Svjetsko prvenstvo 2026

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

dedo26
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo 2026

Post Postao/la dedo26 » 02 apr 2026, 16:26

Hoce li biti opet preko one stranice prodaja karata za prijateljsku na kosevo, zaboravio sam kako se zove stranica, znam da mi tu dodje da li zelim kupit karte.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 apr 2026, 16:26

Scholl je napisao/la:
02 apr 2026, 16:21
Evo ja imam sansu da kupim. ne znam kako vam ne otvara to... Jos tri sektora ona losija su ostala
AL nemam muda da uzmem, jer nisam siguran da li ce iko od moje raje ici

Meni samo nije jasno kako ovako mal broj ulaznica za navijace Bosne
Kome je cijeli stadion pripao jbt
Nista ovo ne kontam
S obzirom da navala navijaca iz drzava koje ce igrat nece bit prevelika jer je svima daleko osim ko zivi u drzavama gdje igra, upravo se i ja pitam ko ce tacno doc na te tekme? Pa nece valjda amerikanci kojih pola ne zna ni da se igra SP kod njih....da je neka drzava sa fudbalskom kulturom gdje ce raja ic neutralno gledat utkamice i razumio bi....stvarno nevjerovatno
=\_1921_/=

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 apr 2026, 16:27

invincible1921 je napisao/la:
02 apr 2026, 16:04
zikerrz21 je napisao/la:
02 apr 2026, 15:28
Zadnja dva dana, gdje god da se nađem, bilo da pijem kafu, prolazim kroz grad ili sjedim negdje gdje ima dosta naroda, ne mogu pobjeći od istih priča. Svi su odjednom postali selektori, analiziraju utakmice, ko je trebao igrati, ko je zakazao, ko je precijenjen, a ko podcijenjen. Najgore je što čujem toliko nebuloza i dezinformacija o reprezentaciji da se bukvalno jedem iznutra. Dođe mi da ustanem, priđem im i objasnim neke stvari koje očigledno ne znaju, jer većina tih ljudi nije znala ni pet igrača prije utakmice s Velsom, ali se na kraju nekako iskontrolišem. Ne želim ispasti seljačina i upadati ljudima u riječ, ali slušati te njihove teorije bez ikakvog temelja postalo je prava tortura za živce.
Evo bicu subjektivan i odacu priznanje sebi i maloj grupi indvidua sa ovog foruma koja je od izvlacenja grupe vjerovala i govorila to je to, mozemo. Od pisanja da nam treba 10b iz prve cetiri tekme pa do daljih kalukacija. Prepoznace se sami od @DamiraT pa nadalje... :bih:

More ih je ovdje bilo sto su pricali natrpace nas kipar, pa kakvi mi ,Rumunija je velesila, AUSTRIJA JE BRAZIL,,,,o italiji i velsu nemam sta objasnjavat evo imate postove nisu toliko stari....samo se broj ljudi koji su govrili da cemo ispas vremenom smanjivao. Realno vise je bilo onih koji su mislili da cemo bit 4. nego 2. u grupi

Da smo mi takodjer nacisto, velika vecina raje ne na forumu nego opcenito nije znala ni ko je Esmir i Kerim tj kako izgledjau sve i da je cula za njih..do prije pola godine ....ja gledo tekmu protiv Rumunije u kafani, ljudi pitaju za Esmira ko je sad ovaj, njih 10 za stolom....govori neko "ma onaj mali iz amerike ja mislime"....a sad su svi pametni....al hajd stas mu nek smo mi otisli, hebo nas i nas mentalitet
Bas sto kazes za ove ljude izvan foruma. Evo moj otac prvi govori sta ce Bajraktarevic onakav sitan, pojest ce ga :rol:

Iskren da budem i mene je Barba demantovao u odredjenim stvarima, ali mi jos vise idu na zivce oni sa foruma sto su govorili na pocetku kao nismo mi rang yebene Rumunije, pa i Austrije kad se zakuhalo na kraju. Kao igrala je Rumunija EP. Pa nisu osvojili jbt, prosjek reprezentacija. Al hajde, svi pogrijesimo, sta fali. Ne uzimam za zlo.

Nakon Austrije nisam toliko vjerovao da mozemo preko baraza na SP, poucen nasim prijasnjim iskustvima sa barazima. Ali opet moram priznati da mi je 10 puta sladji ovaj odlazak, gdje se proslavilo odmah na BP, nego da smo u Austriji dobili pa otisli.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 02 apr 2026, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 02 apr 2026, 16:28

02 apr 2026, 16:26
Scholl je napisao/la:
02 apr 2026, 16:21
Evo ja imam sansu da kupim. ne znam kako vam ne otvara to... Jos tri sektora ona losija su ostala
AL nemam muda da uzmem, jer nisam siguran da li ce iko od moje raje ici

Meni samo nije jasno kako ovako mal broj ulaznica za navijace Bosne
Kome je cijeli stadion pripao jbt
Nista ovo ne kontam
S obzirom da navala navijaca iz drzava koje ce igrat nece bit prevelika jer je svima daleko osim ko zivi u drzavama gdje igra, upravo se i ja pitam ko ce tacno doc na te tekme? Pa nece valjda amerikanci kojih pola ne zna ni da se igra SP kod njih....da je neka drzava sa fudbalskom kulturom gdje ce raja ic neutralno gledat utkamice i razumio bi....stvarno nevjerovatno
Imigranti koji žive u USA i Kanadi. A Meksikanci su Meksikanci.

Nadam se da ću naći kartu za prvu tekmu u Torontu ali sumnjam.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 02 apr 2026, 16:33

alemsa je napisao/la:
02 apr 2026, 15:42
baboedindzeko09 je napisao/la:
02 apr 2026, 15:01
GoldenLilies je napisao/la:
02 apr 2026, 14:59
Mogu se jos naruciti karte (Fan Of Bosnia-Herzegovina) gjde su dosta jeftinije. Ja sad maloprije narucio po cijeni 180$ za utakmicu BiH-Svajcarska.
Za kanadu nema ispod 2000$
Ocekivano, vjerovatno ta moze samo rasti s obzirom da igraju kuci, otvaranje i da je potraznja velika. To se ne bi trebalo promijeniti
Aleme,jesi ti isao na utakmice NFL i NBA u ameriku?

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 02 apr 2026, 16:35

ArtemisFowl je napisao/la:
02 apr 2026, 15:54
Sindikat12 je napisao/la:
02 apr 2026, 15:19
Mozda je glupo pitanje, ali da li je realno da se jedan dobar dio para od SP-a ulozi u novi stadion?
Nije realno, stadion je dosta skuplji. Bez Uefe, nema od stadiona ništa.
Razumijem da je skupo, mislio sam vise da se pogura sa par miliona. Ne znam za koliko se moze napravit koliko toliko moderan stadion, je li realno za 25 miliona eura? Ili je cifra znacajno veca?

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 02 apr 2026, 16:37

I ja evo sat vremena ganjam na fifa.com i nista. No products available.... yebem ti i fifu kako ovo usrano organizuju.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 apr 2026, 16:38

Nismo ni svjesni koliki smo potres izazvali u talijanskom fudbalu. Pljuste ostavke, od predsjednika do Buffona.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 apr 2026, 16:40

DamirT je napisao/la:
02 apr 2026, 16:27
02 apr 2026, 16:04
zikerrz21 je napisao/la:
02 apr 2026, 15:28
Zadnja dva dana, gdje god da se nađem, bilo da pijem kafu, prolazim kroz grad ili sjedim negdje gdje ima dosta naroda, ne mogu pobjeći od istih priča. Svi su odjednom postali selektori, analiziraju utakmice, ko je trebao igrati, ko je zakazao, ko je precijenjen, a ko podcijenjen. Najgore je što čujem toliko nebuloza i dezinformacija o reprezentaciji da se bukvalno jedem iznutra. Dođe mi da ustanem, priđem im i objasnim neke stvari koje očigledno ne znaju, jer većina tih ljudi nije znala ni pet igrača prije utakmice s Velsom, ali se na kraju nekako iskontrolišem. Ne želim ispasti seljačina i upadati ljudima u riječ, ali slušati te njihove teorije bez ikakvog temelja postalo je prava tortura za živce.
Evo bicu subjektivan i odacu priznanje sebi i maloj grupi indvidua sa ovog foruma koja je od izvlacenja grupe vjerovala i govorila to je to, mozemo. Od pisanja da nam treba 10b iz prve cetiri tekme pa do daljih kalukacija. Prepoznace se sami od @DamiraT pa nadalje... :bih:

More ih je ovdje bilo sto su pricali natrpace nas kipar, pa kakvi mi ,Rumunija je velesila, AUSTRIJA JE BRAZIL,,,,o italiji i velsu nemam sta objasnjavat evo imate postove nisu toliko stari....samo se broj ljudi koji su govrili da cemo ispas vremenom smanjivao. Realno vise je bilo onih koji su mislili da cemo bit 4. nego 2. u grupi

Da smo mi takodjer nacisto, velika vecina raje ne na forumu nego opcenito nije znala ni ko je Esmir i Kerim tj kako izgledjau sve i da je cula za njih..do prije pola godine ....ja gledo tekmu protiv Rumunije u kafani, ljudi pitaju za Esmira ko je sad ovaj, njih 10 za stolom....govori neko "ma onaj mali iz amerike ja mislime"....a sad su svi pametni....al hajd stas mu nek smo mi otisli, hebo nas i nas mentalitet
Bas sto kazes za ove ljude izvan foruma. Evo moj otac prvi govori sta ce Bajraktarevic onakav sitan, pojest ce ga :rol:

Iskren da budem i mene je Barba demantovao u odredjenim stvarima, ali mi jos vise idu na zivce oni sa foruma sto su govorili na pocetku kao nismo mi rang yebene Rumunije, pa i Austrije kad se zakuhalo na kraju. Kao igrala je Rumunija EP. Pa nisu osvojili jbt, prosjek reprezentacija. Al hajde, svi pogrijesimo, sta fali. Ne uzimam za zlo.

Nakon Austrije nisam toliko vjerovao da mozemo preko baraza na SP, poucen nasim prijasnjim iskustvima sa barazima. Ali opet moram priznati da mi je 10 puta sladji ovaj odlazak, gdje se proslavilo odmah na BP, nego da smo u Austriji dobili pa otisli.
Ma dobro usponi i padovi s Barbom....pa sjeti se da covjek nije htio Esmira zvat...da ne idemo dalje.

Ja sam rekao da je cilj dovest se da u Becu odlucuje i tkao je i bilo....nakon remija ladje su mi potonule na par dana, ali kad je izvucen baraz ubjedjen sam bio u prolaz.

Ironije radi tek sad nakon prolaska sam u soku da smo uspjeli :rol: :rol: a do tada sam ubjedjen bio :rol:
=\_1921_/=

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 apr 2026, 16:45

Kome se ne da peglati da sam organizuje odlazak u Ameriku i ostalo, Centrotours organizuje odlazak tamo plus karte i viza. Jest da ce vjerovatno biti skuplje, al eto.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 02 apr 2026, 16:46

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
02 apr 2026, 16:37
I ja evo sat vremena ganjam na fifa.com i nista. No products available.... yebem ti i fifu kako ovo usrano organizuju.
Ja uzeo karte za sve tri tekme. Ne znam kako kod vas ne moze. Moguce da provjeravaju da li imate mnogo novca na racunu. :yawn:
DamirT je napisao/la:
02 apr 2026, 16:38
Nismo ni svjesni koliki smo potres izazvali u talijanskom fudbalu. Pljuste ostavke, od predsjednika do Buffona.
Tebra, ti i ja smo jedini ovdje vjerovali u prolaz na Mundijal. Treba nam odati priznanje. :yawn: :salut:

BosPos
Kontakt:

Post Postao/la BosPos » 02 apr 2026, 16:54

Shevko je napisao/la:
02 apr 2026, 14:28
SanaBosna je napisao/la:
02 apr 2026, 14:02
slika
Gdje su bas ovu sliku nasli i objavili
a sta hocete, osoba je srbin i eto. Etnicka pripadnost je redukcija na kulturoloski sloj i mnogi u drzavi ne mogu zamisliti nista iznad toga. Imamo redukciju i na nivou religije i plemena jos.
Ma Rumuni i dalje pjene. Koga boli briga ako se momak izjasnjava kao Srbin. Ne znaci da ne voli BiH. A imate klip na yt od avaza neobjavljeni snimci dje Jovo pjeva Jedna si jedina i Volim ljiljane sa saigracima. Ponos kad vidis da disu jedan za drugog.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 apr 2026, 17:02

PSV je napisao/la:
02 apr 2026, 16:46
Ja uzeo karte za sve tri tekme. Ne znam kako kod vas ne moze. Moguce da provjeravaju da li imate mnogo novca na racunu. :yawn:
DamirT je napisao/la:
Tebra, ti i ja smo jedini ovdje vjerovali u prolaz na Mundijal. Treba nam odati priznanje. :yawn: :salut:
Tebra i ja sam vjerovao. Jel mozes donjeti jednu picu iz montane? :yawn:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 apr 2026, 17:03

BosPos je napisao/la:
02 apr 2026, 16:54
Shevko je napisao/la:
02 apr 2026, 14:28
SanaBosna je napisao/la:
02 apr 2026, 14:02
slika
Gdje su bas ovu sliku nasli i objavili
a sta hocete, osoba je srbin i eto. Etnicka pripadnost je redukcija na kulturoloski sloj i mnogi u drzavi ne mogu zamisliti nista iznad toga. Imamo redukciju i na nivou religije i plemena jos.
Ma Rumuni i dalje pjene. Koga boli briga ako se momak izjasnjava kao Srbin. Ne znaci da ne voli BiH. A imate klip na yt od avaza neobjavljeni snimci dje Jovo pjeva Jedna si jedina i Volim ljiljane sa saigracima. Ponos kad vidis da disu jedan za drugog.
Kad spomenu, moze li neki noviar da ode do Jovica, Sucica, Budimira, Subotica, Gacinovica itd i pita ih zasto ne igrjau za BiH?

Cuj ti price ocami, nema kae srba u ekipi a od kad se rode uce ih da mrze BiH, da je Srbija njihova drzava....cast izuzecima....eno onaj vladan kloc najsvjeziji primjer

Kae onaj nakav iz skupstine BL, ovo nije nasa drzava ali eto dobro je bice para i "za nase" klubove, medjutim smetaju mi ratne zastave ARBIH....
=\_1921_/=

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 02 apr 2026, 17:05

PSV je napisao/la:
Tebra, za onu utakmicu protiv Kanade, jesi uzeo one karte od 20000$ ili one od 2000, da se guraš sa sirotinjom? :yawn:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 02 apr 2026, 17:10

soko je napisao/la:
02 apr 2026, 17:02

Sve za tebe brux. Jedva cekam da me pocnu tamo spopadati amerikanke, meksikanke, kolumbijke i ostale. A kako i ne bi, lijep, s kesom, s dobrom pricom. :yawn:
19vendetta87 je napisao/la:
02 apr 2026, 17:05

Tebra, za onu utakmicu protiv Kanade, jesi uzeo one karte od 20000$ ili one od 2000, da se guraš sa sirotinjom? :yawn:
Uvijek najskuplje uzimam. Osim toga, smjestaj mi je prava perverzija. Da ne pricam o ostalim jet-set stvarima koje sebi planiram priustiti. :yawn:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 apr 2026, 17:11

PSV je napisao/la:
Tebra, pricaju po kanadi da ga rachel mcadams zvala da sa njom dijeli pitchside lounge :yawn:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 apr 2026, 17:13

PSV je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
Braca, uvijek si znao prepoznati uspjeh :yawn:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 apr 2026, 17:14

PSV je napisao/la:
02 apr 2026, 17:10
soko je napisao/la:
02 apr 2026, 17:02

Sve za tebe brux. Jedva cekam da me pocnu tamo spopadati amerikanke, meksikanke, kolumbijke i ostale. A kako i ne bi, lijep, s kesom, s dobrom pricom. :yawn:

Uvijek najskuplje uzimam. Osim toga, smjestaj mi je prava perverzija. Da ne pricam o ostalim jet-set stvarima koje sebi planiram priustiti. :yawn:
Hvala bruda, nego sta kazes za Esmirovu seku? :yawn:

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 02 apr 2026, 17:15

PSV je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
Svaka cast! I sretno ti.
Koliko su sve tri bile ako nije tajna?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, Beduin, D97, dubrovnik, Google [Bot], grad-na-rijeci-sani, soccerfan, Zglavkar, zikerrz21 i 79 gostiju.