Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

el-fighter
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la el-fighter » 19 jun 2009, 10:43

Ako bi sada došlo do transfera Štilića, hoće li Željo išta dobiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 jun 2009, 10:53

el-fighter je napisao/la:Ako bi sada došlo do transfera Štilića, hoće li Željo išta dobiti.
prema ovom od tog transfera od 5 milki Zeljo bi tobio nekih 50 hiljada eura...
nije lose...
skoro pa cijeli ranser... :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 jun 2009, 10:57

el-fighter je napisao/la:Ako bi sada došlo do transfera Štilića, hoće li Željo išta dobiti.
Pitaj @bistrikboya, on to prati i zna. ;)

Stvarno bi bilo steta da ode u Rusku ligu, jaki su oni sada, ima tu i para...ali, nije to to :?
Komm ovamos u bundesku :D
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 jun 2009, 12:14

geronimo je napisao/la:
Pitaj @bistrikboya, on to prati i zna. ;)

Stvarno bi bilo steta da ode u Rusku ligu, jaki su oni sada, ima tu i para...ali, nije to to :?
Komm ovamos u bundesku :D
5% 8-) do 23 godine.
Stila je kad je dolazio u martu u sarajevo rekao da ga Kazan zeli ali da on nece u Rusiju(svojim ocima vidio i svojim usima cuo),kaze da su ga zvali iz Bremena i pitali ga o ugovoru sa Lechom,Hertha ga duze prati ali nema ponude nikakve a za wolfsburg ne znam nisam ga vidio od marta,on ako ne ode u Njemacku nece nigdje 8-) u lechu ima odlifan ugovor od svake pobjede u Europi on dobiva skoro 25k maraka,samo on ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 19 jun 2009, 12:38

Ima li se gdje kupiti njegov dres ? Iz repke ? Pa možda i Lecha,mada prosto sumnjam ?

Mada bi u krajnjem slučaju i sa Željinim dresom bio zadovoljan :D

Ako ima ko da nešto zna,nek ostavi ovdje :D

Ili ako bistrikboy i slični Željovci imaju pa da prodaju !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 jun 2009, 22:02

Stone Island je napisao/la:Ima li se gdje kupiti njegov dres ? Iz repke ? Pa možda i Lecha,mada prosto sumnjam ?

ja mislim da stilicev dres lecha mozes kupit u poljskoj :D :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 27 jun 2009, 19:51

Štilićeve sjajne partije ove sezone koje je pružao u dresu Lech Poznana su zaintgrirale razne europske klubove da ga dovedu pa je tako i Zvonimir Soldo odlučio da u svoj klub, njemački Koln dovede Semira Štlića te je poslao konkretnu ponudu poljskom Lechu.
Zvonimir Soldo je odlučio nakon dolaska Podolskog dodatno pojačati napad a Štilića vidi kao najbolju opciju.
Uprava Lech Poznana bi sutra trebala razmotriti ponudu te odlučiti da li ide ili ostaje prenose poljski mediji.
A znamo da je Sportski direktor Lecha Marek Pogorzelczyk izjavio mogućnost da Lech napusti jedan od dva najbolja igrača ove ekipe, Štilić ili Hernana Rengif.
Napomenimo da Lech traži oko 4 miliona eura odštete za nekadašnjeg nogometaša Željezničara koji je i sam izjavio da bi najviše volio preći u Njemačku jer kako kaže odlično govori njemački jezik.

uh ovo bi bilo odlicno ako transfer uspije

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 29 jun 2009, 21:21

Evo izvor ove informacije: http://www.futbolnet.pl . inače poljska stranica tu se može naravno ko zna pročitati o probi Nurkovića u Wisli.
Al da bogda da Štila pređe u Keln, ovi traže 4 mil.
SAMO ŽELJO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jun 2009, 21:25

SINE je napisao/la:Evo izvor ove informacije: http://www.futbolnet.pl . inače poljska stranica tu se može naravno ko zna pročitati o probi Nurkovića u Wisli.
Al da bogda da Štila pređe u Keln, ovi traže 4 mil.
Blizu su dogovora.Keln daje 800 000 :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 jun 2009, 21:29

Stone Island je napisao/la:Ima li se gdje kupiti njegov dres ? Iz repke ? Pa možda i Lecha,mada prosto sumnjam ?

ja imam stilicev zeljin dres...i to bas njegov uhvacen na stadionu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 jul 2009, 15:55

evo stila zabio gol.....bravo majstore lech dobio 3:1.....
to bosanac..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 04 jul 2009, 16:06

miralem444 je napisao/la:evo stila zabio gol.....bravo majstore lech dobio 3:1.....
to bosanac..
gdje stoje ti rezultati prijateljskih utakmica i strijelci ?

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 jul 2009, 16:07

anlayan je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:evo stila zabio gol.....bravo majstore lech dobio 3:1.....
to bosanac..
gdje stoje ti rezultati prijateljskih utakmica i strijelci ?
evo ovdje

http://www.****/
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2009, 22:54

Danas je opet zabio gol i opet su pobijedili 3-1 :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jul 2009, 23:23

Pa Stila, ako sada ne promijeni sredinu, misim da ce napraviti veliku pogresku, davno je on prevazisao ove Poljake.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 jul 2009, 17:19

omerbavarac je napisao/la:Pa Stila, ako sada ne promijeni sredinu, misim da ce napraviti veliku pogresku, davno je on prevazisao ove Poljake.
bi on rado presao u Njemacku, mislim da se nesto sprema iza kulisa. Köln ili Hertha, pitanje je sad, prelazni rok je otvoren do 31. avgusta pa mislim da ce biti nesto do tada.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 jul 2009, 17:25

mah odigro je jednu sezonu u poljskoj i odma mu digli cijenu na 5 miliona naravno da klubovi imaju sumnju u njegov kvalitet a to uopste nisu male pare za experimentisanje...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 13 jul 2009, 08:08

nick je napisao/la:mah odigro je jednu sezonu u poljskoj i odma mu digli cijenu na 5 miliona naravno da klubovi imaju sumnju u njegov kvalitet a to uopste nisu male pare za experimentisanje...
poljska liga nije uopste nesto,mozda malo jaca od srbske hrvatske bugarske itd..redovno ispadaju nakon 2 pretkola jedino je lech probio led prosle godine...pogledajte im posjete na tekmama...polonia bytom dolazi iz grada koji sa okolicom ima oko 2 miliona stanovnika a 5 ooo ljudi na tekmi...zalost...poljska liga je u rangu 3rd lige u njemackoj,.,,

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 jul 2009, 12:10

bubooty je napisao/la:
nick je napisao/la:mah odigro je jednu sezonu u poljskoj i odma mu digli cijenu na 5 miliona naravno da klubovi imaju sumnju u njegov kvalitet a to uopste nisu male pare za experimentisanje...
poljska liga nije uopste nesto,mozda malo jaca od srbske hrvatske bugarske itd..redovno ispadaju nakon 2 pretkola jedino je lech probio led prosle godine...pogledajte im posjete na tekmama...polonia bytom dolazi iz grada koji sa okolicom ima oko 2 miliona stanovnika a 5 ooo ljudi na tekmi...zalost...poljska liga je u rangu 3rd lige u njemackoj,.,,

Sve nogometni strucnjaci...ccc
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 jul 2009, 20:12

BIHfan je napisao/la:
bubooty je napisao/la:

Sve nogometni strucnjaci...ccc
Pa da, dao dva gola Werderu i bio jedan od vazniji igraca protiv Udinese. Ma kakvi slabo skroz. Mogao sam i ja dat Bremenu dva gola. :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Majestic-12 [Bot] i 19 gostiju.