Bosniacum Lilium je napisao/la:jedno pitanje momci

ako ima onih koji su konzumirali nesto od sljedecg, sta mislite, sta je bolje?
ISO 100 ili whey gold
no explode ili hemorage
Najvise me zanima postotak ulozeno/dobijeno
Po meni je gold precjenjen suplament,radi se o jednome od najprodavanijh suplamenata na svijetu,no whey je uvjek whey,male su razlike,a taj ISO 100 se meni cini kao odlican izbor,mislim da u sebi ne sadrzi kreatina,sto je danas rijetka stvar,jer ga ubacuju u vecinu proteina danas.
Za taj Homerage ti ne znam nista reci,no sto se tice no explodea,odlican suplament,popijes ga 30-40 minuta prije treninga i primjetit ces razliku u snazi,intenzitetu i uopce volji za treniranjem,odlicna stvar za ljude koji npr.rade ili provode dosta vremena u skoli pa dodju kuci nikakvi,ovo ih "digne" za treninga.
No,obicno se javljaju nuspojave pri uzimanju no explodea,poput proljeva i nesanice,tako da ne treba pretjerivati.Jedna mjerica prije treninga ja za rekreativce dovoljna,i previse.
Iako pise da se uzima i u danima netreniranja,po meni je to prilicno bespotrebno.Jedna mjerica 30-40 minuta pred trening je po meni jedino vrijeme kada treba uzimati no explode,i bolje je ne trenirati navece u tom slucaju,jer su velike sanse za nesanicom,gledaj da popijes no explode najmanje 6 sati prije nego sto planiras spavati.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif