da ode ali mlad je pa nadam se da ce isplivati s godinama.
Privatne prirode, nije za javnost tiče se njegaa231983 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:18Opet neka misterija, šta je reć?General505 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:12Kad sam saznao zasto ga nema na glavnom spisku i nije mi ga zao, bas sam se negativno iznenadio.
@Le Coq
Nije se valjda i on s babom posvađ'oGeneral505 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 12:33Privatne prirode, nije za javnost tiče se njegaa231983 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:18Opet neka misterija, šta je reć?General505 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:12Kad sam saznao zasto ga nema na glavnom spisku i nije mi ga zao, bas sam se negativno iznenadio.
@Le Coq
Prica za djecu jer je prosjecan igrac, sad kao zbog privatni razloga nema ga na spisku, ma ja.
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, DanijelTZ, Goalgetter, James1987, Mocvara1991, perun, RoadRunner85, s4mke, Tihi, zenica159 i 63 gosta.