Slaba utjehaRiNo je napisao/la:Zapravo su 8.cikcanga je napisao/la:Hrvatska je najlosija repka na svijetu.

Slaba utjehaRiNo je napisao/la:Zapravo su 8.cikcanga je napisao/la:Hrvatska je najlosija repka na svijetu.
Ma tu je to.RiNo je napisao/la:Zapravo su 8.cikcanga je napisao/la:Hrvatska je najlosija repka na svijetu.
Ma ja ba amateri sve,treba ici ovako Mi pa Brazil onda opet Mi(ovi s klupe),pa onda nasa mlada...cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
Mislim da grijesis. Prvo treba ici Engleska pa onda stepenica i stepenica pa ostali ..bistrikboy je napisao/la:Ma ja ba amateri sve,treba ici ovako Mi pa Brazil onda opet Mi(ovi s klupe),pa onda nasa mlada...cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
Palis se k'o golf dizel na BjelasniciStole iz Bora je napisao/la:Mislim da grijesis. Prvo treba ici Engleska pa onda stepenica i stepenica pa ostali ..bistrikboy je napisao/la:Ma ja ba amateri sve,treba ici ovako Mi pa Brazil onda opet Mi(ovi s klupe),pa onda nasa mlada...cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
Ma nisam znao da si upoznat sa cikcangom i njegovom omiljenom reprezentacijom ..bistrikboy je napisao/la:Palis se k'o golf dizel na BjelasniciStole iz Bora je napisao/la:Mislim da grijesis. Prvo treba ici Engleska pa onda stepenica i stepenica pa ostali ..bistrikboy je napisao/la:Ma ja ba amateri sve,treba ici ovako Mi pa Brazil onda opet Mi(ovi s klupe),pa onda nasa mlada...
Uzima Uefa kad izvlači skupine za kvalifikacije, zato se ta lista i pravi! Hrvati iako se nisu plasirali bit će nositelji i imat će laganu grupu, dok mi ako ne prođemo Portugal 99 posto ostajemo u četvrtom šeširu i opet smo najebali...cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
hrvatska je visoko pozicionirana zahvaljujuci cirinim iz 98, uvjek su zatim lakse protivnike dobijali, i naravno bili redovni na zavrsnicama!A onda krv proradi, i moze se svakoga dobiti, il izgibiti!Offside je napisao/la:Uzima Uefa kad izvlači skupine za kvalifikacije, zato se ta lista i pravi! Hrvati iako se nisu plasirali bit će nositelji i imat će laganu grupu, dok mi ako ne prođemo Portugal 99 posto ostajemo u četvrtom šeširu i opet smo najebali...cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
obostrano je!!TheManiacs je napisao/la:Jes steta zbog tima
al radi navijaca hrvatske dabogda se nikad ne plasirali na svjetsk/evropsko prvenstvo
Slabi ste.antipolitika2 je napisao/la:
obostrano je!!
PORTUGAL,PORTUGAL
Cuj turska nije bila na nivou, a turska u sred kijeva razvali ukrajinu 0-3!antipolitika2 je napisao/la:Jbg,niste ni vi nista bolji,sreca nije mazila vatrene,Hrvatska s vise bodova u skupini 3. a Bih s manje 2.?!
Sreca pa Turska nije bila na nivou,no neka i vi se veselite jos par dana ,zasluzili ste,sve te godine bez ponosa i veselja,meni je osobno drago,samo ne shvacam neke likove tipa zbog hrvatskih navijaca dabogda nigdje ne otisli itd,primitivizam!
ma pratit ce oni svi tekmu, ta vidis da nose salove portugala na utakmice svinjskogAda je napisao/la:Cuj turska nije bila na nivou, a turska u sred kijeva razvali ukrajinu 0-3!antipolitika2 je napisao/la:Jbg,niste ni vi nista bolji,sreca nije mazila vatrene,Hrvatska s vise bodova u skupini 3. a Bih s manje 2.?!
Sreca pa Turska nije bila na nivou,no neka i vi se veselite jos par dana ,zasluzili ste,sve te godine bez ponosa i veselja,meni je osobno drago,samo ne shvacam neke likove tipa zbog hrvatskih navijaca dabogda nigdje ne otisli itd,primitivizam!
Pa bjelorusiju je jedva dobila, mazila je sreca...to su svi priznali!
Bosna nije imala srece u turskoj, igrali bolje, ali se ispromasivali nasi!
Spanija nas je dobila 1-0 iz ofsajda postignutim golom, to manje vise svak zna!
Zadna utakmica sa spancima je bila utakmica koja nije nista donosila, a mogla nam je dosta oduzeti..igrace sa zutim kartonima!
Ostale utakmice, mislim da to netreba komentarisati!Skoro da smo zabili smo vise golova u jednoj utakmici(estonija), nego hrvati u cjelim kvalifikacijama!
Ipak znamo mi da ces ti u subotu gledat tekmu, a za koga ces navijati..ma zaboli nas sviju nesto
Ta ti je dobra hehebistrikboy je napisao/la:Ma ja ba amateri sve,treba ici ovako Mi pa Brazil onda opet Mi(ovi s klupe),pa onda nasa mlada...cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.