Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
E sad postaje zanimljivo, nekome će se oktobar obiti o glavu, il' pukovnik il' pokojnik 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
nije bitno kakve su kobasice....da li su rostiljke ili ne, da li su pilece ili telece, svejedno.....samo nek je festa, idemo ubiti vels u sred cardifa!!!! hajmoooooooo........DREAMER i MONOLOG preuzimaju sve troskove....
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ocekujemo sa FTV-a novi prilog, crknite dusmani 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- hogarstrasni
Dakle nitkov bez casti i obraza !
Kada je mslio da ce se prosetati kroz grupu, arkanovac je otjerao Spahica , da mu ne smeta, sada, kada se stolica trese, moli ga da se vrati.
Sada ce novinarsko smece, koje je odradilo posao tjeranja i likovalo, da hvali kriminalce poslodavce, kako rade odlican posao.
Pritom se nije udostojio da napravi pres konfarenciju i objasni poteze.
Valjda ima posla u Parizu
Kada je mslio da ce se prosetati kroz grupu, arkanovac je otjerao Spahica , da mu ne smeta, sada, kada se stolica trese, moli ga da se vrati.
Sada ce novinarsko smece, koje je odradilo posao tjeranja i likovalo, da hvali kriminalce poslodavce, kako rade odlican posao.
Pritom se nije udostojio da napravi pres konfarenciju i objasni poteze.
Valjda ima posla u Parizu
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
niste jasni nikako..
jednom ga tjerate, sad ga prizivate nazad..
najgore što ništa ni on neće pridonijet da će sad bh repka igrat nešto drama bolje..nije neki siguran stoper ( iako je doduše bolji od sadašnjih)..
mene čudi da opet štilića nema
najgore što ništa ni on neće pridonijet da će sad bh repka igrat nešto drama bolje..nije neki siguran stoper ( iako je doduše bolji od sadašnjih)..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
gdje su te karte za Wales...daj ba jednom se zivi idemo kapitena pozdravit!!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
BUJRUM.Amarinho je napisao/la:gdje su te karte za Wales...daj ba jednom se zivi idemo kapitena pozdravit!!!!
SVI U VELS!
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kevin je napisao/la:niste jasni nikako..
Pape je izjavio da dok je on selektor Stilic nece biti pozvan, razlog se ne zna.
Gdje i kad je to izjavio?Armala je napisao/la:Pape je izjavio da dok je on selektor Stilic nece biti pozvan, razlog se ne zna.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
POTPIS!!!Kevin je napisao/la:niste jasni nikako..
Pape se pozivanjem kabadahije samo posrao sam sebi u usta.
Zasto imam osjecaj da ce kabadahija opet biti kiker glavni?
P.S. Treba i LEGEU vratiti, ovaj Adidas nam je nesretan
Zadnja izmjena: Aragon, dana/u 22 sep 2014, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Aragon je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce kabadahija opet biti kiker glavni?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Poslije ovog zadnjeg sastanka sa NSBIH,Virtu4l je napisao/la:Gdje i kad je to izjavio?Armala je napisao/la:Pape je izjavio da dok je on selektor Stilic nece biti pozvan, razlog se ne zna.
Ovo "dok je on selektor" je izvuceno iz konteksta , opravdano naravno. Posto je izjavio da Stilic nece dobiti poziv a poslije toga rekao da Zukanovic isto nece dobiti posto ne igra dovoljno a Stilic nikada ne izlazi sa terena pa mozemo zakljuciti da je to sve na licnoj bazi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
@Virtu4lVirtu4l je napisao/la:Aragon je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce kabadahija opet biti kiker glavni?
Today is a good day, my friend.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nemoj izvlačiti iz konteksta, rekao je da trenutno ne razmišlja o Štiliču. Štilić mi je nedavno rekao da ne postoji nikakav sukob sa selektorom, nemoj širiti dezinformacijeArmala je napisao/la:Poslije ovog zadnjeg sastanka sa NSBIH,Virtu4l je napisao/la:Gdje i kad je to izjavio?Armala je napisao/la:Pape je izjavio da dok je on selektor Stilic nece biti pozvan, razlog se ne zna.
Ovo "dok je on selektor" je izvuceno iz konteksta , opravdano naravno. Posto je izjavio da Stilic nece dobiti poziv a poslije toga rekao da Zukanovic isto nece dobiti posto ne igra dovoljno a Stilic nikada ne izlazi sa terena pa mozemo zakljuciti da je to sve na licnoj bazi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobrodošao nazad Spaha! 
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
Ako nije na licnom nivou onda je na mentalnom nivou naseg dragog selektora. Vjerovatno ne razmislja o njemu sto igra u "preslabom" timu i svaki drugi mec bude izabiran za igraca utakmice.
Sve u svemu ako Susic opet stavi Lulica i Vrsajevica na bekove nama pomoci nece ni Ferdinand i Vidic zajedno na stoperskom mjestu.
Sve u svemu ako Susic opet stavi Lulica i Vrsajevica na bekove nama pomoci nece ni Ferdinand i Vidic zajedno na stoperskom mjestu.
Nama je vise bio potreban Miske nego Spaha...protiv Kipra nismo imali veznjaka sve dok nije Hare usao...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Jadni smo mi ako je smetlar sve ovo nabrojano... i nemoj da guras legendu kakva je Zanetti u kontekst sa ispod prosjecnim igracom.. ostatak necu komentarisati nije vrijednoAmarinho je napisao/la:Eh matere ti idi muda lizi svom Zanettiju ili ti se preseli u tvoj modni grad pa se tamo kofrci onim **** i Berlusconija, Morattiju kome vec hoces...Interista je napisao/la:Jeb.o mu smetlar sve po spisku sta vracas ****.o u reprezentaciju jedva ga se rijesili
**** od nase repke i nasem KAPITENA, LIDERA, LEGENDE, VODJE!!!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
nije bitno kakve su kobasice....da li su rostiljke ili ne, da li su pilece ili telece, svejedno.....samo nek je festa, idemo ubiti vels u sred cardifa!!!! hajmoooooooo........DREAMER i MONOLOG preuzimaju sve troskove....
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Beduin, Google Adsense [Bot], greenwood, Sarajevskigigant1921, Serha, signalidunapark i 46 gostiju.