Meni je u Adikku do 10 hiljada . Ne znam je li isto u svim bankama .klasik je napisao/la: ↑06 jan 2024, 17:26Pozdrav, trebo bi mi neko ko radi u banci ili je povezan sa bankarstvom, da mi samo da par informacija vezano za polaganje gotovine na racun, koji je maksimslan iznos a da se ne trazi porijeklo imovine, trebalo bi neku porodicnu ustedjevinu da polozim na racun da bi mogao nspravit kupovinu pa me to zanims, a ne ceka mi se ponedeljak
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Nikad mi ti ljudi nece biti jasni. Njima Bozic ne sluzi kao vjerski praznik, nego prilika da legalno paradiraju ulicama uz ratne zastave i huskacke pjesme, naravno u alkoholisanom stanju.
Katolici gospodski proslave Bozic za razliku od pravoslavaca, cast pojednim izuzecima
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Gdje zivis ti?

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Na sjeveroistoku Bosne

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cuvaj se

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Otkopaj kalas, za svaki slucaj.
Hvala tiVensanKasel je napisao/la: ↑06 jan 2024, 17:31Meni je u Adikku do 10 hiljada . Ne znam je li isto u svim bankama .klasik je napisao/la: ↑06 jan 2024, 17:26Pozdrav, trebo bi mi neko ko radi u banci ili je povezan sa bankarstvom, da mi samo da par informacija vezano za polaganje gotovine na racun, koji je maksimslan iznos a da se ne trazi porijeklo imovine, trebalo bi neku porodicnu ustedjevinu da polozim na racun da bi mogao nspravit kupovinu pa me to zanims, a ne ceka mi se ponedeljak
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Policija kažnjava Hrvata zbog jugoslovenske zastave: "VRIJEĐA moralna osjećanja građana"
https://www.google.com/amp/s/mondo.ba/I ... tskoj.html
Živim za dan kada će se iste kazne početi šibati i to u desetinama hiljada KM ili zatvorski u ovom napaćenom dijelu koje je odbranila Armija BiH. Vrijeđaju nam pamet pored osjećanja, na Igmanu bi mogli napunit budzet suludim ciframa
https://www.google.com/amp/s/mondo.ba/I ... tskoj.html
Živim za dan kada će se iste kazne početi šibati i to u desetinama hiljada KM ili zatvorski u ovom napaćenom dijelu koje je odbranila Armija BiH. Vrijeđaju nam pamet pored osjećanja, na Igmanu bi mogli napunit budzet suludim ciframa
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
When my father walks into my room, this music plays in my head

I found freedom. Losing all hope was freedom.
3 hiljade KM, ne bi reko da je 10 hiljada meni nisu htjeli uzeti.klasik je napisao/la: ↑06 jan 2024, 17:58Hvala tiVensanKasel je napisao/la: ↑06 jan 2024, 17:31Meni je u Adikku do 10 hiljada . Ne znam je li isto u svim bankama .klasik je napisao/la: ↑06 jan 2024, 17:26Pozdrav, trebo bi mi neko ko radi u banci ili je povezan sa bankarstvom, da mi samo da par informacija vezano za polaganje gotovine na racun, koji je maksimslan iznos a da se ne trazi porijeklo imovine, trebalo bi neku porodicnu ustedjevinu da polozim na racun da bi mogao nspravit kupovinu pa me to zanims, a ne ceka mi se ponedeljak
Provjeri i za dizanje, neces moci posle dignuti vecu sumu, ako nemas pravi razlog i kupoprodajne ugovore, ako nesto kupujes, sto znaci da ti nece dati tvoje pare, ako zelis kupiti nesto na crno.
Zadnja izmjena: Wanderson, dana/u 06 jan 2024, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ti si tamo? Najjača bankaVensanKasel je napisao/la: ↑06 jan 2024, 17:31Meni je u Adikku do 10 hiljada . Ne znam je li isto u svim bankama .klasik je napisao/la: ↑06 jan 2024, 17:26Pozdrav, trebo bi mi neko ko radi u banci ili je povezan sa bankarstvom, da mi samo da par informacija vezano za polaganje gotovine na racun, koji je maksimslan iznos a da se ne trazi porijeklo imovine, trebalo bi neku porodicnu ustedjevinu da polozim na racun da bi mogao nspravit kupovinu pa me to zanims, a ne ceka mi se ponedeljak

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vidim, meni se cini da rad toga je i uslo u vrijedjanje.alemsa je napisao/la: ↑06 jan 2024, 16:58Ma stas se s balavcem natezati, to glupane, debilu, pokazuje nezrelost osobe, svi smo mi bili vruce glave, ali coj'k kad sazrije, daleko je vise humble. I ovo zadnje sto je postsvio su finished goods factories, glavom kroz zid mora biti u pravu. Ali haj nebitnosoko je napisao/la: ↑06 jan 2024, 16:45Prva stranica sto google izbaci kad trazis nike factories.
https://manufacturingmap.nikeinc.com/
Ukupan broj u svijetu 502
Od toga Kina ima 114, Indonezija 44, cak i BiH ima jednu.
Sto se tice tih facilities na toj stranci su facilities gdje se proizvodi materijal.
Nisam ni prico o fabrikama nego Indoneziji![]()
Sad pogleda sta je Ash napisao sa te stranice, vidim i ja to.
Ukupono 502 factories od tog 114 pravi samo obucu, ostale prave druge stvari, trenerke, majice itd. Pa onda ste nastavili ti o jednom on drugom. Jbg forum je pa se ljudi uhvate jedne rijeci u citavom tekstu i udri
Ma nebitno jel 100 ili 500. Govorio sam o Indoneziji da je treca. Pa u tom textu je pisalo 600 fabrika, ali to mi je bilo nebitno nego procent gdje se spominje Indonezija. Pa se on zakacio na tih 600 fabrika, ali je u tom prvom linku sto je postavio pisalo 533 factories (vjerovatno sve ukupno) . I nastavilo se o fabrikama. Moguce da ta stranica nije ispravna sa tih 600 fabrika za obucu, ali za Indoneziju znam da je treca, provjeri i na drugim stranicama.soko je napisao/la: ↑06 jan 2024, 19:23Vidim, meni se cini da rad toga je i uslo u vrijedjanje.alemsa je napisao/la: ↑06 jan 2024, 16:58Ma stas se s balavcem natezati, to glupane, debilu, pokazuje nezrelost osobe, svi smo mi bili vruce glave, ali coj'k kad sazrije, daleko je vise humble. I ovo zadnje sto je postsvio su finished goods factories, glavom kroz zid mora biti u pravu. Ali haj nebitnosoko je napisao/la: ↑06 jan 2024, 16:45Prva stranica sto google izbaci kad trazis nike factories.
https://manufacturingmap.nikeinc.com/
Ukupan broj u svijetu 502
Od toga Kina ima 114, Indonezija 44, cak i BiH ima jednu.
Sto se tice tih facilities na toj stranci su facilities gdje se proizvodi materijal.
Nisam ni prico o fabrikama nego Indoneziji![]()
Sad pogleda sta je Ash napisao sa te stranice, vidim i ja to.
Ukupono 502 factories od tog 114 pravi samo obucu, ostale prave druge stvari, trenerke, majice itd. Pa onda ste nastavili ti o jednom on drugom. Jbg forum je pa se ljudi uhvate jedne rijeci u citavom tekstu i udri![]()
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 06 jan 2024, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
- AshburtonG
- Kontakt:
"There are about 600 factories located in 46 different countries that exclusively manufacture Nike shoes. Out of these Nike vendors, about 36% are located in China and Vietnam each. Another 22% are located in Indonesia. Hajde vozdra"

Pa tako je pisalo, stavit cu ti eo link, ali je fazon sto mi je to bilo nebitno, nego si rekao da lupetsm za Indoneziju, pa mi je tu bilo bitno tih 22% Indonezije svatas, ne fabrike. Ali eto i na prvom linku sto si postavio je Indonezija bila treca, pa si isao nije to nego "lupas o procentima ", mak na konac kontas. Ali haj jeb.aji ga i Indoneziju i fabrikeAshburtonG je napisao/la: ↑06 jan 2024, 20:03"There are about 600 factories located in 46 different countries that exclusively manufacture Nike shoes. Out of these Nike vendors, about 36% are located in China and Vietnam each. Another 22% are located in Indonesia. Hajde vozdra"
![]()
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma buraz sve ok. Samo moras citat i ne gurat kontru u svemu, busajuci se istodobno u prsa kako si ti mega zreo covjek. Opusti se.
Rekao sam ti da nemas potrebe lupat procentima, jer je sve moguce provjerit bez proizvoljnih misljenja i tekstova poput onog koji je bio tvoja referenca. Nike nema ukupno 600 fabrika, a kamoli 600 fabrika obuce. To je ono sto ti u 30 postova pokusavam objasnit. Usput, cak ni procenti nisu tacni. To mozes i sam digitronom izracunat.
Sve je krenulo takodjer od piljarske izjave kolege forumasa kao da se nijedne tene ne proizvode u Kini, a istina je totalno drugacija.
Rekao sam ti da nemas potrebe lupat procentima, jer je sve moguce provjerit bez proizvoljnih misljenja i tekstova poput onog koji je bio tvoja referenca. Nike nema ukupno 600 fabrika, a kamoli 600 fabrika obuce. To je ono sto ti u 30 postova pokusavam objasnit. Usput, cak ni procenti nisu tacni. To mozes i sam digitronom izracunat.

Sve je krenulo takodjer od piljarske izjave kolege forumasa kao da se nijedne tene ne proizvode u Kini, a istina je totalno drugacija.

O **** vas više đonovi i Indonezija 

Da, ali si onda postavio link gdje pisalo 533 factories i 115 facilities pa sam ti odgovorio na to. Ali ti kaem nije mi bilo bitno jel 500 ili 50, nego iskljucivo taj % Indonezije.AshburtonG je napisao/la: ↑06 jan 2024, 20:12Ma buraz sve ok. Samo moras citat i ne gurat kontru u svemu, busajuci se istodobno u prsa kako si ti mega zreo covjek. Opusti se.
Rekao sam ti da nemas potrebe lupat procentima, jer je sve moguce provjerit bez proizvoljnih misljenja i tekstova poput onog koji je bio tvoja referenca. Nike nema ukupno 600 fabrika, a kamoli 600 fabrika obuce. To je ono sto ti u 30 postova pokusavam objasnit. Usput, cak ni procenti nisu tacni. To mozes i sam digitronom izracunat.![]()
Sve je krenulo takodjer od piljarske izjave kolege forumasa kao da se nijedne tene ne proizvode u Kini, a istina je totalno drugacija.![]()
Ne kazem ja da sam nesto zreo ili sta vec, ali u komunikaciji s ljudima ne koristim te gluposti, bio sam i ja arogantan i ono ofiranje ovaj glup ovaj kreten, to te prodje kad udjes u fine godine, zato sam ti rekao da nisi jos sazrio. Nista uvredljivo nego ponasanje. Zivio svakako
- AshburtonG
- Kontakt:

Approved by Sultan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.