Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

harishp
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la harishp » 11 nov 2009, 02:07

RiNo je napisao/la:
cikcanga je napisao/la:Hrvatska je najlosija repka na svijetu.
Zapravo su 8.
slika
Slaba utjeha :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 nov 2009, 02:07

RiNo je napisao/la:
cikcanga je napisao/la:Hrvatska je najlosija repka na svijetu.
Zapravo su 8.
slika
Ma tu je to. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 nov 2009, 08:33

cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
Ma ja ba amateri sve,treba ici ovako Mi pa Brazil onda opet Mi(ovi s klupe),pa onda nasa mlada...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 nov 2009, 09:20

bistrikboy je napisao/la:
cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
Ma ja ba amateri sve,treba ici ovako Mi pa Brazil onda opet Mi(ovi s klupe),pa onda nasa mlada...
Mislim da grijesis. Prvo treba ici Engleska pa onda stepenica i stepenica pa ostali .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 nov 2009, 09:53

Stole iz Bora je napisao/la:
Cuj Italija, Njemacka?
Mislim da grijesis. Prvo treba ici Engleska pa onda stepenica i stepenica pa ostali .. 8-)
Palis se k'o golf dizel na Bjelasnici :P
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 nov 2009, 10:02

Stole iz Bora je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ma ja ba amateri sve,treba ici ovako Mi pa Brazil onda opet Mi(ovi s klupe),pa onda nasa mlada...
Palis se k'o golf dizel na Bjelasnici :P
Ma nisam znao da si upoznat sa cikcangom i njegovom omiljenom reprezentacijom .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 11 nov 2009, 10:31

Cuj Italija, Njemacka?
Uzima Uefa kad izvlači skupine za kvalifikacije, zato se ta lista i pravi! Hrvati iako se nisu plasirali bit će nositelji i imat će laganu grupu, dok mi ako ne prođemo Portugal 99 posto ostajemo u četvrtom šeširu i opet smo najebali...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 11 nov 2009, 10:40

Offside je napisao/la:
Cuj Italija, Njemacka?
Uzima Uefa kad izvlači skupine za kvalifikacije, zato se ta lista i pravi! Hrvati iako se nisu plasirali bit će nositelji i imat će laganu grupu, dok mi ako ne prođemo Portugal 99 posto ostajemo u četvrtom šeširu i opet smo najebali...
hrvatska je visoko pozicionirana zahvaljujuci cirinim iz 98, uvjek su zatim lakse protivnike dobijali, i naravno bili redovni na zavrsnicama!A onda krv proradi, i moze se svakoga dobiti, il izgibiti!
Mi imamo osiguran treci sesir bez obzira na rezultat iz ove dvije tekme!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 11 nov 2009, 16:56

Pa dobro nije baš da su imali uvijek laku grupu! Imaju oni i kvalitetu konstantno! Evo grupu za Euro 2008 u kojoj su bili prvi, sve je samo ne laka sa Rusima i Englezima! A to za vatrene 98 ne stoji! Oni su bili treci na svijetu, ali u tom trenutku već su se znale kvalifikacijske grupe za Euro 2000! A oni se na taj Euro nisu plasirali, tako da nije njima Ćirina generacija ostavila dobru startnu poziciju kao što se misli... Mada im je digla ugled i reputaciju, iako ja tu Ćiri ne pripisujem velike zasluge! Sa onom ekipom polufinale mundijala nije uopće neki poduhvat, a i Ćiro to prizna!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 nov 2009, 17:09

Trenutno smo boli od njih. ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 nov 2009, 17:14

Imaju jak tim , steta sto se nisu plasirali na SP .
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 11 nov 2009, 17:15

Ma ko se plasira na prvenstvo, bilo evropsko ili svjetsko, mora vrijediti, tu nema price!
Sad su hrvati u velikim problemima, neki novi igraci se pojavljuju..i ostaje da vidi sta ce biti sa njima!
Ipak, mislim da nemogu biti losiji od one reprezentacije kada su igrali u japanu i koreji, tada sam navijao za njih, ali su bili prestari vecina igraca...
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 nov 2009, 17:15

Jes steta zbog tima

al radi navijaca hrvatske dabogda se nikad ne plasirali na svjetsk/evropsko prvenstvo ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 11 nov 2009, 17:20

TheManiacs je napisao/la:Jes steta zbog tima

al radi navijaca hrvatske dabogda se nikad ne plasirali na svjetsk/evropsko prvenstvo ;)
obostrano je!!
PORTUGAL,PORTUGAL :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 nov 2009, 17:23

antipolitika2 je napisao/la:
obostrano je!!
PORTUGAL,PORTUGAL :D
Slabi ste. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 11 nov 2009, 17:31

Jbg,niste ni vi nista bolji,sreca nije mazila vatrene,Hrvatska s vise bodova u skupini 3. a Bih s manje 2.?!
Sreca pa Turska nije bila na nivou,no neka i vi se veselite jos par dana ,zasluzili ste,sve te godine bez ponosa i veselja,meni je osobno drago,samo ne shvacam neke likove tipa zbog hrvatskih navijaca dabogda nigdje ne otisli itd,primitivizam! :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 11 nov 2009, 17:46

antipolitika2 je napisao/la:Jbg,niste ni vi nista bolji,sreca nije mazila vatrene,Hrvatska s vise bodova u skupini 3. a Bih s manje 2.?!
Sreca pa Turska nije bila na nivou,no neka i vi se veselite jos par dana ,zasluzili ste,sve te godine bez ponosa i veselja,meni je osobno drago,samo ne shvacam neke likove tipa zbog hrvatskih navijaca dabogda nigdje ne otisli itd,primitivizam! :D
Cuj turska nije bila na nivou, a turska u sred kijeva razvali ukrajinu 0-3!
Pa bjelorusiju je jedva dobila, mazila je sreca...to su svi priznali!
Bosna nije imala srece u turskoj, igrali bolje, ali se ispromasivali nasi!
Spanija nas je dobila 1-0 iz ofsajda postignutim golom, to manje vise svak zna!
Zadna utakmica sa spancima je bila utakmica koja nije nista donosila, a mogla nam je dosta oduzeti..igrace sa zutim kartonima!
Ostale utakmice, mislim da to netreba komentarisati!Skoro da smo zabili smo vise golova u jednoj utakmici(estonija), nego hrvati u cjelim kvalifikacijama!
Ipak znamo mi da ces ti u subotu gledat tekmu, a za koga ces navijati..ma zaboli nas sviju nesto ;)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 11 nov 2009, 18:04

Ada je napisao/la:
antipolitika2 je napisao/la:Jbg,niste ni vi nista bolji,sreca nije mazila vatrene,Hrvatska s vise bodova u skupini 3. a Bih s manje 2.?!
Cuj turska nije bila na nivou, a turska u sred kijeva razvali ukrajinu 0-3!
Pa bjelorusiju je jedva dobila, mazila je sreca...to su svi priznali!
Bosna nije imala srece u turskoj, igrali bolje, ali se ispromasivali nasi!
Spanija nas je dobila 1-0 iz ofsajda postignutim golom, to manje vise svak zna!
Zadna utakmica sa spancima je bila utakmica koja nije nista donosila, a mogla nam je dosta oduzeti..igrace sa zutim kartonima!
Ostale utakmice, mislim da to netreba komentarisati!Skoro da smo zabili smo vise golova u jednoj utakmici(estonija), nego hrvati u cjelim kvalifikacijama!
Ipak znamo mi da ces ti u subotu gledat tekmu, a za koga ces navijati..ma zaboli nas sviju nesto ;)
ma pratit ce oni svi tekmu, ta vidis da nose salove portugala na utakmice svinjskog :lol:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 nov 2009, 18:11

Cuj Italija, Njemacka?
Ta ti je dobra hehe
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 18:23

sto vas nema u barazu... :?: :?: :?:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.